Piticodromul de ian-feb05 (7)
Raspunsuri - Pagina 9
bubu05 spune:
'Neata!
Tomasa, imi pare rau ca treceti prin asta, nu te mai necaji, lasa ca ii trece. Acum ai grija cu regimul sa-l tii 2 saptamani, chiar de-i trece. Il pupam pe bolnavior!
Shobo, tricicleta e de la Baby Care.
V.Erica, Vlad nu are gecuta de blugi, nu stiu unde sa te indrum.
Of, si eu sunt disperata cand il vad pe Vlad cu mainile in nisip si peste tot pe jos, ieri am fost si am luat un gel antibacterian de la farmacie, cica distruge microbii in 15 sec, daca il dai pe manute. Si o gramada de mamici le dau copiilor sa rontaie prin parc, iar ei cu mainile murdare baga in gura biscuiti, etc. Si uite asa fac buba la burtica. Iar Vlad daca vede mancare tipa ca vrea si el. .
Kris, asa isi pune si Vlad ghetutele si ciorapii.
Fetelor, nu stiu daca fac bine: dimineata m-am obisnuit sa-i dau lui Vlad painica cu almette, cu pateu de pui sau crenwusti de pui, o juma de banana(ca mai mult nu vrea) si niste fulgi cu miere de la Nestle, ii rontaie asa goi, azi a vrut inmuiati in lapte. O fi bine? Dar nu mai vrea piureurile de fructe pasate ca la bebei....Ce parere aveti?. Dupa-masa(la 18) il mai pacalesc cu mere rase cu biscuiti sau cereale, sau banana cu branza de vaci. Ma gandesc ca nu-i tocmai sanatos micul dejun...
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
V. Erica spune:
Oana (Amaya), intrebam daca a vazut/cumparat cineva gecute de blugi simple fara bliz-blizuri si nu la preturi astronomice... Unde?
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
bubu05 spune:
V.Erica, eu sunt fan Piciul, si acolo au o gramada de blugi, salopete si gecute. Sigur vei gasi ceva simplu acolo si la preturi rezonabile. Sigur nu pot sa-ti zic daca am vazut ceva, ca nu m-a interesat. Da o fuga si vezi ce au. Noi mergem la cel din apropiere de Iancului.
Poze cu Vladutz
V. Erica spune:
Oana(bubu), hai sa-ti spun ce le dau eu dimineata, dar te avertizez ca multi ma considera cam spartana, asta ca sa fiu civilizata, nu e obligatoriu sa faci la fel:
-cereale integrale cu musli/fructe din congelator + iaurt clasic, eventual indulcite usor cu miere;
- omleta cu ciuperci, masline, cascaval; rosii, castraveti (Ruxi doar gusta, iar noi mai rar ca nu-s de sezon);
- telemea de vaca, ou fiert/ochi, masline;
- paine integrala/graham/secara cu unt si gem/miere, uneori ceai;
- uneori limba de vita fiarta cu condimente (pe post de salam);
- f. rar salam uscat sau de vara (avem noi o sursa mai buna pe la Alexandria);
- fructe, biscuiti de casa daca mai intra.
Nu le dau pe toate odata, evident. Ti-am zis ce mi-a venit in minte acum.
Mi-e teama sa le dau Almette, cremwurst sau alte d-astea, ca se-nvata cu gustul si nu le mai accepta pe cele "adevarate".
Iata un ex.: ieri pe-afara ii dau lui Ruxi un biscuit de casa, sa-i dau de lucru deoarece nu mai voia sa stea in carut. Ii ofer si baietelului de langa ea, care il ia, gusta si i-l da mamei lui, spunandu-i ca nu-i place. Ai mei mananca de rup biscuiti d-astia.
Daca vreti reteta, sa-mi spuneti. Am descoperit-o de curand.
