lenjerie intima?!?
Raspunsuri - Pagina 5
kriss79 spune:
Nu as da pe nimic sutienele de la Triumph, sunt foarte comode si rezistente, mi-ar placea insa sa fie o gama de culori mult mai diversa.Am mai incercat Playtex(achizitionat din afara) mi se pare destul de buna.Lenjeria de la IDSarrieri mi se par tare proaste, preturile sunt cam mari in comparatie cu calitatea oferita.
Cristina S.
_she_ spune:
Am primit un fluturas publicitar zilele trecute pe strada cu un nou magazin online de lenjerie intima sexy. E magazin romanesc, nu cred ca s-a deschis de mult ca altfel il gaseam eu pana acum [:D. E super
parerea mea. As vrea sa imi comand cate ceva si as avea nevoie de cateva pareri in legatura cu siteul.
www.just4girls.ro
preda_vicky spune:
Diana, te rog, zi-mi si mie unde sunt mag. Etam in Buc. ca m-ar interesa si pe mine un sutien bun cu push-up. De fapt m-ar interesa mai multe articole. Am nevoie pt nunta si luna de miere![]()
Miresica de 23 iulie!
http://community.webshots.com/user/viki39
Lolly spune:
Eu am incercat sa-mi comand ceva de la VS si mi s-a spus ca nu fac livrari in Romania... Voi cum a-ti reusit sa cumparati? Si... cam cat costa transportul, banuind ca nu il asigura ei.
Si eu am o bubitza pe creieras cu lenjeria intima... 'Mi place tare... 
Triumph fac mie bine, desi... "baby dolls -urile" mi le achizitionez de la un magazin local, care are fabricutza in spate... Adica magazinul de desfacere al unei fabricutze - No name. Dragutze, ieftine si bune...
floriinutza spune:
sutienele mele preferate sunt de la Triumph. nu stiu cum se numeste modelul, dar e genul acela fara dantela, care da o forma f. frumoasa si naturala pieptului.
le am de 5 ani, da le iubesc la nebunie.
in rest,mi-am cumparat doar din strainatate, dar nu le mai tin minte numele.
floriinutza spune:
si, intr-adevar, cele de la Jolidon nu sunt bune de nimic. am cumparat si eu unul o data si e asimetric, nu stiu ce are, dar o cupa e intr-un fel iar cealalta altfel.
anelee spune:
fetelor
vreau sa comand si eu un sutien
dar nu ma descurc cu masurile straine
eu port 75B
ma puteti ajuta?
meb spune:
Fetelor, am desoperit un magazin Estelle Adony, in Unirea et.1. Lenjerie frantuzeasca de la mama ei, halucinant de frumoasa 
Drept ca eu nu mi-am luat nimic pt ca e scump. Poate mi-o aduce mos Nicolae ceva
daca incep de pe acum sa-i scriu scrisori ![]()
iulissa spune:
Infiore si Franco Rossi lenjerie, body-uri, corsete
Victoria's (un singur set, cu corsaj...mai mult compleuri si babydoll, halat din matase, papucei cu puf
)
Cumpar cu ochii inchisi, orice-mi pica in mana. Sunt de f buna calitate cele italienesti, sexy si confortabile.
Pupici
cait spune:
Eu raman fidela Etamului..sutienele push-up sunt super iar lenjerie mie una mi s epare de calitate.Ce e drept in Romania cand am fost preturile erau de cateva ori mai mari decat aici.
Intreba cineva de magazine Etam: in Plaza Romania si in Carrefour Orhideea.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..