Nou stil de viatza (93)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Neatza gagicutze slabute si dragutze!!!

hop si eu la raport: 67,5kg pe cantarul nou, ala electronic, deci -500 gr in 5 zile de regim. Nu este prea spectaculos, dar nici rau nu este avand in vedere ca azi mi-au venit si mie rushii si probabil mai influenteaza un pic in rau cantarul.
Nici miscare nu am facut si nici nu cred ca voi face cu rushii pe cap...
Sunt un pic dezamagita, am avut un imbold sa trec si eu la un alt regim, dar pana la urma am zis ca voi continua cu regimul asta si il voi ajuta si cu miscare dupa ce scap de rushi.

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Neata fetele!

Pentru raport:stationare (chiar as avea cu vreo 100 grame in plus dar le pun pe seama rusilor ).

Astazi pap:
- o felie de quiche cu salata si o cana de ceai
- jumatate de praji (chiar e micuta, a ramas de la ziua sotului)
- la pranz si seara, inca nu m-am hotarat

Mik, pai pedelatul il fac numai cand doarme iepurina..de pranz, sau seara. Ieri m-am urcat pe bicicleta cand domnisoara isi facea siesta. Cand e treaza nu se poate! Imi cere sa ma dau joc ca e a ei..ba chiar isi aduce cascuta roz pe care o poarta cand e pe bicicleta ei afara.

Carmen,eu de-abia astept sa vad pozici cu tine! 4 kg nu e mult deloc. Sa stii ca la ziua lui Ryan am facut o tarta cu pere si am cumparat niste prajiturele de ciocolata cu fructe de padure. Tare bune!

Ruxandrada' ce tupeu pe mandra aia! Chiar nu putea face altceva in timpul asta? La mine la sala sunt sapte benzi de alergat si cand sunt toate ocupate ma apuc de altceva, de regula bicicleta. Ce-a zis nenea patronul?

Delia, da' ce "noroc" pe capul tau! O dai din sobolan in vierme!

Tzuni, tare faza cu bricheta! Bine ca n-ai gasit si tigarile in mancare!

Cristina, felicitari!

Carmen E sa te ocoleasca raceala! Si io-s la fel cu pragul de 70. Parca nu mai vine odata!

Daria, felicitari! Incet-incet..asa le dam jos! Cum e cu bona Giuliei?

Cookie, felicitari pentru mentinere! Tot e bine!

Sabina, sa te faci bine!

Fetelor va pup!

Cristina si Lilly Elisa (27.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by carolinah

Carmen, cand am vazut postarea ta cu 4 Kg+ la sfarsitul lunii a 3-a m-am uitat in fisierul meu cu greutatea din sarcina a 2-a. La sfarsitul lunii a 3-a aveam cu 3.2 Kg mai putin

Evident, suntem diferite...dovada, cele scrise de tine.
La prima sarcina am luat 27-28 kile, de care am scapat fix in 9 luni.
Asa ca, sunt optimista....
Faza e ca incerc sa ma feresc de dulciuri, crantzanele (si reusesc)....pe de alta parte imi dau seama ca am inceput sa mananc mai gras (spuneam eu intr-un mesaj).
So:
imi impun sa nu ma stresez, indiferent de cate kile voi lua pana la termen.

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Crystina, suna bine: tarta cu pere. Cred c-a fost frumos! Oricum, de ziua ta nu scapi fara poze. Vreau sa vad ce loock mai ai...

Eftimie, Iustin e lenes tare la vorba. Inca nu leaga 2 cuvinte, daramite propozitii...In schimb intelege aproape tot, asa ca am cu cine 'discuta'

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Fetelor,

Ca sa continui cu povestea...domnisoara instructor a venit si ea la mine si mi-a spus sa eliberez banda ca altfel nu ma mai primesc la sala .

Io mi-am vazut de alergat, am facut 55 de minute, m-am dat jos si m-am dus la fata de la receptie si i-am spus ca vreau sa vorbesc cu patronul. Bineinteles ca m=a intrebat despre ce e vorba, i-am explicat, a chemat-o pe instructoare si cum acum nu eram decat noi 3 a lasat-o mai moale si m-a luat cu chestii de genul ca ea ma intelege, dar daca din cauza mea le pleaca nu stiu cate cliente de la sala se supara patronul si ii taie din salariu, etc.

