Bebelusi de iulie-august 2005 (86)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Diana, sa va fie de bine... si ghici ce fac eu maine: perisoarele tale...

Anis, sanatate lui Ingrid... intreaba dr de IRS19!

Giana, puppam cucuiul puiutzului cascador!

Acusor, eu am role, Iulia deja se da pe role de la 2 ani juma! dar e Paula mica si nu ma pot duce...

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE IERI SI DE AZI!

Hristina, stii suntem trei preietene... si toate doamne... dar doamne fereste!

Dede, felicitari!!! sa-si traiasca ficioru! La multi ani!

Emmaaimme, eu am deja doua fete...pupici!

acum ies la plimbare!
Ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

Dede. felicitari pt punctajul maxim, esti tare de tot!!

Diana Mirela, si eu ma numar printre fanii tai, multumesc de sfaturi, incurajari, retete, mamica de superbebelusa frumoasa!

Mamini, cred ca esti deja pe drum, pare-mi-se azi era plecarea....drum bun si astept cu nerabdare sa revii!

Giana, bun revenit, si eu mi-am ros unghiile cu netul, se intimpla si la case mai mari cu neseriozitatea.

Emaaimee, sa inteleg ca-mi recomanzi British Airways?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUIZAM spune:

Multumim pentru sfaturi

NOI AZI AM MANCAT stiuca cu broccoli.
Ne-am dat si in leganuse in parculet.

Va pupam pe toti

Oare de ce nu am aparut si noi in listuta?

mikiduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Buna ziua!Ma mai primiti si pe mine? Am lipsit zilele astea pt ca am avut mai multa treaba si seara simteam ca pic de somn. Si acum mi se inchid ochii si mario tocmai a adormit desi tb sa pape, dar il las jum de ora ca altfel nu ma inteleg cu el!

Monica si Anis- sper sa puteti face bb 2 pe cale "naturala" si sa nu mai fie nevoie de Fiv si sa aveti copilasi frumosi si sanatosi!

Anis- imi pare rau ca iar aveti probleme! Sper sa va fi trecut deja pana azi. Eu cand a fost racit l-am luat cu mine in pat si l-am culcat pe o perna astfel incat sa fie relativ ridicat ca sa poata respira si i-am pus Sterimar in nasuc si i-am dat calpol 2,5ml de 3 ori pe zi (este tot paracetamol) Sper sa nu mai aveti nevoie! Sanatate multa!

Simona mamica lui Mario 22.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Buna seara si de la noi! Azi a fost din nou o zi plina.De plimbare.

Am patit si noi ceva. O fi grav?
Fata mea a facut ieri dimineata kk normal,iar azi noapte la 3, a facut din nou.Numai ca, era cam moale.
Ieri,La pranz a papat borcanel de la Hipp cu vitel, legume si orez.Nu s-a omorat dupa el, asa ca nu am insistat si i-am dat completare lapte.
Apoi, azi de dimineata, la 7 a facut iar moale.I-am dat babana si nu prea a vrut, combinata cu orez de la Nestle.
la 12 a facut din nou, tot moale si acu,IAR. Aceeasi poveste. De mancat mancarica, azi , n-a vrut. S-a luptat cu niste lapte si a mai morfolit niste paine!

Sa fie din borcanel? Ce sa ii dau?
Nu sunt dintii, n-are nici unul si nici vreun semn ca ar aparea.

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

Anis- ei nu ii dau suc de citrice, dar am inteles ca se poate da cu cereale si br de vazi, sau in fructe combinat sau pur si simplu asa de baut!

Diana- multumim mult pt felicitari! Asa zic si eu, ca a crescut! Poate ne intalnim cand o fi mai cald sa se alerge si ei prin parc si sa-si cunoasca consoarta!!!! Pupici!

Albinutzza si Monica- ati bagat usturoi? Cum au reactionat? Ca Mario nu a vrut la inc dar as vrea sa mai incerc odata ca a aparut spanacul verde si as vrea sa mai fac o incercare!

