Montignac: ce-am mancat azi (75)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Vin si eu la raport - 77 kg, daca ar fi dupa fiecare saptamana asa ar fi foarte bine.

Spuneti-mi si mie cum este cu retea mea de tort- este sau nu monti?

Propriile fapte te fac sa fii insemnat sau neinsemnat.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

ica, nu stiu daca e monti 100%, din cauza ingredientelor de la frisca. aici spre ex frisca fara stabilizator, amidon...etc...nu exista. s-ar putea ca cea de acolo sa fie ok, dar eram curioasa de baza. si mai stiu ca nucile, migdalele, alunele, etc. trebuiesc consumate "cu masura" combinate cu lipide.
o data...nu cred ca strica. asta in cazul in care targetul tau e mai mic de 10 kile. altfel... eu nu as recomanda.
acusor, eu am crezut (probabil ca am citit eu aiurea) ca raportam sapt viitoare, si ca sapt asta o lasam asa. vorba ta...ma ambitionez pina atunci. nu mai raportez sapt asta, deci.

o saptamina misto !

POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Anda Panda si eu ma bazez pe rapotul de saptamana viitoare, sa fiu sub 70 de kg. Saptamana asta o sa mananc mai mult salate, sa vedem cum merge asa, ca au aparut ridichiile si castravetii gustosi si e o placere sa mananci salate. Spor la slabit la toata lumea.
Silvi si bebe Alain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Anda, scuza-ma. Mi-am recitit mesajul si am vazut ca m-am exprimat aiurea. Postasem miercuri sau joi. Ma refeream la lunea care a trecut. Da' nu-i nimic. Slabesti mai mult pentru urmatorul raport .

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Postez meniul de azi
D ora 10, doua felii de munschi file, o bucata carne vitel fiarte cu rosie si castravete
P ora 15 supa de salata, o bucata cotlet porc la gratar cu salata
C ora 18,30 fructe
Puls ceva gimnastica si plimbarica
Silvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

meniul meu de ieri
8.30 cafea decofeinizata cu lapte degresat
12.00 legume fierte cu branza telemea proaspata, rosii si castraveti
17.00 braza tofu cu rosii si castraveti
19.00 4 kiwi
20.30 1 mar

ieri am facut 45 min bicicleta

meniul de azi il voi scrie maine

va doresc ambitie foarte multa

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina costea spune:

Saluti fetele,

Sa prezint si eu meniul meu pe ultimele 2 zile.....
Meniul de ieri:
MD-branza tofu cu 2 cremwusti vegetali
Gustare- cafeluta
Pranz-biscuiti de post
Cina-spanac cu cremwusti vegetali

Meniul de azi:
MD- ceai cu cereale
Gustare- cafeluta
Pranz-amestec mexican
Gustare-2 portocale
Cina - idem pranz doar ca mai fac o salata de ridichi si ceapa verde

Va pupic pe toate, Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

e ok, acusor.
45 de min, andanii ? esti chiar tare! eu m-as fi plictisit.
corina, amestecul mexican o avea porumb ?

meniu ieri
dimi: nimic..parca..sau cafea decof. (sarit peste mic dejun consider mini-abatere)
prinz: friptura porc, brinza
seara: cereale cu lapte batut

...nici nu stiu daca mai are sens sa postez chestii care s-au mincat si para-mincat....
deja tot ma uit pe net, poate gasesc si alte legume care sint ok, dar nu le stiu eu. ca pe aici sint tot felul de legume, dar daca ma intrebati cum se traduc in romana...nu stiu.
am mai gasit forum de montigniace din alte tari, insa dieta lor nu e asa severa. combina destul de des pastele cu carnea si pe motiv ca nu se modifica in nu stiu ce reteta indicele glicemic, pastreaza zaharul in ingrediente. mie mi s-a parut cam trasa de par dieta asta a lor. speram sa gasesc niste retete noi, poate diversificam si noi meniul. aiurea. pina la urma am gasit o reteta de supa de peste cu lapte de cocos. la prima faza as spune "bleah" dar cred ca reduc cantitatile la jumatate si o fac, ca mor de curiozitate, nu de pofta

sa ne fie, da' cu minus !

POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Anda, daca toata smantana are amidon ( eu nu am citit lista de ingrediente, ca nu mancam inainte) inseamna ca fara smantana, nu?
La grele incercari ne mai supune dieta asta... eu am tinut in 2003 o dieta apropiata de monti +ceai antiadipos+sala = 16 kg in 5,5 luni. Acum insa nu sunt sigura ca va fi la fel, dar sper sa mearga monti ca m-am saturat de kilele astea care si-au gasit locatia la mine si nu se dau plecate

Propriile fapte te fac sa fii insemnat sau neinsemnat.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaiuta spune:

Buna,

Ce am mancat ieri:
MD: mar si ciocolata 70%
P: fasole batuta si salata de rosii, ardei, castraveti, ceapa si cioco 70%
La cina n-am ajuns.

E cam greu cu monti si post. Eu nu am nici timp deloc sa-mi pregatesc diverse chestii si nu imi plac deloc produsele din soia deci e cam complicat. Hmmm ... ma stradui eu.

Va pup,

Mergi la inceput