Si cum cel mai destept cedeaza, le-am zis ca eu in weekend nu mai vin, sa stea linistite...am sa merg in continuare dimineata de la 8 cand sunt maxim 3 persoane si sala si pot sa imi vad de treaba linistita. Dar daca mai aud faze de genul: 10 min pe banda doar...il sun si ii fac scandal monstru si il amenint ca il dau pe mana protectiei consumatorului .

Cam asta fuse...

Pupici,
Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zfcristina spune:

Carmen(EftimieC)
Ai sa treci cu siguranta ,noi avem incredere ca da si iti tinem pumnii sa reusesti.Trebuie sa trecem si noi o data pentru totdeauna de la categoria grea la cea medie si poate chiar si la cea usoara, de ce nu?!?
Pentru raceala de ce nu incerci Oscilococcinum(sper ca am scris bine)e super bun,cel putin la mine a functionat.
Sanatate muuuulta si un
Daria (MamaGiuliei) Greu,greu dar reusesti tu pana la urma.Poate, cine stie ,in curand te urmam si noi "fetele de la categoria grea"
Carmen(Mephala30) Multumesc!
Am vazut ceva poze cu Iustin,este taaare frumusel.
Un pupla mami unul la burtik de 4 luni si unul la Iustin
Tzuni Da-mi mie bricheta din salata ta ,iau si de la Delia viermisorul sa-mi fac o frigaruie ca si asa am zi de carne azi
Delia Eu sper sa primesc o .Eu de felul meu sunt o pofticioasaaadar ieri am rezistat eroic,sa-ti zic de ce.
Ii venii sotului pofta de gratar si binenteles ca facut .Sa ma fi vazut cum stateam pe langa el si nu m-a tentat absolut deloc sa gust macar,plus ca pe seara m-a rugat sa-i fac chiftelute marinate si am stat si am prajit la chiftele ,apoi fa-le cu sos...nici lui nu-i venea sa creada cum de rezist,pentru ca tentative de regim am avut multe dar niciodata nu am reusit sa duc unul pana la capat si nici sa slabesc.
Daniela(Sigrid26) Multumesc! In nici un caz nu ramai tu la categoria grea,toate fetele cu "greutate" vom trece la categoria medie.Sunt sigura de asta.
Ruxandra(Puskin) Mda,am vazut si eu asemenea specimene , si apropo de sala mi-am adus aminte de o faza intamplata acum 2 ani la Miramar .In timp ce noi trageam la greu pe steppere si alte aparate vine o domnisoara cu bratari muuulte si cercei cat roata carului si ne intreaba"se fumeaza aici?"

botez
copiii mei iubiti
poze noi
Cristina , mamica de Craciunita Cristina Adriana (25.12.2001) si piticut Mihai Stefan (17.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Buna dragelor!
Sunt racita cobza.
Am o saptamana foarte incarcata, am fost la gradi si acum trebuie sa umblu pentru dosarul Onitzei de inscriere.
Maine ma duc la control la ginecologie(pentru mine), sper sa fie bine!

Va pe toate, va doresc o saptamana frumoasa si spor la slabit!

Doina si Oana(03.04.2003)

Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Cristina,

.

Ce sa zic.... Asta e...mergem inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

pt. raport: 71.5kg
Saptamana trecuta am mancat de 2 ori pizza pentru ca nu am avut timp sa gatesc Astept bicele de rigoare...
INcerc sa fiu cuminte saptamana asta. si mai activa...
numai bine,
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

BUna dimineata.

Am uitat sa ma cintaresc !!!

Cristina, excelent ca rezisti la tentatii ! (da' nu-i prea mult cit ai dat jos).
Crystina, si eu ar trebuisa pedalez cind dorm copii, dar atunci dai o tura pe DC.
Doina, sa nu carecumva sa iei aspirina ! Paracetamol se poate, dar nu aspirina, nici nurofen sau derivate.
Sabina, pentru tensiune mica e bun si vinul rosu.

Azi dimineata am fost si mi-am facut analizele, vor fi gata miine, sper sa fie toate bune.

Va pup pe toate.

Mik.

Mergi la inceput