Piticodromul de ian-feb05 (7)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Dana, ... se pare ca acum e considerata reclama...dar ai vazut ce te intereseaza, nu?
Mai caut.

Noi n-avem geaca de blugi (inca) fiindca mami deocamdata e la fixatia pentru raiat.

Oana si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara18 spune:

Buna tuturor parintilor si pupi la toti piticeii!!!!!

Iata-ne si pe noi dupa o lunga perioada de pauza cu mentiunea ca desi nu v-am scris printre picaturi v-am mai citit.Se pare ca e o perioada prielnica problemelor medicale asa ca doresc tuturor multa sanatate.
rugamintea mea este daca se poate sa ne readaugati si pe noi pe listuta, adica David Ran,08.02.2005,12.750kg.
Dudi (numele de alint),piticul nostru face numai nazdravanii...mi-a scos peri albi-nu mai trebuie sa merg la coafor sa-l grizonez.are 1 an si inca putin 2 luni si nu sta locului de loc, nici macar cand a fost putin bolnavior de a trebuit sa ajungem la spital cu febra 40 si frisoane, noi (mami si tati)eram mai multi morti si de spaima si de oboseala ier el cocheta cu cadrul medical, alerga prin tot spitalul si radea la toata lumea de toti se intrebau cum un copil la un an cu asa febra zburda si e asa vesel.oricum a fost vorba de un virus care dupa un tratament cu acamol s-a dus.de mers merge fara probleme chiar alearga de zici ca are flacari in calcaie,a prins faza cu " nu ma prinzi" si joaca de-a v-ati ascunselea.a facut primii pasi la 11 luni si de atuci numai singur vrea.pt ca ii place tare mult afara si in special in parc cu copii, dar mai mari ca el,imi aduce pantofii ( ai lui)ia cheile se duce la usa si imita ca descuie usa ca sa iasa iar dac nu reactionam tipa si daca nici asa nu merge imi da palmute.de vorbit leaga cateva cuvinte in schimb vorbeste pe limba lui de am capul banita...si explica asa serios,ca uneori . ii place sa se uite la tv , iar la emisiunile lui preferate(la bloc,lacrimi de iubire si video-clipuri)nu trebuie deranjat.ii place tare mult sa danseze si sa cante...la fel sa si de ce nu sa muste sau sa ne traga de par.
avem si 6 dintisori , acum ne iese un alt si cred ca si maselute ca din cand in cand mai baga degetelele in gurita.
a fost si la noi o perioada cand nu a vrut sa manance mai nimic dar treptat si-a revenit si acum mananca aproape orice mai putin formula, vrea lapte din comert si nu accepta mancarea cu lingurita, ase lasa cudaca nu il las pe el sa ia singur.
cam atat despre noi si promit ca azi maine sa pun si poze actualizate. acum nu pot pt ca va scriu de la servici, asa mai am si eu timp de net, dar promit ca o sa va scriu mai des ca e mama la noi si atuni mai am timp.
de tati nu pot sa va spun decat ca lucreaza si e zombi pt ca de david nu mai are cum sa se odihneasca.

va pupam pe toti si sper ca v-a surprins placut aparitia noastra

Sara si David Ran,DN 08.02.2005
album poze bebe David Ran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Fiecare cu damblaua lui, Anda...

Sara, bine ai revenit.

Oana (Amaya), saru-mana de linkuri. Studiez...

Uitati aici ce geaca i-am gasit lui Eric f.f. ieftina. Dar marimi mici n-aveau.

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara18 spune:

Merci frumos , Dana!

vroiam sa va intreb,copilutu' meu pt. ca e un rasfatat si un alintat cand mergem pe strada nu ma lasa sa il tin de mina si se urca pe tot ce seamana a treapta,ii place sa urce si sa coboare scari, iar in parc ia pietricele si le baga in gura, se duce si se joaca cu jucariile celorlalti, nu cu ale lui si daca nu il las sa faca cum vrea el isi pune nisip din cap pana in picioare apoi tipa la mine de mi se face o rusine.....oi, oi ,oi; cum sa procedez?ce ati face in locul meu?

Sara si David Ran,DN 08.02.2005
album poze bebe David Ran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

Tomasa, sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Of, Tomasa, ce rau imi pare sa aud ca sinteti asa bolnaviori!!
insa nu te mai invinovati tu, cum au zis si fetele, ai vrut sa ii faci ceva bine...de la Reb si mine si va uram sa va faceti bine cit mai repede!!!

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Rebecca, dragostea mea

Mergi la inceput

Patricia, tocmai am terminat Suad - Arsa de vie...cutremuratoare carte, multumesc pentru sugestie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Bine ai revenit, Sara! De ce nu ai mai scris atat vreme? Don't worry about David, asa sunt unii baietei, mai dinamici.
Nici Matei nu vrea sa fie tinut de manute, daca "scapa" la groapa de nsiip din parc, duce si cate 2 pietricele la gurita (pe de o parte il inteleg, caci acum se lupta cu maselutele!) si de asemeni ii plce sa se cocoatze, nu numai pe scari, ci si pe pat, fotolii, pereti.. oriunde are acces! El nu este foarte rasfatat (zic eu) si faze cu pus de nisip in cap in semn de protest, inca nu a facut...Dar lasa, imp. e sa fie sanatos!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Motzul si Prima aniversare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

amaya, cu placere. cutremurator, asta m-a facut sa imi dau seama si sa pretuiesc inca o data libertatea pe care o avem ca femei intr-o lume civilizata.
iti recomand si "indragostita de un Masai" o alta poveste adevarata, ca sa vezi pina unde poate duce dragostea...oarba.

Dar aramie cind te vad, totusi??

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Rebecca, dragostea mea

Mergi la inceput

Patricia, ajung eu si la Indragostita de un Masai dar mi-am mai luat 3 carti pe care vreau neaparat sa le citesc (Secretul copiilor fericiti I si II si Barbatii sunt de pe Marte, Femeile sunt de pe Venus) si apoi o iau si pe asta. Mai mult timp de-as avea sa citesc ce bine ar fi.

Cu aramiul, a tot incercat sotul sa ma pozeze astfel incat sa se distinga culoarea dar nu a reusit, asa ca singura varianta este sa ne intalnim la o cafea sa ma vezi (P.S.: am descoperit ca la Gloria Jean's au o cafea nemaipomenita - scumpa dar exceptionala).

Mergi la inceput