Nazdravani de oct-nov-dec-2003(74)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

vera: am fost la Elefantelul curios...

Anca si Alexandra (10 nov.2003)

http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

http://www.magnetoterapie.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Vera, noi mergem cu copii la Inviere. Dorm si ei mai mult la pranz si stam cat ii tine (sau cat ma tine pe mine burta)..

Paula, mai pune si tu poze cu Paul. Cred ca s-a mai indolofanit si el.. mi-s dragi astia mici de nu mai pot.

Elena, la multi ani
Un bebe sanatos si putere cu amandoi.

Ciuf. mai ai putin draga, cum e? Eu deja ma gandesc ca am sa raman toata viata cu burta. Nu-mi mai aduc aminte de vremea cand alergam... sau cand ma miscam si eu mai gratios.., mi se pare ca o sa tina o vesnicie ultimele luni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zeeva spune:

Bine v-am regasit!
Va doresc o Sapamana Luminata plina de pace si un Paste cat mai frumos!
Noi am fost in vacanta la Varadero in Cuba si abia ne-am intors. Fetele s-au simtit grozav. Ne-a placut mult si m-a impresionat in mod deosebit aceasta tara cu amestecul ei de grandoare coloniala si decadenta comunista. Voi pune poze mai tarziu.
Felicitari burticilor si sanatate la bb.
va pup,
Z.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Multumesc pt urari Vera, deja ne simtim mai bine! Zeevaam auzit tot de la niste prieteni canadieni, ca e superb in Cuba si foarte ieftin. Noi nu putem merge decat pe ocolite, adica prin alta tara din cauza embargoului, dar niste trabucuri cubaneze tot am adus din Mexic, nedeclarate, evident.

Ileana, arati foarte bine, sanatate si sarcina usoara in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza pe aceasta glorioasa zi de primavara. la Buzau ploua alternativ cand torential, cand mocaneste.
Daca vi se plictisesc copii, iote ce-am gazit: http://habarnam.lx.ro/?to=habarnam Asta a fost cartea preferata a copilariei mele.

In rest sunt ok, ma fac mare. Luk a invatat sa strige la noi: "Iesi afara", "pleaca de aici" daca il deranjam sau indrazmin sa-l certam cumva.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

multumim ileana

Anca si Alexandra (10 nov.2003)

http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

http://www.magnetoterapie.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Sal, fetelor
Ileana, ai o burtica tare frumoasa. Sa fie bb sanatos si sa ne tii la curent ce va fi.
Zeeva, asteptam si pozele voastre sa le vizionam.
Si niste prieteni de-ai nostri din Canada au fost in Cuba si m-au innebunit cu pozele lor. Superbe.
Elena, la multi ani si iti dorim tot binele din lume. Sa auzim ca ai o sarcina usoara, un bb sanatos, ca Alvarica e bine si ca sunteti o familie implinita!
Supermami, cand vine, fetelor, aveti idee? Mi-e dor de postarile ei.
Laura T,ce splendori ati vazut voi acolo!!! Ati avut o vacanta pe cinste. Peisajele sunt mortale. Multumim mult pentru poze.
Cand ne-om permite sa vizitam locul asta, va fi primul pe lista cu dorinte.
Sanatate multa la toata familia!
Paula, mai pune si tu poze.
Boeru, ce fain e sa te afunzi intr-o cada cu arome si tot felul de saruri!!!
Lukutu meu imi mai aduce cate o floare din aia galbena, cu nume urat, si imi spune "pentu tine".
Apropos de pronuntarea lui r, vad ca atunci cand e intre vocale il pronunta: mare, tare; dar de vreo cateva zile a inceput sa-l pronunte si cand e langa consoane: greu, urc, etc.
Anca, am fost si noi cu Luca la o piesa de teatru pentru plozi. A fost nasol. Nu i-a placut deloc. Trebuia sa-i explic ca panza aia albastra era de fapt un raulet, eh, nu a inteles mare lucru.
Uki, asteptam vesti de un bb de la tine.
Noi ne luptam cu plodul sa faca kk la oala.
Fetelor, dati-mi sfaturi cum sa-l invat.
Sa va spun ca nu functioneaza lasatul murdar in chilotei cu kk sau pp ca n-are nici o taina. E asa de concentrat cand se joaca, ca devine un mic nesimtit. L-am lasat cate doua-trei ore si apoi avea funduletul iritat.
Pipi face la oala de fiecare data cand il pun, dar la kk e esec total. Stam trei adulti pe langa el, fiecare cu tehnicile lui mai sanatoase sau mai nesanatoase, cert e ca al meu copil e tare bulversat.
De cand a venit soacra, imi innebuneste copilul ca trebuie sa faca kk la oala ca e copil mare.
Si mi-l sperie cu tot felul de bazaconii, ii vorbeste tare, adica tipa, ba ca e prost cand deja a dat drumul la kk in chilotei, iar eu tac chitic ca imi e jena sa-i fac observatie ca nu asa se invata un copil sa faca la olica (deh, ea are experientya ca doar a crescut doi baieti), asa ca imi astept sotul acasa care imi citeste mutra si ii vine sa iasa din dormitor ca stie ca iar e rost de cearta. E un mare stres pe mine.
Ma bate gandul sa fac o pauza cu pusul la oala sa nu il mai innebunim atata si apoi sa reincepem peste ceva timp.
Sa va spun ce prostie mare am facut intr-o zi. Stau cu mama-soacra juma de zi dupa Luk Muk sa scape kakuta si se face ceasul vreo 2 iar el inca nu-si facuse somnul de pranz. Pe unde mergea copilul, noi ca ulii cu oala dupa noi. Si imi vine ideea tampita de a-i pune juma de supozitor cu glicerina, primul din viata lui.
Vai fetelor sa ma iau cu mainile de par de cat de proasta am putut sa fiu sa fac asa ceva.
Mi-a plans copilul in hohote, ca-l ustura fundul, se zgarma in fundulet sa scoata dopuletul, i-a venit in cele din urma sa faca, l-am pus repede pe WC de a facut, dar bietul de el plangea in hohote. Nu s-a mai bucurat ca se auzea pleosc in apa, ca eu aplaudam si ziceam bravo sau vai ce copil cuminte are mama.
Apoi am citit intr-o carte cum ca astea sunt niste metode total gresite, ca degeaba ai rezultatul scontat, copilul nu va invata nimic.
Totul se face cu vorba calda, ton jos, fara sperieturi si fara forta. Mi se rupe sufletul cand il vad pe oala si plange.
Asa ca poate ma intelegeti si ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi.
Cu pipi functioneaza metoda cand ii spun ca mie imi vine sa ma duc sa fac pipi si ca merg la WC. "Tu vrei sa mergi cu mine, poate faci si tu ceva la olica?" Si vine mititelul. Dar cand e mama-soacra in zona deja imi e stresat copilul.
Azi ma duc la controlul de 40 de sapt. si nu am nici o urma de contractie.
Fac treaba prin casa ca doar-doar mi s-o declansa si mie nasterea si nimic.
Nu-mi fac planuri de Paste, de ziua mea, ca nu stiu cand nasc.
Mama-soacra va face drob, friptura de miel, sarmnalute in foi de vita si crema de zahar ars.
Pup gasca