Corina- multumim pt felicitari. Pai cu olita, eu il tot puneam destul de des dar nu prindeam mom si il luam dupa 5 min ca sa nu se obisnuiasca ca e loc de joaca. Si in ziua aia zic hai sa-l mai pun odata! Si cand m-am uitat pampersul era ud. Si zic "l-am pus degeaba acum ca nu face nimic!" Si cand il iau, ce sa vezi? Facuse ditamai pipiloiul!!!! Ar tb sa il pun dimineata cum se trezeste dar imi e somn c=si sunt ametita si nu o mai fac, dar de maine promit sa incep! Succes si voua daca va hotarati sa incepeti! Iar cu papica - o creste si el mai mult acum! Lasa copilul, daca a papat ieri inseamna ca ii place dar are si el toane!

Anda- parca ar fi frati tizuletii astia! Si Mario a avut o per in care nu papa decat daca-l atingeam pe obrajorul drept! (pe stangul nu avea efect!) dar s-a prins si i-a trecut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Diana, scuze, eu am retinut ca te duci vineri, de-asta am zis....

Acusor, si eu am role si tare as trage o tura cu ele...poa ne vedem

Luizam, fetele cred ca au fost ocupate in wkd cu plimbarile, stai ca vine luni si sigur o sa apari

Simona eu i-am dat si n-a zis nemek...a papat mai incearca poa vrea

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luni

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Albinutzza- pai si olita mea e identica! I-am rasp in mes trecut Corinei. Sper sa reusiti. Tb sa prinzi mom, si eu sigur stiu ca face numai dim, in rest.... a fost cam nimereala acum.

Ema- si eu clatesc de 2 ori hainele lui, dar sa stii ca in general e cela bleumarin care imi e frica sa nu iasa in celelalte le spal cu cele inchise la culoare ale noastre si nu a patit nimic! Si inca ceva (sa nu ziceti ca sunt mama denaturata ca nu am avut ce face!) am plecat la plimare cu el si am vaz ca nu se mai poate cu caciulile pe care le avea ca il stangeau tare si nu-i mai stateau deloc pe urechi si i-am cump o caciula noua si i-am pus-o direct pe cap! si nu a patit nimic! Se poate sa fi fost si noroc, nu am mai facut asta niciodata si nici nu credca mai fac dar nu aveam ce face atunci ca batea si vatul tare! De lovituri.... Mario a dat de atatea ori cu capul ca nici nu mai plange! Nici cand se loveste de jucarii si nici de pat! Pupici!

Mergi la inceput

Acusor- la fel si eu! Ma duceam luna de luna, dar am fost la 7 luni si jum la vaccin si mi se parea inutil sa merg si la 8 asa ca ma duc direct la 9. Nu cred ca mai e cazul de vizita chiar lunara!

Kasi- eu nu i-am dat deloc borcanase pana acum. Poate o sa iau si eu cateva sa-i dau daca plec, dar deocamdata prefer sa plec cu blender-ul si cu supa la pachet!

Cati- felicitari pt dintisor! Sa-l stapaneasca si foloseasca sanatoasa!

Ella- feliictari pt ridicari! Dar probabil ca pana m-am invrednicit si eu sa mai apar pe aici deja a plecat la plimbare! Ma bucur ca nu are nimic Iulia! Iar de teama.... o fi teama sau rasfat? Ca si Mario mai are mom de-astea, rare ce-i drept!

Diana-

quote:
cand am inceput diversificarea, am mers pe principiul intai papa solida si in completare lapte, desi altii spun ca lapte mai intai. Mie mi s-a parut mai corecta prima varianta. Ca sa manance alimentul nou, trebuie sa-i fie foame. Desigur, poti face rabat atunci cand bebe refuza mancarea si faci unele compromisuri.
Daca papa mancarica, setea i-o potolesti cu un pic de apa plata, intre mese suc de fructe diluat.

La fel am gandit si eu si la fel fac, numai ca intre mese eu ii dau ceai, ca sa-i tine bine de sete si e si pt colici. Vad ca papa cam la fel copilasii nostri, deci nu vor avea probl la casa lor mai tarziu ca au acelasi meniu! Si sa stii ca eu il voi invata sa faca mancare mai tarziu asa ca nu va cadea tot greul pe nora mea! Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

La Multe Luni! sarbatoritilor zilei! Sanatate maxima, pofta de mancarica si dintisori fara dureri!

Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)

www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...

Mergi la inceput