Bebelusi de iulie-august 2005 (86)
Raspunsuri - Pagina 10
Dianami spune:
Lia, dar de ce nu incerci cu calciu lactic? Sau nu gasesti? Trebuie sa iti iasa pana la urma...Talpita Iuliei am pozat-o usor, intr-un moment de giugiuleala
. Manichiura mai apuc sa mi-o fac de vreo 3 ori pe luna...
pe la 1 noaptea...daca nu, taiat, pilit si gata
. Multumim de aprecieri! 
Monica, sper din tot sufletul sa-i fie de ajutor Mustela, am intrat pe site la Sensiblu si am vazut pe unde au...si preturile...
...mi se duce bursa pe 2 creme
. Dar conteaza sa se faca bine.
Avocado i-am dat crud, in combinatie cu pere, sau fiert + cartof + morcov + cartof + pui sau alta combinatie avocado + dovlecel + telina + pui/galbenus.
OanaC, nu cred ca e ceva cu Eva, probabil e un tic, nu stiu ce sa zic. 
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
Dianami spune:
Anis, ma bucur ca sunteti mai bine, ia sa vezi ce repede isi va reveni frumusica Ingrid
. Cu intarcatul eu zic sa o iei treptat, mie mi se pare mai natural si mai usor de tolerat de copil. Poti si brusc, iti poate prescrie dr. niste medicamente, dar poti avea surprize cu puiul, mai ales ca ea tine asa de mult la tzitzi...Sa o privezi brusc de laptele tau poate fi un soc pt. ea. Si incearca sa o obisnuiesti treptat cu lat lapte, eventual amestecat cu al tau pt. a face trecerea mai usoara.
Simona, pai venim in Herastrau! Daca zici ca ti-ai innoit baietul, venim si noi cu rochite
, sa vezi ce bine ne sta
! De trezit vad ca si-a schimbat ora, la 7:30, e ok. Seara doarme pe la 20:00-20:30 acum, sunt super multumita, doar s-a marit ziua, nu? Nu ne mai culcam odata cu gainile
. Plus ca mai doarme si ziua, o ora pana in pranz si 2 ore dupa masa de legume si carnita.
Pupam puiul cu ochi verzi! 
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
Yasmari spune:
Lia, sint atat de fericita ca pot interveni si eu cu un sfat...in premiera pt tine, uite cum am facut eu zilele trecute branzica de casa, fff buna, garantat vei reusi:
250 ml lapte, cand e pe punctul de fierbere se adauga2-3 lingurite de iaur si cateva picaturi de lamaie, pina vezi ca se alege. Se mai lasa vreun minut clocotind si se pune apoi la scurs.Pofta buna! daca a mancat fii-mea reteta e insotita de o scrisoare de recomandare babana!
Mamini, aha, priceput...Doamne ajuta sa iasa repede!
Acusor, ce bine ca n-am vreo mamaie aici! Fii barbata!
acusor spune:
Joker, eu stau pe Moldovita. Cred ca te-am zarit intr-o zi pe afara. Erai si cu sotul. Pe el l-am retinut mai bine ca e o figura mai deosebita ![]()
Dupa ce am trecut de tine mi-am dat seama ca esti tu.
Pupici 
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem
Dianami spune:
La multe luni, ANDREI!
(corbioana)
La multe luni, AIDAN ALEXANDER!
(blackpanterro)
La multe luni, MEDEEA!
(delia grozav)
La multe luni, IRIS!
(Delia)
Sa cresteti mari si sanatosi! 
corbioana spune:
Diana multumim frumos. Multumesc si celorlalte fete care ne-au facut urari azi pt Andreiut 

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
Ella2000 spune:
LA MULTI ANI AIDAN!
LA MULTI ANI MEDEEA!
LA MUTI ANI ANDREI!
LA MULTI ANI IRIS!
fata mea nu mai sta singura nici un pic! asa ca o scot iar la aer!
Ella2000 si printesele
Yasmari spune:
[red]LA MULTI ANI!!!!!!! [/red]si de la noi lui Andrei, Aidan alexander si Medeei, sa cresteti mari, sanatosi, frumosi, sa fiti cuminti si papaciosi!
Corbioana, fata muncitoare, focoasa la par si la tzukahare, la tinema gindeam azi nopate! Spor la lucru in noua casa si te asteptam mai des!
Lia, cantit. descrise dau o portie de brinzica, o folosesc imediat, se scurge cam jumate de ora. Eu am blenduit-o cu o piersica si putina apa plata, a iesit cam moale si am ingrosat-o cu 2 lingurite faina de orez.
Luni e zi de smotru aici, va pup si o zi buna!
MONAI spune:
Salutare, gagici!
Va anunt si eu ca s-a crapat gingia de jos a fetei, in stanga, si dintisorul deja se simte
. A fost turbata zilele astea si nu prea a mancat, noroc cu tzitzi.
Noaptea nu mai suge decat 1 data, pe la 4-5, asa ca suntem bine.
Am vazut vesti noi despre copilashi, pupam pe toata lumea
.
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
Monica-Elena spune:
Joker eu stau pe calea vacaresti si ma plimb in parc la tineretului la catarg.
Ananas am incercat pana acum dar din borcanele. O sa incerc si proaspat.
Diana si avocado o s aii dau zilele astea.
Suntem tare marait de cand cu dintele nr.3.
De cateva zile vad ca imi curg sanii din nou. M-am muls astazi si am lapte la greu dar ce folos ca nu pot sa il intorc la san.
Anis vitamina C ii dai o fiola de 5ml la doua zile. Si daca ii dai cu fier este super ca se absoarbe mai bine fierul in organism. Sa nu ii dai si calciu si fier ca se elimina una pe alta. Eu ii dau in seringa de la Nurofen.