Bebelusi de iulie-august 2005 (86)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Oana, asa face si fi-mea de vreo 3 zile. Trebe sa merg cu ea la controlul de 8 luni si ii spun doctorei. Si-ti spun si tie. Sa vedem ce zice ca poate fi.

Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)

www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

La multi ani sarbatoritilor

Multumim la toate ptr urari.

Caterina eu ma plimb in parcul cu palatul copiilor nu in cel cu lacul.
Mi-ar face placere s ane intalnim.

Diana-Mirela s aimi zici daca iti prac produsele Mustela si daca esti multumita de ele. Sa vezi ce apa de parfum ptr pitici au. Eu sunt in stare sa ma dau eu cu ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_barb spune:

Buna dimineata,

Intru aici sa va spun La Multe Luni --> Ani la toti bbii sarbatoriti zilele acestea!
Si, pe de alta parte, sa-mi cer cumva scuze Adrianei ca nu am mai avut timp sa stau sa ma lupt cu editorul DC pt ai explica cat mai bine jmecheria cu semnatura. Clenciul, pana la urma, e sa dai reply la un mesaj care are deja o semnatura asa cum o vrei. Asta a fost ...

Si ... cateva vorbe despre noi. Alex e argint viu, nu sta o clipa locului, de ex acum mi-a luat o ora sa-l adorm, in conditiile in care era mereu cu ochii inchisi - somn ii era. Dar avea treaba: sa se urce la tablia patului, sa ma traga de par (), sa se ridice in genunchi si sa se arunce pe spate etc.
Mananca bine, trei mese solide cu completare titi + dimineata si seara numai titi. Are 5 dintuci, in stand-by al 6-lea. Asa poate se explica somnul de noapte cam agitat. Azi-noapte m-a trezit de 4 ori, spre deosebire de noaptea precedenta cand am fost chemata la apel de 5 ori. Culmea e ca m-am obisnuit! Eu fac sportul asta cu trezitul des noaptea de cand avea o saptamana. In ultimul timp ma obisnuisem cu 1-2 treziri pe noapte, dar se mai intampla cand erupe un dintisor sa imi faca noaptea ferfelita.

In alta ordine de idei, pot sa spun ca ma simt grozav de bine, au trecut cam toate stress-urile de mamica incepatoare. Amandoi (sotul si eu) suntem asa de amorezati de puiut incat ne gandim serios la Nr. 2! Desi apartamentul e micut (2 camere), finantele merg shontac-shontac ...

Citind ultimile postari, am si eu o intrebare: Nimeni nu sta in Militari? Noi stam f. aproape de Poli.

Oana, Alex face asa cand vrea sa se linisteasca. E un tic pe care il are de ceva vreme. Pediatrul a zis ca asa au ei o perioada si ca o sa-i dispara de la sine.

Si ca sa nu uit: Simonai79 toata admiratia! Cum ai tu asa rabdare sa iei fiecare postare in parte ... Trebuie sa recunosc ca eu va citesc pe toate, dar cand e sa scriu si eu un rand - pac, imi pica pana.

V-am pupat, .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Am uitat sa va spun ca ne iasa dintele nr 3 sus

Noi azi am mancat prune si tare bune mai sunt.

Joker cum ai dat ananasul la iedut proaspat sau fiert? L-ai bagat la blender cu alte fructe sau simplu?

Diana-Mirela parca tu ziceai ca ai dat avocado cum l-ai dat cu branzica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

pt sarbatoritii de zilele astea, sa traiasca si sa creasca!

Yasmari, n-am plecat, week-endul viitor se produce, sunt doar balarita de creieri de nesomn ca ne ies dintii( fie-mii, ca eu am set complet).

si pt veselia dvs:

Doua brunete pleaca in vacanta (nu este totul doar cu blonde....).
Sosesc, isi instaleaza cortul intr-o poienita si se culca.

Citeva ore mai tirziu, una din brunete se trezeste si o intreaba pe
cealalta:
- Priveste pe cer si spune-mi ce vezi.
- Milioane de stele.
- Si ce-ti spune tie treaba asta?
Bruneta interpreteaza rapid intrebarea si raspunde:
- Buuun, astronomic vorbind, asta spune ca exista miloane de galaxii si
miliarde de planete in spatiul extraterestru. Astrologic vorbind, imi
spune ca Saturn este in Varsator. De ora, as zice ca este 4 dimineata.
Teologic vorbind, este evident ca Dumnezeu este puternic si noi sintem
mici si slabi. Meteorologic, maine va fi o zi frumoasa!

Dupa citeva secunde, vazind expresia celeilalte brunte, intreaba:
- Ce? Ce-am zis rau?
- Vai de tine! Nu puteai sa spui mai simplu ca cineva ne-a furat
cortul....

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Bine v-am regasit dupa 2 sapt.de absenta.Mihnea a facut varsat de vint,asa incit am fost nevoita sa-mi iau CM, sa stau cu el acasa!
Pe scurt,Rares a implinit 9 luni si are primul dintisor,iesit ieri,si deocamdata nu s-a molipsit de la Mihnea...mai asteptam,sa vedem ce se intimpla!De mincat maninca foarte bine acum,dupa ce i-a trecut bronsita si e voios nevoie mare!
Acum trebuie sa termin citeva lucrari si intru mai tirziu!

LA MULTI ANI,tuturor bebelusilor nascuti pe 26 si pe 27!
Sa cresteti mari,sa fiti sanatosi si norocosi!
Pupici de la noi!

Cristina,Rares si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaNG spune:

Buna ziua dragi mamici si pitici!!

Sper ca ati avut un week-end frumos, am vazut ca ati fost cu toatele la plimbarele .
Si eu m-am plimbat, dar la mama la tara, unde e Laura cu shtrumphii, asa ca ma prezint la raport:

Gazicile sunt spectaculosi de-a dreptul. Au inceput sa imite pe cei din jur (scot limba si fac "pa" la comanda) Rares chiar bate palma), intind manutele sa fie luati in brate, au oaresh'ce tentative de a pupa (e o chestie intre pupat si muscat, dar intentia conteaza...). Eu una am prevenit-o pe Laura ca daca nu fac un copil nici anul asta exista sanse sa ii rapesc .

Din pacate Rares e putin racit, se lupta cu mucusorii si Laura cu el sa-i puna supozitoare de panadol si picaturi in nasuc , dar in rest e ok: manaca bine, rade tot timpul, se joaca, alearga sustinut (ca mers nu se mai poate numi ce face el).
Bianca e in continuare o printesa delicata , striga toata ziua ta-ta, ta-ta, e super entuziasmata ca a invatat sa aplaude si e numai cu gura pana la urechi. Dupa cum am spus deja, eu sunt iremediabil indragostita de ei.

Am pastrat pentu final o veste importanta: lui Rares i-a iesit pe 25 al doilea dintisor, asa ca rog fetele care se ocupa de listuta sa facul updateul necesar.

Si mai am o rugaminte la fetele care se pricep: am adus cu mine 2 CD-uri cu filmulete ale gazicilor, dar nu stiu cum sa le pun, asa ca please

V-am pupit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Oana,te rog sa-i transmiti multa sanatate Laurei pentru Rares si ca o pupam dulce de tot!
Cristina,Rares si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Monica, l-a papat proaspat si dat prin blender..a iesit o pasta galbena, buna la gust...destul de moale dar i-a placut...e usor acrisoara...si totusi i-a placut la culme...

Se poate da si fiert, cred ca nu isi schimba foarte tare gustul dar e un fruct destul de neutru si cred ca e mai bine sa il dai proaspat...Daca vrei sa incerci va urez de pe acum pofta mare!!!

Fetele care mergeti in Tineretului, Acusor, Caterina, pe unde anume stati?In berceni?Va fac o tura cu carutul?

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Buna Dimineata,
Noi suntem mai bine, mucisori mai putin.Un pic tuse, dr zice ca isi tuseste mucisorii.Off sa dea Dumnzeu sa fie bine.

Aaa...cu citricile mi-am trras-o , eu nu i-am dat deloc si i-am dat zilele astea..si a facut un eritem fesier de toata frumusetea.Cum se da fiola de vit C? Ca eu nu ii mai dau citrice...

Cu intarcatul ,o las, nu o intarc acum ,cam in 2 luni.Dar nu stiu cum sa procedez brusc sau treptat,asa era dilema mea.

LA MULTE LUNI BEBELSUILOR NASCUTI PE 27!!!

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput