Bebelusi de iulie-august 2005 (86)
Raspunsuri - Pagina 8
Simonaci79 spune:
Cuscra- pai sa stii ca mie asa mi se pare si abia astept sa te vad pe viu! Ai promis ca vii in herastrau oadata si odata! Abia astept! Imi pare tare rau ca nu am vazut ca esti pe aici, sa vb si noi in direct! Pana una alta iti multumesc mult ptexplicatia data Adrianaei, pana are efect la ea, am fol eu! Super explicita daca am reusit si eu la ora asta!!!! Pai voi vad ca va culcati tare devreme!!!! Nu esti multumita la ora 20.00??? Eu nu vreau sa-l culc nici f devreme pt ca nu mai doarme dim si as fi franta si daca se culca prea devreme nu mai pot pleca pe nicaieri, si pt ca sotul meu vine pe la 7-8 de la serv si atunci ce fac? Sa fac baie singura? Si masaj? Baie ii fac numai eu dar ii face el masajul cat fac eu laptele! Mult succes maine si te astept cu postarea despre reactia lu' gineritu'. Somn usor la amandoua si multa odihna tie ca ai mare nevoie! Pupici multi!
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005
Poze Mario Gabriel
Simonaci79 spune:
Imi cer scuze ca nu am intrat macar pt felicitari si sper sa acceptati si urarile noastre cu intarziere! Asadar!
Multe luni inainte pentru:
Copilasii nascuti pe 25:
MIHNEA GABRIEL [Monica-Elena]
SEBASTIAN MIKAEL [Kulta]
CRISTINA [mitub]
MIHAI [Cris Ciurea]
IOANA-BIANCA [beby]
GEORGE CALIN [monik25me]
TUDOR [oanabomboana]
ALESIA [Costi]
Copilasii nascuti pe 26:
TEO [acusor]
ANDREI AYAN [giayan]
MATEI [ankak]
DAN EMILIAN [svety]
Copilasii nascuti pe 27:
ANDREI [corbioana]
AIDAN ALEXANDER [blackpanterro]
MEDEEA [Delia Grozav]
IRIS [Delia]
Sa fiti sanatosi si frumosi, fericiti, norocosi si iubiti toata viata cum sunteti acum de mamicile voastre iubite!
Imi cer inca odata scuze pentru intaziere, sper sa ma puteti ierta!
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005
Poze Mario Gabriel
Simonaci79 spune:
Sa va mai spunem si noi lucruri noi. Nu avem alte progrese, poate doar ridicatul in picioare cu viteza luminii si tinandu-se de orice nimereste si plimbarile pe bulevard in tarcul lui! Ii da ocol de sute de ori pe zi! Si nu are stare nici o sec! Dar cel mai imp e ca ieri, in plimbarile noastre i-am luat tinute de vara lui praslea: o pereche depantalonasi haiosi, 3 tricouri model de fitze de oameni mari, si o plarioara haioasa, toate verzi ca ochisorii nostri!!!!! Si daca l-ati fi vazut ce fata are!!!!!!!! O sa pun poze cat de curand sa-mi vedeti si voi mandretea in toale de caldura! Abia astept sa vina vara! E atat de dragalas asa intolit! Si avem si alte multe poze ca ma cam ramas in urma! Cum am putin timp, poate maine, ma execut! Ca azi am zis ca ma culc si eu mai devreme si uite cat e ceasul si eu nici nu am spalat bibe si vasele!!!!! Hai ca mai vb si maine, fug la treaba ca imi pica ohii de somn si iar ma doare capul de-mi vine sa-l tai!
Joker- sper ca nu ti-a mers prost din cauza mea! Iti urez acum si pt zilele in care nu am fost, SPOR LA INVATAT!
Noapte buna si linistita tuturor!
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005
Poze Mario Gabriel
Oana C spune:
LA MULTE LUNI ginerelui meu frumos si smecheras, AIDAN 

