Montignac: ce-am mancat azi (75)
Raspunsuri - Pagina 6
Veve spune:
Is in pline licitatii la ea pe e-bay.Urati-mi succes,mai am 3 minute...Or fi bizare,da' mai bine decat lipsa,ca inspiratia mea in ale bucatariei!
PS A mea e!
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
Madisor spune:
Seara buna!
Nu v-am mai scris de ceva vreme din lipsa de ...vreme. Ma bucur ca nu m-atzi uitat, asa cum si eu am facut... De Monti nu m-am lasat si de 2 ori pe saptamana ma duc la gimnastica.
Meniul de azi:
ora 8: o cafea
ora 10: un iaurt
ora 14: putzin spanac
ora 19: ficat la gratar cu rosii si praz
Weekend fara abateri!
Anda Panda spune:
acusor, sanatate familiei ! bine ca mi-ai adus si mie aminte de verigheta. merge si la mineeee ! cam fortat..da' e ok.
bravo la matale, madisor ! nu te lasa !
silvi, misto ca merge si la tine asta cu mersul pe jos .
corina, zi-mi si mie te rog, cum ai facut mincarea de linte ? si ce culoare era lintea ?
tin inca monti, cu indirjire as putea spune. de mincat..nimic deosebit fata de ce maninca "toata lumea". am mai mincat eu zilele trecute o salata de creveti, tare misto. in rest...ce stiti.
bafta !
POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE
corina costea spune:
Saluti fetele,
Iata si meniul meu de vineri:
MD-parizer vegetal cu branza tofu
Gustare- cafeluta
Pranz-spanac cu muraturi
Cina-conopida pane facuta fara ou
Meniul de sambata:
Pranz-sarmale de post cu ciuperci
Gustare-0 banana si un mar.....urias
Cina-niste fasole batuta ......stiu ca nu prea este voie dar era prea buna sa nu mananc cateva linguri
Anda lintea care am facut-o era linte rosie si am pus-o la inmuiat de seara si dimineata am fiert-o in apa cu sare. Cind a fost aproape sparta am strecurat-o am mixat-o cu blenderul si cu ulei pana a iesit ca o pasta si apoi am pus niste mujdei de usturoi.
La raport 70.5 kg.
Va pupic si va doresc o zi buna.... Corina
xandra28 spune:
neata fetele!
vin si eu sa ma "laud": 78.5... e drept ca de-o saptamana am trecut pe disociat, ca deja stagnam si ma enervasem, dar dupa pasti revin la monti, ca mai am o gramada de dat jos. doamne-ajuta!
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
comoara lu' mama la 4 luni
varsta lui vladut
silvi_2005 spune:
Salutare tuturor, eu la raport din pacate trebuie sa anunt ca stagnez , am stat toata saptamana la mama si nu am putut respecta intru totul regimul, am mancat cam haotic dar am facut si miscare asa ca macar nu m-am ingrasat
Maine ma intorc acasa si voi tine regimul cum trebuie, cu trei mese pe zi si la ore regulate. Pe mine regimul disociat m-a cam dat peste cap, nu mia facut deloc bine.
Pupici tuturor,
Silvi si bebe Alain
Ica 1975 spune:
Am o reteta de tort fara faina, dar cu nuci si nu stiu daca este Monti, am s-o pun aici :
TORT DE PORTOCALE
2 portocale mari sau 3 mici cu tot cu coaja
200 g nuci macinate ( o farfurie de ciorba cu varf)
250 g zahar pudra
1 pahar apa
60 g cacao (4 linguri)
Frisca, portocale, visine ptr ornat
Zaharul + galbenusurile se freaca pana se dubleaza volumul
Se adauga apa+ portocalele nedecojite date prin masina de tocat + nuca + cacao
La sfarsit se pun albusurile batute spuma, se amesteca usor de jos in sus.
Tava unsa se tapeteaza cu hartie, se incinge cuptorul si se pune o tava dedesubt.
ATENTIE LA COPT, se lasa cam o ora la 350-400F
Se inlocuieste zaharul cu fructoza sau indulcitor si eu cred ca este Monti, nu va mai spun ca este asa de buuuuuun
Propriile fapte te fac sa fii insemnat sau neinsemnat.
Noi
acusor spune:
Neata Motignacelor!
Cam slaba miscarea pe la noi!
Am actualizat tabelul si raportez si eu 78 kg.
Meniul meu de azi:
7&.30: cafea cu lapte
MD: clatita din fulgi de ovaz cu gem fara zahara
Pranz: pulpe de pui cu salata
Seara: cred ca iaurt degresat sau fructe
Spor la slabit!
Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem
andanii spune:
va felicit pe toate vad ca slabiti foarte bine.
Eu momentan sunt tare bucuroasa deoarece am inceput sa scad, in sfarsit m-am mobilizat calumea ... putin mai sever ce-i drept dar combinatii monti, boala grea monti asta cu disocierile lui am vrut sa il parasesc si sa tin dieta cu supa de varza dar nu mai sunt in stare de ceva asa de strict , asa ca .... cu monti inainte ...
va pupez pe toate
ANDANII
mihaiuta spune:
Buna,
De vreo luna n-am mai reusit deloc sa tin monti, asa ca n-am mai intrat pe forum, ca nu avea sens. Acum revin, sper sa ma tina mai mult. Din fericire cu greutatea stau cam la fel.
Ce am mancat ieri:
MD: iaurt activia cu musli
P: pui cu smantana si ciuperci si salata asortata (rosii, castraveti ardei si branza rasa) si ciocolata aproape amaruie
Azi:
MD: branza cu smantana si muschi file
P: salata cu ton in ulei, salata verde, masline verzi (stiu ca nu prea sint monti ...) si lamaie, 2 pahare de lapte si cateva patratele
de ciocolata 70%.
Sper sa ma stradui in continuare. Daca ma vedeti iar ca am disparut inseamna ca nu am pic de ambitie .
Va pup,
Mihaela.