lenjerie intima?!?
Raspunsuri - Pagina 2
eve44 spune:
Eu port sutiene de la Victoria secret - sunt superbe , ID sarieri -sunt f bune si de la Etam -sunt superbe.
Dar cele de la VS sunt incomparabile.
Eve
"Cu penele altuia te poti impodobi ,dar nu poti zbura."L Blaga
cait spune:
Eu una cumpar numai de la Etam si imi plac la nebunie..Sunt cam scumpe dar in timpul reducerilor se merita.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
alayna spune:
Cum faceti comanda de la Quelle?Au vreun site?Pot face comnda de pe net?
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
Roxana Claudia spune:
Fetele eu sunt dezamagita de Etam. Au intr-adevar lenjerie de calitate dar indarjirea mea vine din alta parte. Importatorii din Romania sunt niste nesimtiti. Sa va povestesc ce mi s-a intamplat. Vara trecuta ma pregateam sa plec in Spania in concediu. Si am ochit super-costum de baie la Etam. Era scumpu, 2,5 mil, dar am zis...e super. Si intru si pe net pe site-ul oficial Etam. Si vad magazine in toata Spania. Inspirata, ma gandesc ca mai bine am rabdare si imi cumpar de acolo, ca-s mai multe modele. In Madrid erau magazine Etam ca ciupercile....iar toata colectia noastra din Mall era de fapt ce super-veche din Spania. Iar preturile, chiar si la lenjeria din colectia noua erau de trei ori mai mici. Cam cum sunt cele de la Jolidon la noi. Lenjeria era aruncata in cosuri...zici ca ma aflam in second-hand. De nervi n-am mai luat nimic.
Bisnitari de Romania.....
Roxana Claudia
gabriela_tutuianu spune:
asta este o problema.spui ca dai mai mult ca merita si de fapt platesti un suprapret pentru un produs ieftin
petaluda spune:
mie imi este urat sa mai probez lenjerie pentru ca in ultimul timp nu reusesc deloc sa imi gasesc masura potrivita: eu port 70 cupa C.
DARAEL spune:
Fetelor, indiferent cat sunt de superbe articolele de lenjerie intima...... barbatii va vor aprecia intotdeauna mai mult fara ele..... Punct.
Evident, aceasta este o opinie proprie si personala si trebuie tratata ca atare
!
Adrian
http://www.geocities.com/dara2el/
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69986" target="_blank">6 tehnici in asteptarea lui BB mic
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
Veve spune:
DARAEL,m-as fi mirat sa nu te gasesc aici![]()
Victoria's Secret sucks si nu pricep de ce-i atat de ridicata-n slavi!
Mai serioase,asa mi se par La Perla,Chantelle,Aubade..
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
Alysuk spune:
ID Sarrieri Rulles! Sunt de calitate,mai scumpe decat Jolidon, <care dupa prima spalare...se duc drk> dar se merita sa stii ca dai un ban da' face.
Insa e bine si fara...vorba aia,pe barbati nu-i deranjeaza.
![]()
DARAEL spune:
quote:
Originally posted by Veve
[maroon][font=Comic Sans MS][b]DARAEL,m-as fi mirat sa nu te gasesc aici
Yap
!Cum puteam sa ratez
?Da' amu fug
de aici pana nu o sa sara cineva pe mine sa-mi spuna ca e post si pacatuiesc.... 
Adrian
http://www.geocities.com/dara2el/
6 tehnici in asteptarea lui BB mic
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT