Nazdravani de oct-nov-dec-2003(74)
Raspunsuri - Pagina 9
ciuf spune:
Paste fericit pentru cei ce il sarbatoresc si la multi ani floricelelor noastre!
Ciuf (38+) si Luca (11.11.2003)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
anca tanasica spune:
am avut pitixul in we acasa cu noi....
terorista cand am luat-o vineri dupa-amiaza, intai a facut inventarul casei...s-a bagat la frate-miu in camera, a inchis usa....si s-a asezat la calc...lucra de zor cand am surprins-o...
duminica am fost la teatrul de papusi...in prima parte (inainte de pauza) a fost super cuminte...radea si batea din palme...in a doua parte s-a plictisit...asa ca am plecat, ca ea incepuse sa umble prin sala...
am fost si la gradina zoologica...la pantere si lei le spunea pis-pis, la pauni le zice pui-pui, dar cel mai mult i-au placut maimutele...ca le dadea bete si alea le luau...si se stramba la ele...a fost super!!!
Anca si Alexandra (10 nov.2003)
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana
http://www.magnetoterapie.ro
paula2003 spune:
Alexa papa singura numai ce vrea ea, in rest o indopam ca pe curcan, sau ne ia man si o baga in gura ei cu papa cu tot.
La multi ani!
Paula cu Paul & Alexandra
boeru spune:
Fetele multumesc de urari!
Am sarbatorit acasa, musafiri prea multi n-am avut dar vorba aia putini si buni, au plecat devreme ca azi era zi de munca! Am reusit sa fac si-o baie relaxanta cu saruri si la 23.00 am fost in pat.
Am primit multe, multe flori si cadouri dragutze, sotul m-a rasfatat m-a ajutat mult cu pregatirile, am vrut sa iesim ieri dupa somnul de dupa - amiaza al lui Raducu dar deja incepuse sa ploua! Asa ca am stat cumintei si am petrecut acasa!
Raducu meu a fost asa dragalas...incepand de sambata a venit la mine la servici si mi-a dat o floricica galbena si mi-a zis "La Munti Ani, mami" si Duminica toata ziua tot ce gasea prin casa (inclusiv un bradut de plastic) mi le dadea si imi spunea urarea. Cred ca o tine vreo juma de an asa pana uita, ca asa a facut si la ziua lui daca ma vedea cu un platou in mana incepea sa cante!
Eu abia astept Pastele ca am liber sambata si luni sa ma mai relaxez si io ca dup-aia incepe targul de Constructii la Romexpo si o sa am o saptamana....
Va pup pe toate!
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
poze noi-noute!
Laura Takacs spune:
Buna fetelor! Am revenit din concediu odihniti, rasfatati si bolnavi, noroc ca ultima parte a a vut loc dupa ce am ajuns acasa. Copiii si cu mine am facut enterocolita (asa parca se traduce faimosul stomach flu de la americani), cred ca un virus luat de pe la mexicani, altfel nu=mi explic. Intai a inceput cel mare, apoi cel mic, si la cateva ore de cel mic si eu. Nu-mi arde de nimic azi. revin in zilele urmatoare cu amanunte, dar acuma ma simt taaare nasol. www.fuzzy.shutterfly.com aici puteti vedea pozele noastre.
uki spune:
Buna!
Florina, bine ca facusi baie relaxanta... cu saruri e super faina senzatia! cat despre urarea lu' Raducu, "la munti ani! cre' ca stie el ce stie, sigur vrea la munte
Sympa, multumesc pentru ganduri! sarcina cat mai usoara in continuare si pupici la Andrea
Paula felicitari! pai daca si Alexandra papa singurica... asta inseamna ca Mariuca e chiar pe ultimul loc,la toate frate!
Intrebare pt mamicile care mai pun pampresi la copii:
a folosit cineva Libero? sunt bune? absorb bine? irita sau altceva? ca de scumpe is destul de scumpe, fata de Happy pe care ii foloseam noi, insa ne depaseste marimea acum, noi puneam Happy nr 3, ca sa nu mai zic de Pampers nr5 care is mici mici
astia de care spun acum libero, sunt gen chilotel, destul de mari 15-26 kile, xl pants scrie pe pachet...
ma gandeam sa ma reorientez in acest sens, dar va rog s-mi spuneti cateva pareri
---------------------------------------------------------------------
noi ieri am fost invitati la ... Badia - Ernest Maftei!
a fost frumos, mosu e tare de treaba si glumeste mereu, asa cum il stie lumea, Mariuca i-a spus " bicu" de la bunicu'
asta pentru ca tati nostru distribuie produse carora Badia le face reclama, si anume vanatoresti, nu tre sa spun firma...
au fost impreuna in Moldova, si deja se simt foarte apropiati, sunt persoane normale si naturale, l-am cunoscut si pe fiul lui, de asemenea super de treaba!
dupa ziua de ieri, Mariuca a cazut lata, ca deh' s-a jucat in curte la om, n-a vrut sa doarma deloc si papa subtire...
hai ca va pup, o saptamana frumoasa!
adameasca spune:
http://community.webshots.com/user/adamestii3 Am pus si io cateva poze cu burtica mea. Aseara am simtit primele suturi adevarate de la bebe, nu doar fluturashii.
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
uki spune:
Ileana, felicitari pt burtica, e destul de ... grande, de fapt asa o face salopeta, si felicitari si pt suturi, de acum incolo cam asta o sa fie meniul
ps. iti sade tare bine cand zambesti
adameasca spune:
Da, mai Uki, pare mai mare burta decat e, de la salopeta. Da' cum azi am avut ceva treaba prin oras care implica si niste cozi, am zis sa par mai gravida decat sunt, sa scap mai repede. Si mi-a iesit. Si ce, cand sunt serioasa si incruntata nu arat bine?
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
poze cu burtica
ver@ spune:
Cu intarziere zic si eu "LA MULTI ANI FLORILOR!"
Ciuf,ce vesti ne dai? 38+? Pe cand vine bb pe lume?Cum iti e?
Ileana,pai vrem si noi o poza sexy ,adik cu burta goala.Glumesc,e bine si asa,doar ca nu deslusim mare lucru.Ce senzatii tre' sa simti,iar!!!
Sympa,draga,nu stiu ce imi trebuie ca sa ma hotarasc pt bb 2.Voi deja ma starniti destul de mult,dar efectiv,cand pun in balantza...ma cam razgandesc.Al meu sotz ar vrea dar nu zice nimik,ca cica eu tre' sa ma hotarasc,sa nu ii zic dupa aceea...ca tu ai vrut,ca tu...nu stiu ce...Ca eu sunt cam rea de gura
Laura,ce nasol,cu virusii astia.Hai,sa va faceti bine.
Uki,Vladutz tot pe Pampers e.Asa ca nu te pot lamuri.
Boeru,imi inchipui ce scump tre' sa fi fost.
Vladutz de cate ori aprindem aragazul ma pune sa aprind lumanarea(pe care o tinem sa aprindem cuptorul,ca batul de chibrit e cam scurt)si incepe sa cante "LMA".si zice..."mami sa traiasca..." sau ..."tati sa traiasca..."
Anca la ce piesa de teatru ati fost?
Maine merg cu Vladutz la biserica sa il impartaseasca.Voi mergeti cu piticii?Chiar...la Inviere mergeti?Si daca da,ii luati si pe copilasi?Ca eu,daca nu ploua,as vrea sa il iau,ca tare mult o sa ii placa.Lumanari multe aprinse...Toata ziua s-ar juca cu focul(ma pune sa ii aprind bete de chibrit ca el sa le sufle,sa le stinga).
Va pup si sanatate la bolnaviori.
Ciuf,asteptam vesti!
Vera si Vladutz( 2 ani si 4 luni)http://community.webshots.com/user/vgv_vera