Nazdravani de oct-nov-dec-2003(74)
Raspunsuri - Pagina 11
Laura Takacs spune:
Valeria, vin cu o incurajare-doua. Amandoua nasterile mele au fost induse, a doua a mers muuult mai rapid decat prima, nici nu au apucat sa-mi dea pitocin, si nici epidurala, am nascut pe "viu" si rapid, in 2 ore. Nu ai de ce sa te temi cu inducerea, iti "rupe" apa, iti pune pitocin intravenos si pe urma incep contractiile, iar restul e nastere normala (sau cezariana, daca nu te dilati). Nastere usoara si asteptam poze cu bebe!
Editez sa-ti spun ca la prima nastere indusa mi-au facut epidurala, dar a doua a mers atat de rapid ca nu a mai fost timp. Evident e mai "elegant" cu epidurala, dar daca nasterea e rapida, nici pe "viu" nu chiar din filmele de groaza, e dureros, dar asta e.
paula2003 spune:
Va urez Paste fericit si tot ce va doriti. Am sa pun si poze dar sa am putin timp liber.
Paula cu Paul & Alexandra
paula2003 spune:
A crescut , este un dulce.....
Adriana te asteptam sa vii in vizita pe la noi cu pui cu tot. Noi mergem in parc la Cismigiu luni dupa Paste, poate veniti si voi.
Paula cu Paul & Alexandra
Davidutza spune:
Buna,
CIUF nastere usoara!
Elena la multi ani,sa fii sanatoasa,fericita si sa ai parte de o sarcina frumoasa!
Ileana si tie iti doresc o sarcina usoara!
Va transmit si eu tuturor sa aveti o sarbatoare plina de liniste sufleteasca,de bucurii,de belsug si de implinire!!!
Mariana si David(11.10.2003)
adameasca spune:
Cred ca azi naste Ciuf, ca zicea ca azi se interneaza pentru inducere. Eu zic sa facem galerieeeeeee!!! Hai Ciuf, nastere usoara si fata cuminte!!!!
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
poze cu burtica
anca tanasica spune:
nastere usoara ciuf...
Paste Fericit la toata lumea...
mama...ce geloasa sunt...deja sunteti multe cu bb2 pe drum...vreau si eu...!!!!...
dc in 2 ani nu rezolvam cu casa...il fac pe al doilea si raman tot pe capul la ai mei...asta e...ca doar nu l/oi face la pensie...(de fapt ei si socrii, de frica ca nu/l mai facem pe/al doilea, ne bat la cap non/stop ca ni/i cresc ei...ca/s in putere acu'...sa nu/l facem cand or imbatrani!!!)
Anca si Alexandra (10 nov.2003)
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana
http://www.magnetoterapie.ro
marioan spune:
Nastere usoara si o fetita sanatoasa si vesela Ciuf!!!
Paste fericit si multe bucurii pentru toti!
Noi am facut vaccinul de 2 ani jumate si a fost ok.Dar aseara a facut un cucui de toata frumusetea si toata noaptea a plans ca-l doare. Acum dimineata era vesel si nu-l mai durea decat daca se atingea.
Numai bine la toata lumea.
boeru spune:
Ciuf sa dea Dumnezeu sa ai o nastere usoara ca a mea - 15 min!Multa sanatate si tie si la bb si lui Luk!
Fetelor va uez PASTE FERICIT! sanatate, multa fericire si Iepurica sa va aduca multe bunatati!!
Forzza Steaua!!!
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
poze noi-noute!
adriana spune:
Sa va zic de olita, cum am procedat eu cu ai mei.
Am stabilit ca vara incep cu operatiunea olita si ii puneam sa stea in chilotei in casa. Daca le dadeam sa bea ceva, dupa juma de ora stateau 2-3 min pe olita cu galerie: Hai pisu!
LA sculare le dadeam scutecul jos si-i tineam pe olta sa faca pipi. Ei, daca sunt mai marisori, chiar tin o perioada pipi, si dau drumul cand se trezesc, putin dupa, deci trebuie luati ca din oala si pusi pe olita sa faca cis.
Dupa masa de pranz iar pe Wc(daca aveti reductor) sau pe olita. Eu prefer pe WC ca nu aveau cum se da jos.. stateam cu ei si spuneam o poezie, un cantecel, radeam.. cam 5 min daca reuseam sa-i tin era super
Inainte de somn si dupa.. iar pe olita, faceam regula. Se urcau in pat dupa ce stateau putin pe olita. Prima oara i-am dat scutecul jos la somnul de pranz... apoi mult mai tarziu, la cel de noapte. A fost dureros la Olguta pentru ca atunci cand i-am dat diaperul jos noaptea am renuntat si la bibe de lapte. Eu ma sculam de 2 ori pe noapte si o puneam sa faca pipi: avea ora 12 si ora 5 dimi pentru olita. Un an jumate m-am chinuit cu somnul de noapte. In timpul zile era ascultatoare, dar noaptea nu voia sa se scoale. Stiu ca unii spun ca se streseaza copilul daca-l scoli, dar ea nu se scula, era ca o carpa, o puneam pe olita si apoi in patut fara sa se scoale.
In timpul jocului si acuma Olguta da drumul la pipi daca e prea concentrata, sau la TV cand se uita la desene.
Mie la Codrin mi-a luat cam 2 saptamani sa-l obisnuiesc cu chiloteii(avea 2 ani si 2 luni cand am inceput), iar la Olguta mai mult(dar la ea am inceput pe la 1 an si 4 luni).
Succes cu olita si nu stresati copilu.. ciuf... nu mai lasa soacra sa alerge cu olita dupa el ca il sperie si mai tare si intregul proces se duce mai incolo.. Oricum, tot cand vor ei invata
julia23 spune:
Am intrat si noi sa va uram Paste fericit alaturi de cei dragi,multa sanatate si numai bucurii!
Noi suntem racite rau amandoua,Julia i-a antibiotic ca am fost cu ea la spital,avea febra mare,o durea si urechea,tusea rau si are nasul infundat.
Julia a avut gastroenterocolita sapt trecuta,i-a trecut tocmai sambata si duminica a racit si nici acum nu am scapat de raceala.
Azi am fost sa o impartasesc si nu a vrut sa ia,s-a pus pe urlat si nu a mai impartasit-o preotul.
Face cateodata niste crize si are un temperament de nu stiu ce sa-i mai fac,nu am mai vazut copil ca ea,poate se mai potoleste cand o sa mearga la gradi.
Ciuf,nastere usoara,refacere rapida si un bb sanatos si cuminte!
Va pupic!