Piticodromul de ian-feb05 (7)
Raspunsuri - Pagina 8
amo2004 spune:
Anda, felicitari balerinei pentru castigarea independentei!
Tomasa, sanatate puiului!
Crinuta, aveti si Carrefour pe acolo, nice! Gasesti produsele (lapte, pampersi) cu care e obisnuit Rayan?
Mona si Mihai (13 ian. 2005)
The nicest thing about the future is that it comes one day at a time
kris spune:
Desi eram bolnavioare, noua ne era gandul la primavara de afara si astfel incercam sa ne punem ghetutele singurele: i-a priviti aici!
din nou
prima aniversare
kris si Bianca Maria (26.01.2005)
crinuta spune:
Sotul e in operatie, asa ca am ceva timp sa scriu.
Mona, da, sunt multe hipermarket-uri, chiar si Carrefour.
Referitor la produsele cu care eram obisnuita pentru Rayan in Ro, lucrurile stau cam asa: am gasit si aici Milumil 3, dar e simplu, fara cereale si fructe, lucru foarte bun de altfel.
Difera si varsta de la care se da: in Ro Milumil 3 se da din luna a 8-a iar aici de la 1-4 ani. Inca nu l-am incercat deoarece inca mai din Ro, dar cam intr-o saptamana il trec pe cel nou si tare sper sa il accepte. Daca nu, incercam alta marca ca doar sunt cu zecile pe aici.
La scutece sunt suparata ca nu am gasit Libero inca. Sunt Pampers, Huggies si multe alte firme de care nu am auzit in Ro, dar pe mine ma intereseaza numai Libero.
In rest sunt multe cereale, borcanase, chiar si Hero am luat si sunt foarte bune.
Felicitari Irina.
Ies ca a venit sotul si e lihnit de foame.
pupici
Crinuta si Rayan
sirimie spune:
Tomasa, si brinza dulce stringe burtica. Multa sanatate si sa va faceti bine repede.
Kris, tare simpatica Bianca ta, cum isi pune ghetutele
Crinuta, e foarte bine ca ai inceput sa te acomodezi acolo. Si mie mi se intimpla sa il mai lovesc pe Vladut.
Bestutza, sa fie bine bebelusa ta! Eu cred ca sint mari sanse sa fie bine.
Am facut si eu o budinca dupa o reteta gasita pe aici pe forum, sper sa ii placa baiatului meu mofturos..
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Poze de la Mot
tomasa spune:
Multumesc din suflet fetelor!!!
Din pacate nu este bine. E atat de slab, ii numar coastele, ma tot intreb cum a ajuns asa in doar cateva zile...
De ce zic ca este vina mea. Era mai bine, scaunul se normalizase, nu mai avea febra, astfel incat m-am grabit si i-am reintrodus lactatele, greseala care s-a dovedit capitala. Boala s-a intors imediat, cu o violenta care m-a speriat, chiar a fost mai rau decat in prima faza a bolii. Culmea e ca daca nu greseam eu, ce a avut el ar fi fost chiar o forma destul de usoara de enteroviroza, ii trecuse repede si cu urmari putine. Stiam prea bine ca nu e voie sa fac asa ceva, ca regimul trebuie continuat macar 7 zile, de-aia si zic ca e de neiertat, daca n-as fi stiut mai ziceam, dar asa... mi-am asumat riscul pe pielea lui. Asa ca, daca initial nu stiu cum a facut boala, de data asta se poate spune ca l-am imbolnavit chiar eu cu mana mea si mi-e tare greu stiind ca e in starea asta doar din cauza mea.
Am crezut ca i-a trecut, ca e ok, el e un copil f. puternic in general, nu face forme urate de boala, de fapt nici nu a fost bolnav pana acum, dar astea nu sunt scuze. Nu-i placea mancarea de regim, de-abia o accepta si m-am gandit ca daca face deja normal si nu mai are febra pot sa-i reintroduc mancarea normala, care ii place. Va spun toate astea ca in cazul in care, Doamne fereste, se mai confrunta vreun copil cu asta sa aveti mare grija cu tratamentul si regimul, sa nu faceti ca mine, indiferent de cat e de puternic copilul sau de cat de repede pare sa-i treaca. Dar va doresc din suflet sa nu treceti prin asta, e ingrozitor. Il schimb de sus pana jos, se murdareste inclusiv pe sosete si pe body pana sus la fiecare kk, trebuie spalat la chiuveta pe tot corpul. Aseara a mancat putin mar copt si a vomat in jet.
In rest e moale, slab si pricajit, nu a mai ramas nimic din el, doar niste ochi mari, imensi, pe fatza mititica.
Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)
Amaya spune:
Of Doamne, Tomasa, prin cate treceti...ai sa vezi ca o sa-si revina repede, insa tu nu te mai simti vinovata (stiu cum e) fiindca ai vrut sa-i faci un bine...s-a intamplat sa regreseze dar foarte bine putea sa nu fie asa...acum tineti regimul ca la carte si ai sa vezi ca in cateva zile va fi bine si apoi rasfata-l cu ce-i place si imediat o se puna pe picioare...multa sanatate va dorim.
Oana si nazdravanul Andrei (18.02.2005)
V. Erica spune:
Neatza,
Felicitari Irinei pt. mers singurica!
Tomasa, ce rau imi pare de Tudor! Hai nu te mai invinovati, nu rezolvi nimic asa... O sa stii data viitoare. Sanatate multa lui Tudor, sa se faca bine repede.
Dupa ce ma saturasem de constipatia lui Ruxi, aseara ne-a trantit o pleasca moale de ne-am speriat, fara sa fi mancat ceva aiurea. Azi dimineata i-am facut orez cu lapte si o tin sub control. Sa fi luat ceva de prin parc? E prima data cand am lasat-o cu mainile in nisip...
Vad ca nu mi-a raspuns nimeni ref. la gecuta de blugi. N-a cumparat nimeni asa ceva piticului?
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
Amaya spune:
Dana, poate sunt chioara, m-am uitatin urma dar n-am vazut intrebarea ta depre geaca de blugi...poti sa o mai postezi o data?
Amaya spune:
Anda, de ieri m-am tinut sa va felicit si eu pentru independenta dar n-am apucat. Felicitari Irinei si tie iti doresc multa, multa energie sa alergi dupa ea .
lbelciug spune:
Of, Tomasa, aproape m-ai facut sa plang. Si mititelul meu face kaka moale, dar asta pt ca nu vrea sa pape deloc hrana solida cu lingurita, ci accepta numai bibe. I-am dat si orez pasat cu morcovel, dar in general hrana lui e pe baza de lactate si nu stiu ce sa-i fac, cu cel sa-l mai hranesc. Si Matei a slabit, asa ca te inteleg perfect cum e cu ochisorii care ii ies f bine in relief.
Dar, lasa, nu mai fii suparata. Tudor are nevoie de tine si de incurajari, nu i-ar face bine sa te vada suparata...
Pupici si refacere grabnica!
Erica, imi pare rau, Matei are geaca doar din fis si din raiat. Nu stiu unde ai putea gasi din blug...
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Motzul si Prima aniversare