lenjerie intima?!?
Raspunsuri - Pagina 3
iren spune:
quote:
Originally posted by DARAEL
Fetelor, indiferent cat sunt de superbe articolele de lenjerie intima...... barbatii va vor aprecia intotdeauna mai mult fara ele..... Punct.
Evident, aceasta este o opinie proprie si personala si trebuie tratata ca atare!
Adrian
http://www.geocities.com/dara2el/
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69986" target="_blank">6 tehnici in asteptarea lui BB mic
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
Daaa, cre ca o femeie e privita foarte pofticios de barbatul ei, mai ales daca are nejte tzitze pina-n buric shi le balangane duios prin fatza lui
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
gabriela_tutuianu spune:
darrel:stiu ca si barbatii nostri si alti barbati prefera fara,dar ce spui despre o femeie care trece pe strada si nu are sutien?
Veve spune:
quote:
Originally posted by gabriela_tutuianu
darrel:stiu ca si barbatii nostri si alti barbati prefera fara,dar ce spui despre o femeie care trece pe strada si nu are sutien?
...C-ar prefera-o mai mult pe aia
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko

poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
Kehleyr spune:
Daca iti place lenjeria de bumbac si mai stil sport, mai naturala, mergi la Marks&Spencer sau chiar si la Kenvelo.
Daca iti place lenjeria mai cu dantela, transparenta, etc, cea de la Sarrieri este superba.
Daca esti undeva mai pe la mijloc cu gusturile mergi la Triumph.
Eu am avut de la toate trei firmele si toate mi-au placut si au fost de calitate. Rezistente la spalari etc.
Iar daca esti gravida ca mine mergi la Mothercare
.
elyanne spune:
Mie imi place si lenjeria de la Argos... http://www.argoslingerie.ro/indexul.html
Dar in ultimul timp n-am mai gasit in drumurile mele... nici nu m-am stofocat cautandu-le... poate stii voi pe unde gasesc prin Bucuresti.

DARAEL spune:
quote:
Originally posted by Vevequote:
Originally posted by gabriela_tutuianu
C-ar prefera-o mai mult pe aia

Veve -
!Iar acum serios:
In Viata mea (asa cum ar trebui sa fie in viata fiecarui barbat - parerea mea) sunt 3 categorii de femei:
1. Mama - unica, singura si de neinlocuit
.2. Mama copiilor mei - de asemenea unica, singura si de neinlocuit
.3. Toate celelalte femei - unice si minunate fiecare in felul ei
.In spiritul celor spuse mai sus....
Indiferent cum este o femeie in fata mea, cu sau fara sutien, cu sau fara tanga, cu sau fara OB, stiu ca trebuie sa o respect
asa cum respect celelalte 3,22 miliarde de femei de pe acest minunat Pamant.....Adrian
http://www.geocities.com/dara2el/
6 tehnici in asteptarea lui BB mic
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
morenaA spune:
quote:
Originally posted by elyanne
Mie imi place si lenjeria de la Argos... http://www.argoslingerie.ro/indexul.html
Dar in ultimul timp n-am mai gasit in drumurile mele... nici nu m-am stofocat cautandu-le... poate stii voi pe unde gasesc prin Bucuresti.
Din pacate Argosul a fost cumparat de Jolidon, si mie imi placeau tare (si pret, si calitate)... Insa daca o sa fie de calitatea celor de la Jolidon
gabriela_tutuianu spune:
si totusi cred ca toata lumea foloseste lenjerie intima.barbatii ce marca folosesc?
elyanne spune:
quote:
Originally posted by morenaA
Din pacate Argosul a fost cumparat de Jolidon, si mie imi placeau tare (si pret, si calitate)... Insa daca o sa fie de calitatea celor de la Jolidon

_she_ spune:
Femeia se simte sexy atunci cand poarta o lenjerie intima sexy. Nu conteaza varsta, greutatea sau cati copii are acasa. Stau destul de mult timp navigand pe internet si ma uit in fiecare zi la siteurile straine de lenjerie intima (victoria's secrets, frederick's) tanjind sa imi cumpar cate ceva. Dar cand ma uit la taxele de transport pana in Romania care sunt aproape cat lenjeria care vreau sa mi-o cumpar imi trece sa mai fiu sexy. De aceea vreau sa va intreb daca cunoasteti in Romania siteuri care vand lenjerie intima online. Am gasit cateva dar nu au nici o legatura cu termenul de sexy. Poate aveti cateva sugestii.

!