Nou stil de viatza (93)
Raspunsuri - Pagina 2
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Buna, fetelor!
Zuzilici, tine-mi pumnii! Daca imi dau astia de la ambasada viza, in iunie vin sa te vaz la tine acasa! Sa-ti vad si comoara de fetitza! Ce zici? Incercam sa ne vedem?
Tzunimic si drag si scump si grasunel
Tzuni sigur ca ne vedem dar cand exact in iunie? Eu vreau sa vin in tara sa fac botezul bebelinei in vara sper sa nu fie aceeasi luna.
C-ar fi ceva de genul : Vino pe la mine ca eu plec de-acasa! Scuze ca nu ti-am raspuns prima data, dar PC-ul meu era operat de sot, care incerca sa curete PC-ul sora-mi din RO. Il facuse varza din cauza unor jocuri care-au venit bine virusate.
A lucrat la el de la 10 pana pe la 3. Te pupic acum si bafta la ambasada ... sa iesi de-acolo cu viza.
Zuzilici
si Isabella Mariahttp://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Zuzilici, pe mine inca nu ma chinuie arsurile, si am un apetit de speriat.
De poze ma feresc in perioada asta, caci nu-mi place sa ma vad grasa - chiar daca sunt gravida.
Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin
Ai mai, Carmen e pacat sa nu ai macar o poza, doua din perioada asta. Mai ales ca zici ca te simti bine.
Cat despre arsuri sper sa nici nu le ai, ca tare pacatoase mai sunt.
Eu ma bucur ca nu m-am ingrasat, dar si cate am patimit de la ele ... numai eu stiu. Zuzilici
si Isabella Mariahttp://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png
Mik spune:
Buna seara, frumuseti.
Zuzilici, ai mare grija de tine. Eu am avut arsuri numai pentru cel mare.
Tzuni, Mia, Puskin ati mai fugit impreuna sau nu ?
Crystina, cum faci de iti mai gasesti timp de pedalat ?
Mephala, da' nici o poza mica-mica de graviduta nu ne arati ?
Inca o data va multumesc pentru urari pentru cel mare. A fost foarte incintat de cadouri si, din fericire pentru toti, nu mai e bolnav. A scapat si de lectii, i-a scris taica-su o scrisoarica de scuze pentru invatator.
Azi am avut o vreme superba, am incecat sa mergem la pescuit toti 5, da' n-am gasit lac potrivit si in riuri nu se poate cu plozii dupa noi.
Execese m-am facut azi, sper sa raportez miine oarece scaderi.
Va pup pe toate.
Mik.
Sabina spune:
buna dragelor, din pacate azi mi-a fost cam rau...,durere mare de cap,am avut tensiune 7 cu 3 si nu prea am mai tinut cont nici de mancat dietetic, nici de post...cam de miercuri sunt mai mult ametita decat ok...eh, sper sa fie doar migrena mea de primavara:)
asa ca sapt care vine o sa incerc sa dorm mai mult si am sa mananc cam ce-o fi..fara excese...si sper sa ajung de joi incolo si la sala.
pupi si sanatate!
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
cookie spune:
'Neata!
Eu raman tot la 61,7kg...cred ca trebuie sa ma mobilizez mai bine ca sa mai dau jos...tot e ok daca n-am pus!
si revin cu meniul!
Aime, tu ce regim tii?
Eftimie C. spune:
'Neata.
Stationare
(cred ca rusii sunt de vina).Sunt necajita si ma tem ca nu am sa trec niciodata pragul si sa am mai putin de 80kg
.
Meniul:
D: cafea
P: mancarica de cartofi cu muraturi
C: tot mancarica sau iaurt sau ...
Imi curge nasul, ma doare gatul si simt cum se rupe carnea de pe mine... cred ca ma paste o raceala ![]()
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
Delidana spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Buna, fetelor!
Delidana, is la munca si rad ca tampita dupa ce-am citit penultima postare a ta de la subiectul anterior. Scriai ca ai primit la restaurant bonus un...viermisor! Da-mi detalii, ca gandul meu nebunatic a fugit la unu' d-ala.
Iarta-ma![]()
![]()
hai ca ma-nnec de-atata ras!
Tzunimic si drag si scump si grasunel
Da mai Tzuni, eram la restaurant si ma asez frumos la masa, vine chelnerita si ma complimenteaza (mi-a zis ca sint frumoasa
L-am pus pe un servetel si i l-am dat chelneritei cadou. 
Raportez si eu: 66 kg, adica nici o schimbare fata de saptamina trecuta. Se pare ca sportul de 3 ori/saptamina ma ajuta doar la mentinere.
Asta e, ii dau inainte ca alta solutie n-am.....Va astept la raport. Ia sa vedem, cine ia
.www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
zfcristina spune:
Neata'
Sunt super fericita nu-mi vine sa cred.M-am cantarit dimineata dupa ce am mancat siiiii.......81.5 kg
Inca sunt in stare de soc
si asha de fericita...se pare ca da rezultate regimul meu si sunt azi la ziua 5,mai am 2.Sa vedem ce o sa pap dupa ce il termin si binenteles ca am sa-l reiau dupa pauza de 4 saptamani.
Va pup pe toate si sa auzim numai de bine.
botez
copiii mei iubiti
poze noi
Cristina , mamica de
Craciunita
Cristina Adriana (25.12.2001
) si piticut
Mihai Stefan (17.09.2004)
szivarvany spune:
BUna dimineata si o saptamana faina tuturor !
Raportez 70,500 gr ... greu tare pragul psihologic ... asta e, sunt pe baricade.
Pup la gasca de fete cochete, sper sa-mi revin si sa va pot citit mai des.
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
mephala30 spune:
Neatza!
Veste: de azi sunt in luna a patra. Am deja plus 4 kile.
Zuzilici, la prima sarcina am avut si eu arsuri, stiu cat sunt de rele. Dar au aparut prin luna a 6, a 7-a, incat nu-mi fac iluzii ca scap de ele.
O poza cu burtica voi pune, sa ma vedeti in toata splendoarea mea de femeie alba, grasa si frumoasa
. Dar nu acum, sa fie vizibila bine burtica...
Pupici
Eftimie, nu fi necajita, eu mizez pe tine. Stii ca se poate! 
Zfcristina, felicitari! 
O zi frumoasa si un raport pe masura!
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin

.