Pupici multi de la Eva 

LA MULTE LUNI pentru ANDREI cel grasunel, frumusel si blond 
LA MULTE LUNI printesuca frumoasa si dulce, MEDEEA. FELICITARI Dede pt punctajul maxim!!! Vezi, de-asta avem noi incredere in tine si te intrebam cite-n luna si in stele despre copilasi! Daca ar fi si doctorii de aici asa instruiti, ar fi ceva 
Adriana, cuscra, daca tot nu iti iese semnatura, vorbim pe messenger si iti scriu acolo cum sa faci.
Dede, Mirela, Fetele, ce stiti despre asta? S-a intimplat copilasilor vostri?
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71992
Pupici.
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
mitub spune:
fetele, pupici multi si dam raportul:
am avut calculatorul super-infestat de virusi, am reinstalat tot si acum merge bine; oricum eu sunt acum la servici dar mi-era tare dor de voi si cum lunea dimineasta e lumea mai cu ochii carpiti am intrat un pic la voi.
dede, La Multi Ani pentru Adi, sa ai parte numai de bucurii de la el!
Giana, daca a cazut asa de tare e mai bine sa mergi la doctor. Nu vreau sa te sperii, dar eu am vazut la neuro copii cu probleme care se trageau din cazaturi la cap. Problema e ca asa de mic nu-i poate face RMN ca e tare zgomotoasa si trebuie sa stea nemiscat.
Anis insanatosire grabnica pentru Ingrid. Si noi suntem cu super muci si maine trebuie sa mergem la vaccin 
Sper ca macar capitolul asta sa apui c sa-l citesc si sa mai si raspund.
Bogdana, mamica de Cristina -bebe mic si Miruna -scumpete mare
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bogdana_mitu/album?.dir=/95e8&.src=ph&.tok=ph43VyDBS5HERIVP
Lia2000 spune:
Multumiri, Diana-Mirela pt reteta de branzica. Din pacate n-am reusit, dupa ce am stors o lamaie, m-am lasat pagubasa, ca ma gandeam ce acra ar fi. S-a strans ceva, dar nu erau cheaguri mari. Acu' poate ca era lapte concentrat si nu m-am mai obosit sa-l diluez, cine stie? M-ai inspirat la meniuri, saru'mana. I-am dat azi avocado cu pui si zarzavat, a halit tare bine. A mancat si branzica cu fructe si parca mai voia, asa ca i-am mai dat niste "gem" vorba lui barbatu-meu (fructe la borcanas). A mai mancat aproape jumate, impresionant de mult pt o masa de-a ei.
Vazut Iulia, e o dulcisoara. Cum de i-ai pozat talpita? Te admir ca-ti faci timp pt. manichiura, eu din pacate am abandonat-o. Dar vine ea, vremea revansei!
Gia a luat-o de zilele trecute la galop prin casa, in 4 labe. are un mers ciudat, ca de paianjen, e haiasa rau!
A tras si ea o frunte la marginea patutului, nu hiar asa nasol ca si Dani a' lu' Giana, dar i-a ramas un cucui zdravan. Si a mai bagat si o frunte la patul nostru, sa fie cu pereche. De mancat, a mancat tare bine zilele astea, inclusiv seara, cand mai facea fite. Din pacate, n-a revenit la sentimente mai bune fata de lapte. Asta e. Poate o sa-i placa laptele de-acasa. AMR: 2 zile
Lia2000 spune:
Adriana- cum ai procedat cu Aidan la schimbarea de fus orar? L-ai stimulat tu sa se integreze, sau l-ai lasat cum voia el? ca mi=e o groaza de capitolul asta....
corbioana spune:
Simona, Oana
multumim pentru urari !
La multi ani Medeea si Aidan, sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!!!!!!! 

Adriana avem si noi 9 luni yupeeeeeeeeee!!!!!
Maaammaa ce-a trecut timpul! 
Va urez multa sanatate la toate si la bebici, si va salutam mai rar, pt ca noi suntem in mutari si carat, si aranjat vai de capul nostru...acum am computerul in sufragerie dar in rest este gol. Asa ca voi absenta ceva timp banuiesc. 
Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
caterina71 spune:
La Multe Luni! sarbatoritilor de azi!
MEDEEA [Delia Grozav]
IRIS [Delia]
ANDREI [corbioana]
AIDAN ALEXANDER [blackpanterro]
Sanatate maxima, pofta de papa, somn linistit noaptea! Si multi-multi pupici!
Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)
www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...
caterina71 spune:
Monica, noi ne plimbam deocamdata doar in week cu tati, mai incfolo vom veni si singure. Prefer sa trec de aleea centrala care-i galagioasa si stau pe aleile spre libertatii si lac. Sigur o sa ne intalnim, mai ales cand voi veni in timpul saptamanii, ca nu-i asa aglomerat...
Acusor, si eu tot de sus vin. De obicei parcam la floraria ADP si intram pe acolo in parc, coboram pe langa sala polivalenta pe aleea principala, apoi o luam in stanga pe aleile spre lac sau spre platforma de sus. Si mergem continuu, ca daca ne oprim, nu mai are fata stare...
Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)
www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...