Bebelusi de iulie-august 2005 (86)
Raspunsuri - Pagina 3
Dianami spune:
Dede, sa-ti traiasca Aditul si sa fie sanatos! Ma bucur ca ai rezolvat totul cu bine pana la urma. Felicitari pt. noile achizitii, sa le folositi la maximum !
Emaaimee, tare bancul!
Multumim de aprecieri tuturor .
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
MONAI spune:
Salutare, gagici!
Intru si eu repede pana nu plecam in pelegrinarile noastre. Nu-mi vine sa cred ce am reinviat si eu de cand e vremea asta frumoasa.
Diana Mirela, am vazut aseara tarziu pozele cu Iulia, pup falcutzele ei. Mie asa mi se pare ca seamana cu Sari a mea... E tare scumpa, sa-ti traiasca.
Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
Albinutzza spune:
Pupam si noi si repejor ca plecam si noi afara pe la 11.30 dupa ce papam bananutza. Ne intalnim cu Valentina (Valcamp) si David
Kasi, le-am bagat pe toate la blender, si sa stii ca a iesit gustos. Avea o culoare ciudata dar gustul era bun
Diana, super Iulishka, ce rozalie si bucalata e Nu mi-ai zis cum a fost la dr? Sau nu ti-a plakut? Ca nu ma supar, e optiunea fiecaruia
Dede, sa traiasca Aditza sa fie sanatos si sa va bucurati de el si de Medeea. Iar tie felicitari, stiam ca te vei descurca
Gata, o duminika plakuta cu vreme calda si frumoasa ca sufletele voastre
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic 7-12luni
Am crescut atat de mult
Parintzi de bondarici
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Albinutzza spune:
Giana, bine ai revenit, ne bucuram ca esti bine. Si ma bucur ca si Dani e bine, e maricel. Sper sa nu apara probleme cu caputzul, dar pt linistea ta mai bine te duci la un control. Te asteptam...hai RDSSSS
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic 7-12luni
Am crescut atat de mult
Parintzi de bondarici
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
acusor spune:
Neata mamici si bebici!
Ieri am fost si noi in parcul Tineretului. Teo a dormit vreo ora in parc. Azi cred ca ma duc mai devreme poate e mai liniste. Ieri a fost si meci de handbal la Polivalenta si era plin parcul de suporteri stelisti si de jandarmi. Cand am ajuns acasa am vazut ca a venit si Basescu la meci.
Oricum, dimineata e mai liniste. Nu-mi mai place seara ca s-au inmultit "taranii" ca sa zic asa. Vorbesc ca la usa cortului. Ieri era sa se incinga o bataie.
Azi vreau sa merg si cu rolele. Hi hi. Daca vedeti o tanti pe role impingand la carut sa stiti ca eu sunt aia
Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem
Monica-Elena spune:
Giana incearca TOPFER LACTANA. Noi din asta bem ptr ca Nanul nu l-a vrut sub nici o forma, milumil nu am vrut eu sa ii dau. Eu vroiam Humana dar cica e prea gras si cresc pufosi. Asta este f bun. Mihnea il mananca f bine am trecut deja la nr.3 si de la un an si ceva o luna doua il bag pe humana gata preparat ca cica o sa intre si pe piata noastra.
anis spune:
'neata mamici
Noi suntem tot muciori, mai nou a inceput sa si tuseasca un pic.Cum o vrea Dumnezeu, da' eu in spital nu ma mai duc, imi cumpar si aparat orice...sper sa nu fie cazul...si sa treaca ca o raceala normala.De 2 z doarme cu mine in pat.
Giana, ti-as recomanda Similac , e f bun, eu de asta ii dau cand si cand.ii dau cel cu fier.
Fetele va intrebam cum se procedeaza cu intarcarea?
Daca as stii ce ingrijorata sunt....prea multe pe capul meu...a 4-a chestie deja.Si ma bucuram ca Ingrid a recuperat frumos, am vazut ca a sarit de 8 kg...de la 7570 cat avea dupa boala...off
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by acusor
Neata mamici si bebici!
Ieri am fost si noi in parcul Tineretului. Teo a dormit vreo ora in parc. Azi cred ca ma duc mai devreme poate e mai liniste. Ieri a fost si meci de handbal la Polivalenta si era plin parcul de suporteri stelisti si de jandarmi. Cand am ajuns acasa am vazut ca a venit si Basescu la meci.
Oricum, dimineata e mai liniste. Nu-mi mai place seara ca s-au inmultit "taranii" ca sa zic asa. Vorbesc ca la usa cortului. Ieri era sa se incinga o bataie.
Azi vreau sa merg si cu rolele. Hi hi. Daca vedeti o tanti pe role impingand la carut sa stiti ca eu sunt aia
Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem
Acusor, la ce ora ati fost in parc? Am fost si noi pe la 2.30 pana pe la 4.
Foarte buna treaba cu rolele. Eu n-am, ca as face la fel.
Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE
Dianami spune:
Salutare, mamici!
Mona, multumesc de aprecieri, si mie mi se pare ca Iulia seamana cu Sari si cu Teo al lui Acusor, probabil din cauza falcutelor . Plimbare placuta!
Albinutzza, mersi frumos! La dr. nu am fost inca, ti-am zis ca saptamana viitoare, adica asta care urmeaza . Doar am vorbit cu el la telefon. Imediat ce mergem, te anunt .
Monica, am si eu o rugaminte la tine, poate stii . Am citit ca tu folosesti produse Mustella. De unde cumperi si cam cat costa? Prin farmaciile de langa mine nu au asa ceva si as vrea sa ma duc la sigur, ca timpul e pretios...Ma intereseaza de fapt gama Stellatopia, se pare ca Iulia are dermatita atopica si trebuie sa-i schimb produsele de ingrijire. Multumesc mult!
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
Dianami spune:
La multe luni, Dan Emilian! (svety)
La multe luni, Matei! (ankak)
La multe luni, Teo! (acusor)
La multe luni, Andrei Ayan! (giayan)
Sa cresteti mari si sanatosi!