Nou stil de viatza (93)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna dimineata!

Raport: stagnare. E ok, zic eu!

Mephala, ce repede trece timpul...
Zuzilici, sper sa reusesc sa ajung pe sfarsitul lui mai, inceputul lui iunie. Si daca nu te gasesc acasa, mai merg o data!
Delidana, io chiar am crezut ca e vreo delicatesa bonusul tau! Las ca in Romania am primit la restaurant (nu unul luxos) o salata cu o bricheta intreaga (!!!) in ea!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Tzuni, ai un foc? super tare faza cu bricheta.Vrem sa stim si cum ai reactionat.
Carmen, felicitari pentru 4 luni si doar 4 kg .Sarcina usoara in continuare.Iustin ce spune?Nu-ti pune intrebari ciudate?
Daria, ai mare dreptate.E greu de trecut pragul; dar luptam in continuare si vom reusi

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Zfcristina, se pare ca ai batut recordul, 4.5 kg intr-o saptamina! Nu stiu daca sa te felicit sau sa ma ingrijorez. Partea interesanta de acum incepe, sa vedem daca reusesti sa le mentii "pierdute".
Tzuni, macar bricheta o mai folosesti sa aprinzi aragazul (fumezi?). Era inclusa in pret sau ai platit separat pentru ea?
Daria, . Te apropii de prag si odata ce-l depasesti te promovam la categoria de mai sus.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Neatza fetele ,
la raport vin mai incolo sa o intreb la tel si pe mamica dulce , tot nu are net.

ZfCristina felicitari maiiii!!!!!!!!Bravos, chiar spectaculos, o sa caut in urma sa vad si io dieta ta , dar nu trag mare sperantze ca al meu corp nu mai reactioneaza la nici o dieta minune , cred ca raman singura la categoria grea si atunci chiar ma sinucid.

Carmen nu e mult 4 kg , pai io am pus in decembrie vreo 5.....si nu eram gravida si dec a avut doar 31 de zile, sunt sigura ca arati tare bine .

Delidana bai de coma astia cu viermele lor, cred ca ar fi o dieta excelenta sa mananc in fiecare zi la restauranrul ala , cred ca vin la tine daca alta solutie nu mai am, dupa un bonus de asta sigur nu as mai manca nimic toata ziua.

EftimieC nu dispera , inca o fortare si sigur o sa scazi sub 80, ce a fost greu a trecut, poate sapt viitoare deja tup la cealalta categorie, pe mine m ar motiva sa stau cu un picior in categoria medie, hai ca doar un pas mai este!!!!!

Va pup , ma duc sa mai beau o cafea si vin inadata

Mamica de printesa de 4 anisori

Mergi la inceput

Nu, bricheta n-am pastrat-o si n-am facut scandal eu personal. Ca, desi imi place sa cred ca sunt mare si tare, in situatii dintr-astea, tac. Dar a avut grija sa regleze situatia Radu Anton Roman (Dumnezeu sa-l odihneasca!).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata fetele,

Ies si eu la raport dezamagita, am ramas la 70kg, cel putin asa arata afurisitul de cantar . Bine ca mi-am luat si masurile acum ceva timp si o sa fac o comparatie la cm, nu la kg...

Oricum, ieri am avut o zi aiurea, nu am iesit seara sa alerg ca m-a luat o durere de cap de am zis ca nu-i adevarat...azi dimineata m-am trezit cu aceeasi durere de cap...

Sambata la sala am avut parte de o surpriza tare neplacuta. In sala sunt 4 benzi pentru alergat. Eu alergam pe una din ele de vreo 40 de min, pe celelalte 3 benzi se mergea de voie...agale, ba una din fete chiar citea un ziar . Si numa' ce vine o don'soara la mine si imi zice sa ma mai dau jos de pe banda, ca stau cam de multicel...si mai vor si altii.... Nu imi venea sa cred....am lasat-o sa vorbeasca singura ( eu aveam castile pe urechi) si mi-am vazut de treaba.

Ce credeti ca a facut? S-a dus si m-a parat...in fine, dupa ce am facut scandal ca vreau sa vorbesc cu patronul, ca eu nu am deranjat pe nimeni care citea tacticos in timp ce eu asteptam...s-au mai calmat spiritele.

Miag,

Eu alerg in general la sala pe banda, in weekend mai ies pe afara, dar evit sa alerg pe ciment pentru ca ma doare spatele . Eu stau in Dr. Taberei, deci parcul Tineretului este mult prea departe de mine.

Pupici la toate fetele cucuietele,

Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Neata!
Raportez 71 kg!
Puteam mai mult ,dar sambata si duminica.......

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Tzuni, cum s-a "reglat" situatia?
Puskin, cam nesimtita fatutza aia, mai ales ca tu chiar te tineai de treaba, in comparatie cu "cititoarele". Ce-a zis patronul, exista limita de timp pentru un aparat? Hai ca m-ai facut curioasa.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Carmen, cand am vazut postarea ta cu 4 Kg+ la sfarsitul lunii a 3-a m-am uitat in fisierul meu cu greutatea din sarcina a 2-a. La sfarsitul lunii a 3-a aveam cu 3.2 Kg mai putin decat la startul sarcinii. Adevarul este ca mi-a fost atat de rau, incat dr voia sa ma interneze pe la vreo 13 saptamani. N-am vrut si de pe la 17 saptamani, asa, a inceput sa imi fie mai bine. Si in final am avut 14.5 Kg in plus. Adica facand un calcul ies vreo 18 Kg puse, brrrrrrrrr. Noroc ca s-au dus rapid...

Delia, viermisor verde , o bunatate...

Eftimie, incearca kilo-kick-ul ala! Inteleg ca este exact pt cazuri de astea de plafonare. Eu stiu 2 fete care au trecut in felul asta de un plafon.

Pt raport anunt cu mare multumire 59.5 Kg. Ma distreaza faptul ca toata lumea din jurul meu se mira de cat sunt de slaba (what, cine-i slaba?), dar pe urma imi dau seama ca toti stiu ca am copil de 10 luni si de asta se mira.

M-am si masurat dar va spun eu vineri (de fapt joi ca vineri nu voi fi la birou). M-am studiat si am ajuns la concluzia ca zonele mele problema sunt urmatoarele: bratele (groase, grase, urate, de nearatat in bluza fara maneca) si coapsele (groase si celulitoase). Asa ca trebui sa fac ceva pt asta. Pt coapse cam stiu, dar pt brate? Sugestii?

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Delidana, in stitulul lui elegant, finutz, dar usturator-ironic, Radu l-a "palmuit" verbal pe chelner care mi-a adus o alta salata, pe care a preparat-o in fata noastra. Si nu, nu sunt fumatoare si nici cu cafeaua nu sunt prietena. Ma mai alint cu cate o cafea vegetala Inka pe care o intind de dimineata pana cand am chef (uneori ramane in cana pana a doua zi) .

Mergi la inceput