lenjerie intima?!?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Veve ia uite ca iar ne potrivim la gusturi, Chantelle, da e buna...sincer ID Sarierri nu mai imi place absolut deloc, dantela e din plastic, pui mana pe ea si e enervanta, pe spatele sutienelor sau chiloteilor nu este bumbac, cum este sincer o lege nescrisa sa nu porti plastic la lenjerie intima...ci sa fie dublate de bumbac pe spate...plus ca au preturi nesimtite pentru ceea ce ofera...cand eram in Ro si eu am purtat, am avut chiar un sutien bunicel, dar evident nu era dublat pe cupa in spate cu bumbac, ci cu poliester mai tarziu am inceput sa-mi dau seama de diferentza, plus cand am vazut preturile din afara la asa ceva...pai sunt de 2 ori cel putin mai ieftine si calitatea nu se compara!!

eu sunt fan www.hunkemoller.be/" target="_blank"> asta-hunkemoller

au culori vesele, danteluta fina si evident dublura de bumbac, la slip si la sutien.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

quote:
Originally posted by lena

Veve ia uite ca iar ne potrivim la gusturi, Chantelle, da e buna...sincer ID Sarierri nu mai imi place absolut deloc, dantela e din plastic, pui mana pe ea si e enervanta, pe spatele sutienelor sau chiloteilor nu este bumbac, cum este sincer o lege nescrisa sa nu porti plastic la lenjerie intima...ci sa fie dublate de bumbac pe spate...plus ca au preturi nesimtite pentru ceea ce ofera...cand eram in Ro si eu am purtat, am avut chiar un sutien bunicel, dar evident nu era dublat pe cupa in spate cu bumbac, ci cu poliester mai tarziu am inceput sa-mi dau seama de diferentza, plus cand am vazut preturile din afara la asa ceva...pai sunt de 2 ori cel putin mai ieftine si calitatea nu se compara!!

eu sunt fan www.hunkemoller.be/" target="_blank"> asta-hunkemoller

au culori vesele, danteluta fina si evident dublura de bumbac, la slip si la sutien.

m-am uitat si eu pe siteul asta, sunt foarte dragute, pacat ca nu se gasesc si la noi; nici macar nu se pot comanda online ofofof...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

In weekend mi-am achizitionat ceva super de la La Senza.
Este vorba de asta:http://www.lasenza.co.uk/level3.asp?style=1397&s=3&page=30&showtype=true&se=Silhouette

Este super, un material beton.

Nana Motoc
Fotografii cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Chantell sunt,dupa parerea mea,cele mai bune sutiene din cate am incercat eu.Pe locul 2 e Victoria.
Despre ID Sarrieri am aceeasi parere.....proasta din pacate.Nu mai e ce a fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

In ceea ce priveste sutienele eu am ramas pe Etam, cele care au pernute cu silicon. Sint f comode,aproape ca nu le simti, rezista f bine in timp si odata cunoscuta marimea nu se poate sa nu se potriveasca.

A mai aparut o gama in Bucresti...Reflexions intimate (parca) stiti ceva de ea? Au magazin in Plazza si pe Magheru...am vazut ceva sutiene dragute, f colorate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

chantelle rulz!!!
marks and spencer rulzzzz!!! (recomand mai ales pentru viitoarea mamica , actuala burtica de 30 sapt - mergi cu incredere si cauta la ei! La fel si pentru 70c! Tot la ei am gasit si eu primul sutien cu adevarat potrivit pentru 70c care pe vremea aia nicinu se inventase la jolidon)
victoria's nu mi place decat pentru push-up
la senza (care aci nu stiu de a venit)

da' ajutati-ma si pe mine sa pricep de ce femeile care ies fara sutien sunt o subspecie??!!!!

mamica de ( 13oct04 )

"Selon les statistiques, il y a une personne sur cinq qui est déséquilibrée.
S'il y a 4 personnes autour de toi et qu'elles te semblent normales, c'est pas bon."
Tierce de charme Kittie NinaB Ralucule BEWARE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Veve, ce e asta chantelle, o firma ? Unde as putea gasi in Canada ? Au magazin separat ? Eu n-am auzit...

Sofie - 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Kittie cine a zis asta, de ce nu?? fiecaruia cum ii place...eu insa nu as putea sa nu port ca mi s-ar vedea sfarcurile la greu si nu mi se pare mie ok...cand eram mai tinerica la mare, purtam tricou fara sutien, sau alte bluzite...dar acu parca nu mai merge tot sanii aia ii am, caci sunt micutzidar parca nu ma vad umbland pe strada fara, aici cel putin nu am vazut deloc fara sutien, sa ne intelegem, pe strada sau in magazine, sau la banca!!

Mergi la inceput

http://www.chantelle.com/

mamica de ( 13oct04 )

S'il y a 4 personnes autour de toi et qu'elles te semblent normales, c'est pas bon."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabriela_tutuianu

darrel:stiu ca si barbatii nostri si alti barbati prefera fara,dar ce spui despre o femeie care trece pe strada si nu are sutien?

"niciodata nu e prea tarziu"

si replica dinainte ... si daca trece pe strada si n-are sutien, care e problemaaaaaaa????!!!!!!! incredibil unde era buba mai nou! sa ne imbracam de la europa si din big berceni merge, sa ne luam jante (ca nu le pot numi altfel) anvelopate maiastru de chinezi , sa ne vopsim cu aceeasi culoare de asemenea, acu ni s-a pus pe sutiene!!! sus cu tzatzierele!! traiasca!! Cat mai multe!!!

mamica de ( 13oct04 )

Mergi la inceput