Ciuf (39+5) si Luca (11.11.2003)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Tot eu sunt. Se pare ca daca nu ma apuca contractiile pana vineri, avem inducerea programata vineri la 6:30 dim. Ca cica in urma eco-ului deja sunt in 40 de sapt. si doua zile. Bble e voinicel si e jos de tot.
Venera, voi ce mai faceti? mai da si tu un s emn de viata.
Va pup.

Ciuf (39+5) si Luca (11.11.2003)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Buna!

Ciuf nastere cat mai usoara, daca nu "ne mai vedem" pana dupa Pasti!

oricum, Sarbatori Fericite tuturor
sa petreceti frumos alaturi de cei dragi, aveti grija ce, cum si cat papati,

noi plecam maine spre Cheia...venim marti

Elenalove - LA MULTI ANI!!!
numai bine iti doresc, sa fii sanatoasa, puternica si fericita!

la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Ciuf, ah imi pare rau ca nu s-a declansat nasterea singura.Dar e bine ca mai ai putin.
Hai sa va zic o intamplare, nu este sa te sperii ciuf, doar asa, ca amuzament. O prietena de-a mea depasise temenul si doctorul ei i-a recomandat sa bea ulei de ricin (nu stiu cat), si dupa o ora sa se duca la spital
Dupa ce l-a baut, i s-a facut de mers la toaleta si apoi si-a dat seama ca mai are putin si naste acasa(era la al 3-lea copil). Contractiile au venit aproape instantaneu, si asa ca si-a luat barbatul si au plecat in fuga la spital... Care era cam la o juma de ora.
N-a mai apucat sa ajung acolo.. a nascut in masina pe bancheta din spate. Pentru ea n-a fost traumatizant, deja stia cum merg lucrurile si bebe nu a fost foarte mare.. dar a facut o balta de sange acolo, plus ca era sa-l interneze pe sot in spital datorita socului.
Eu cred ca n-as fi avut stapanirea ei.. as fi lesinat putin pe acolo..
Acum sunt bine si ea si bebe, dar ce experienta de povestit.. io n-o doresc nimanui de fapt
Pe de alta parte, eu am avut inducere la Olguta, si a fost groaznic.. dureri ca de nastere care intr-un final, cand doctorul a decis sa intrerupe medicatia ca sa vada daca sunt false contractiile sau nu, au incetat fara urma. A fost un esec. Copilul nu a vrut sa iasa si a trebuit sa ma intorc acasa si sa revin peste cateva zile cand s-a declansta nasterea singura.
Asa ca daca faci inducere, sa faci epidurala, altfel eu cred ca o sa fie dureros.
Succes maine, nastere usoara si fara dureri..

Mergi la inceput