Nazdravani de oct-nov-dec-2003(74)
Raspunsuri - Pagina 12
adameasca spune:
[quote]Originally posted by aida_o
Fetelor, am vorbit cu sotul lui Ciuf:
Ciuf a nascut o fetita!
Eva Maria, 3273g, nasterea a durat 3 ore jumate,
mama si fetita sunt bine si vin acasa duminica la prinz
Sa va traisca!!!!
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
poze cu burtica
adameasca spune:
Felicitari Ciuf si bine ai venit pe lume Eva!!!!
Sa fiti sanatosi si fericiti!
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
poze cu burtica
Ven spune:
Felicitari, Valeria!
Bun venit pe lume micutzei Eva, sa dea Dumnezeu sa fie sanatoasa, mancacioasa si sa doarma bine noaptea, iar Luka un cavaler mare si frumos care sa aiba grija de fetele-cucuietele
Sa fitzi fericiti in aceasta frumoasa echipa de 4!
Fetelor, va doresc tuturor Sarbatori pascale fericite, cu voie buna si belsug!
Noi o sa petrecem in familie, sunt venite la mine mama si sora-mea, speram sa avem vreme buna macar de un gratar un curte, ca m-am saturat de atata ploaie cata am avut noi in primavara asta...
Markus e ok, ca de obicei, nu prea papa, dar bea litri de lapte pe zi, este foarte pasionat de furnicile si gandacii din curte, pe care ii studiaza ore intregi....
La capitolul olitza/scutec, n-avem nici o treaba [:D} Adica poate sa doarma si o noapte intreaga cu kk la fund, nu-l deranjeaza absolut deloc! Asa ca operatiunea olita va incepe cand se face cald afara, la vara prin curte.....
Chiar zicea cineva ca nu-i primeste la gradinita daca nu fac la olitza si nu mananca singuri.....Pai in cazul asta cred ca pe noi numai pe la 5 ani sunt sanse sa ne primeasca [:-))] Ca la toamna in septembrie ini nici un caz!
Cam atat despre noi, in rest toate as usual...
Va pupam si va dorim toate cele bune!
Sa petreceti bine zilele astea!
Venera , mama lui Markus: -> ->
adriana spune:
Ciuf felicitari
Super nastere usoara (aproape ca te invidiez)
Iti doresc nopti usoare, lapte mult si bebe fara colici
Elenalove27 spune:
ciuf , felicitari si bun venit pe lume Evei
va asteptam cu poze cand o sa ai timp.
scriu pe fuga ca sunt pe la sora mea si Alvarica face rele.
eu cu sarcina ma simt binisor, abia astept sa merg acasa si sa ma duc la control cu sarcina
pup si sa auzim de bine
"Daca crezi ca exista Vesnicia si stai nepasator, meriti sa fii inchis in casa de nebuni" - un parinte
ver@ spune:
Ciuf,sa va traiasca Eva!!!sa fie sanatoasa si cuminte.Refacere usoara!Asteptam "povestea"
Va doresc sa aveti un "PASTE FERICIT!!!"
HRISTOS A INVIAT!
Noi sapt asta am fost f ocupati cu pregatirile de "Sf Paste"
Si de joi,de cand a fost ziua mea,o tinem in petreceri,mai ales ca de Paste e si Sf Gheorghe,iar pe al meu sot il cheama George,dar si pe Vladutz.Le-am facut un tort(la cofetarie,buuun...) pe care am scris "LMA Georgestilor!"
De ziua mea mi-am intins parul cu placa (la coafor;o sa va pun poze)si am fost superba.Ma indragostisem de mine.Hai ca am luat-o razna
La Inviere nu mai pot sa il iau pe Vladutz ca nu a dormit la pranz si pe la 20:30 il culc,asa ca...Dar cred ca va ploua ca s-a innorat.
Va doresc sa petreceti frumos!
Vera si Vladutz( 2 ani si 5 luni)http://community.webshots.com/user/vgv_vera
paula2003 spune:
Ciuf, felicitari. Sa va intoarceti sanatoase acasa si sa fie totul foarte bine.
Sarbatori fericite.
Paula cu Paul & Alexandra
paula2003 spune:
Si eu astazi mi-am intins parul ca doar merg maine la masa la mama soacra si trebuie sa arat bestial. pentru noi cu parul cret este o schimbare dar pt. cine il are permanent isi doreste onduleuri....asa suntem nu ne multumim cu ce avem.
Paula cu Paul & Alexandra
ver@ spune:
HRISTOS A INVIAT!
Am ciocnit ou cu Vladutz si al meu a fost mai rezistent,dar pe al mamei la ciocanit si s-a bucurat.
Dar sa vedeti ce frumos spune el "Hristos A Inviat!"
Dupa cum va spuneam,pe la 20:00 Vladutz a adormit.Si nu am mai fost la Inviere.Si ne-am trezit acum la 8:00.
Ne pregatim sa primim musafirii ca sa ii serbam de "Sf Gheorghe" pe tati si Vladutz.
LA MULTI ANI GEORGESTII MEI!!!
Sa fiti sanatosi si sa ma iubiti muuult!!!!
Vera si Vladutz( 2 ani si 5 luni)http://community.webshots.com/user/vgv_vera
adriana spune:
Vera, sa-ti traiasca sotul si baiatul, sa fie sanatosi si sa-ti rasplateasca cu multa iubire .
La Multi Ani Georgicilor
si
Hristos a inviat!!!
Paula, nu te-am uitat, vorbim dupa Pasti.