Piticodromul de ian-feb05 (7)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Hi, hi...felicitari umblaretei Irinuca!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

felicitari, Irina!
Codrin nu isi tine inca bine echilibrul, adica mai cade... insa dc ii dau in mina un balon ca in seara cind a l-a avut in mina si a mers prima data 4 pasi legati, merge binisor singurel macar 5-6 pasi. Altfel, nu prea! eu cred ca balonul acela in mina este ca un miner de care se tine

hihihi, Amaya, citi din astia am ignorat eu!... si acum o tot sicii la cap pe bona sa-i ignore si sa-l imbrace cum ii zic eu, indiferent ce i se pare ei sau altora... sa vezi cum e cind ai de convins si bona la tel ca nu e frig, nu e curent, etc... si sa-i puna ce vrei tu, nu ce zice ea/altii pe str.
in fiecare zi sun ac sau ma suna ea sa ma intrebe "azi cum il imbrac?" ... eu ies afara putin si zic cum.

crinuta, views-urile tale imi amintesc de Maroc, seamana destul de bine. o cu totul alta lume!

BDana, incearca cu putin ceai cu putina miere. cu puta si Codrin se joaca la fel de pe la 4-5 luni cred si mi s-a spus ca e absolut normal, e prima jucarie a baieteilor! . si l-am lasat in pace.

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Tomasa, sper ca Tudor sa isi revina cit mai repede. Nu cred ca este vina ta. Da-i cit mai multe lichide (dar tu stii mai bine decit mine ce trebuie sa faci).

Dana Remedii pentru constipatie pe care le stiu eu: suc de morcov crud, ceai de musetel, pere si piersici, prin carti scrie coaja de portocala si suc dar dupa parerea mea sucul nu prea are efect. Eu inca nu i-am dat prune, dar si asta e laxativ. Ce constipa: ceai de menta, orez, apa de orez, morcov fiert, banana.

Anda Felicitari Irinei pentru ca merge singura!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Noi plecam la Olanesti vineri cu Vladut. Abia astept, nu am mai iesit din Bucuresti de muulta vreme. Am cumparat deja bilete printr-o agentie, sper sa fie curat acolo unde am cumparat ca nu stim cum este. Din experienta voastra, se vind bilete prin agentii in hoteluri nu prea curate?

Cred ca o sa se stringa un bagaj foarte mare, cind ma gindesc nu imi vine sa renunt la nimic din ce foloseste bb in fiecare zi si sint multe tare...

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Mergi la inceput

Bubu, merci mult, unde e Niro asta? pupici

"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Multumim, multumim!

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Nopti interesante

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Shobo, Niro e langa Europa, adica la capatul Colentinei cred, unde intoarce tramvaiul 21. Dar tre sa te duci dimineata pe la 8-9 ca apoi se aglomereaza iar in we e si mai balamuc. Pt. 200.000 poti sa-i iei si din magazin, daca nu ai timp sa ajungi acolo, adica eu am dat 1 mil 300, iar in mag. la Piciul am vazut cu 1 mil 500. I-am mai luat de acolo o salopeta de blugi cu 180.000, iar in mag era 220.000. Restul nu prea sunt de calitate.

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

aaa, ok, merg clar la Piciul, Bubu. merci mult!
ce model e tricicleta? nume, ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

UMblareti din ce in ce mai multi...Cum o sa fie oare cand o sa punem poze cu prima zi de grdinita ?...si de scoala...?

Tomasa,
Stiu ca de orice sfat e bun...Acum eu stiu de la nasa mea de mar crud ca ar strnage la burtica...Si mancatul ff des!Stiu ca asta mi-a azis pediatra mie cand tudor a avut enterocolita!

http://community.webshots.com/user/bestuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Buna seara!

Anda, felicitari pt primii pasi siguri ai Irinucai! Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de tot ce e frumos! de la Bianca. Si las... ca va ajungem numai decat!

Simona, de acord cu tine. Este din ce in ce mai bine si revine tot mai mult la viata normala. O sa verific situatia vaccinurilor! Acum ma preocupa sanatatea Biancai, iar dr. Stanciu mi-a spus ca cel putin 2 sapt nu am voie sa-i fac nici un vaccin, datorica rozeolei.

Tomasa, imi pare nespus de rau pt ceea ce i se intampla lui Tudor! Ii dorim multa sanatate si tie multa putere si multa rabdare! Cu siguranta veti trece peste aceste mom neplacute.

la mamici si sanatate la puiuti!

prima aniversare
kris si Bianca Maria (26.01.2005)

Mergi la inceput