Nihil sine Deo!
bubu05 spune:
Dana, el nu vrea ou fiert sau omleta, nu mai vrea iaurt, decat din ala cu fructe, desert roby(gen danonino) si ii dau rar, ca ar manca 3 o data, paine cu gem nu am incercat, piure de fructe cum manca pana acum nu mai vrea...deci nu mai stiu ce sa-i dau! Oul fiert i-l amestec cu piure de legume si il papa la pranz, asa il vrea, sau zdrente in ciorba, sau budinci. Ii mai dau si telemea, cascaval, sau branza topita cu painica. Dar din astea mananca 4-5 soldatei, nu mai mult. Din crenwusti papa jumate.
Poze cu Vladutz
Witchie spune:
Dana, irina a primit un costum de blugi (pantalon + geaca) plin de fluturasi si fundite roz. Am luat foarfeca, am taiat funditele si fluturasii, acum e ok:)
La piciul au haine frumoase dar uneori mi se par scumpe. Incearca si la Cora!
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Nopti interesante
V. Erica spune:
Moaaama ce-am mai scris! Si mai am inca... Afara nu cred ca merem azi, caci bate vantul prea tare...
Azi era vb sa merg la meci si nu mai merg caci n-a reusit cumnata-miu sa ia bilete. Asa voiam pe stadion la meciul asta!!!
M-am ofticat si ieri caci mi-am luat un aparat de masaj pe sistem vacumotion (Philips Cellese) si e f.eficient insa numai pt coapse, solduri, picioare, iar mie-mi trebuia pt. abdomen, la picioare chiar nu vreau sa slabesc. Asa ca il vand. Daca va intereseaza, dati-mi PM. Am scris si la "Mica publicitate".
Nihil sine Deo!
V. Erica spune:
La Piciul e OK, de-acolo i-am luat pantofiori cu talonet si alte cateva lucrusoare de bumbac. La Iancului merg si eu de obicei. Dar ma gandeam ca gecutele or fi scumpe si nu merita pt. un sezon. Destul ca dau o caruta de bani pe incaltaminte.
Sper sa ajung totusi acolo saptamana viitoare cand vine bona de ocazie.
Nihil sine Deo!
V. Erica spune:
Anda, daca au fundite prinse mai "vag" mai merge. Eu m-am chinuit sa descos fluturasii de pe niste pantaloni, insa erau brodati...
Nihil sine Deo!
Witchie spune:
Si-o barfa mica:
KATIE HOLMES-NASTERE / Holmes a primit un iPod pentru a trece în tăcere peste momentul nașterii
LOS ANGELES, 30 mar (MEDIAFAX) - Tom Cruise i-a dăruit logodnicei sale însărcinate un iPod plin cu muzică de relaxare pentru ca aceasta să păstreze tăcerea în timpul nașterii, relatează site-ul Female First Online.
Potrivit site-ului citat, Katie Holmes a fost de acord să nască bebelușul în tăcere deplină respectând o tradiție bizară a cultului scientologic.
Pentru a o ajuta, starul hollywoodian, care este un adept devotat al cultului scientologic, i-a dăruit viitoarei mămici un iPod performant pe care a înregistrat mai mult de 300 de melodii pentru a o ajuta pe Katie să rămână mută ca o mumie în timpul nașterii.
O sursă apropiată cuplului a declarat pentru ziarul britanic The Sun: "Tom dorește ca ea să asculte muzică la căști în timpul nașterii astfel încât să nu se audă nici un zgomot."
Female First relatează că, în timpul nașterii, Katie va fi înconjurată de pancarte albe uriașe care îi vor aminti să păstreze tăcerea.
Cuplul a dat comandă de afișe pe care sunt scrise regulile pe care trebuie să le urmeze în timpul nașterii fostul star din serialul "Dawsons Creek" .
Același site relatează că au fost fotografiați prieteni ai cuplului - se pare că ar fi fost înțelepți ai cultului scientologic - pe când aduceau aceste pancarte în locuința din Los Angeles.
Fondatorul cultului scientologic, L. Ron Hubbard, spune adepților lui în cartea "Dianetics" că straniul ritual trebuie să fie respectat pentru ca bebelușul să nu fie tulburat psihic.
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Nopti interesante