Bebelusi de iulie-august 2005 (86)
Raspunsuri - Pagina 5

caterina71 spune:
caterina71 spune:
 Acusor, si noi am fost sambata in tineretului de la 14.00 pana la 17.00, cand am plecat sa papam. Autovehiculul fetei e gri cu portocaliu. Si pe mine ma bate gandul sa vin cu rolele, dar sa nu mai bata vantul, ca daca bate si mai ma dau si eu cu viteza, sigur face fata probleme la ochi...
Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005) 
www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze... 
sunt mare...

Simonaci79 spune:
Simonaci79 spune:
 Yasmari- multumim mult pt felicitari! Iar de rasfatat, ma incriu si eu cu mult succes pe lista! Cand era mic-pitic, mai statea si el singurel si cumintel in pat si se juca si eu de drag si de frica sa nu pateasca ceva copilul!!!! il luam dupa mine. Pai si acum crezi ca mai sta? dca nu ma vede in camera se darama tavanul pe el si urla ca din gura de sarpe!
Nadia - felicitari pt puiuta papacioasa care papa usturoi! Sa o tine tot asa, fara mofturi la papica!
Joker- multumim pt felicitari! Momentul nu l-am imortalizat ca nu stiam ca face, cum am zis, l-am luat de pe olita convinsa ca l-am pus degeaba! Dar am imortalizat primul pipi! O sa vedeti marturia in poze! De ce sa te credem nebuna cu laptele tau? F bine ca ai si pt branzica, si eu as fi facut la fel daca aveam destul!  Ma bucur ca ii place si papa!
Simona mamica lui  Mario 22.07.2005
Mario 22.07.2005

Monica-Elena spune:
Monica-Elena spune:
 Da Simona am bagat azi l-am si pasat ca nu l-am mai gasit printre dovlecei si e ok.
Diana-Mirela la farmacia Sensiblue si Dona gasesti sigur.Gama ptr dermatita atopica este galbena parca. Preturile sunt intre 300.000 lei si 700.000 parca dar tine mult si sunt f bune. Noi folosim dus gal si sampon din gama albastra i are 500 ml si a costat 475.000 lei parca.
Pe unde va plimbati voi fetelor in Tineretului ca acolo merg eu zilnic. Eu ies din bloc direct in parc.

Simonaci79 spune:
Simonaci79 spune:
 Joker- eu am cumparat file de peste si i-am dat fiert in combinatie cu legumele de la supa. Nu stiu ce sfat sa-ti dau! 
Yasmari- Mario e papacios de fel, dar stiu prin ce treci ca am avut si noi mom de-astea. Asa ca pot sa te compatimesc ca am mai comis-o si eu cu tipatul si sa stii ca nu cred ca exista mamici care sa nu se fi enervat niciodata!!!!! Si vrei sa-ti spun eu de mama denaturata? Pe mine ma trage Mario tare de tot de par. Si ce-mi zic eu? Stai ca-l invat minte! Si cand s-a infipt i parul meu, l-am apucat si eu de un smoc, dar fara sa-l trag tare doar asa putin. Si mi-a dat drumul imediat fara sa zica nimic. Si cand ma uit la el, avea lacrimi in ochisori! Imi venea sa plang si sa ma dau cu capul de pereti de mama nesimtita ce sunt! Si nici nu l-am tras doar gestul l-a suparat! Asa ca.... te-am depasit la faza asta! 
Luiza- pai pt prima intrebare: Ariel + lenor sensitive si daca ies petele bine, daca nu nu, ca la cat de mult le purtam nu face nimic daca sunt patate, doar e bb si le are pe maj patate! Acum ii cam pun numai pe cele murdare la papa si am si o super bavetica, iar in rest daca se pateaza asta e! CRED CA DACA AS MAI STA SA IMI FAC GRIJI SI CU PETELE.... As lua-o pe aratura!!!!!
Va pup acum ca ma duc sa ii pregatesc papa si sa-l culc si mai revin. Chiar, cum v-ati acomodat cu noua ora? S-au acomodat copilasii? Sau inca nu ati reusit? Pupiic si mai vb, poate termin azi!
Mario 22.07.2005

Ella2000 spune:
Ella2000 spune:
 Joker, eu nu i-am dat inca peste! am 3 buc in acvariu!
Hristina, eu nu i-am dat borcanase, am incercat fara succes! ii fac eu papica si incep incet sa-i dau ce gatesc la toti!
urmareste cum face zilele urmatoare... miros, culoare etc.
Luizam, sa va fie de bine leganatul... vine caldurica... ei cresc si va fi tot mai des!
Simona, stai sa vedem de noaptea asta! oricum ei nu au ore! nici de plans nici de somn.... asa e Paula! stau de veghe...
noi ne-am plimbat prin oras, prin parc...noroc ca s-a modif ora... ca ne prindea noaptea!
revin dupa baitza!
ella2000 si printesele

acusor spune:
acusor spune:
 Andre_ea, Caterina, si noi tot intre 2 si 4 am fost ieri. Eu vin dinspre Oraselul Copiilor ca vin de la Big Berceni si ne plimbam peste tot. Nu prea stau pe banca, ca n-are stare Teo daca ne oprim.
Cat despre role, nu cred ca m-as putea plimba cu Teo peste tot. Azi am fost cu sotul si am mers intr-o zona unde era panta si i-am dat drumul la mana sotului si nu ma mai puteam opri. Imi era si frica ca nu merg super bine pe role. Intr-un final am reusit sa ma opresc ca am ajuns in aleea principala. Daca l-as mai impinge si pe Teo cine stie ce boacana mai faceam. Ne rasturnam amandoi. Daca mai merg cu rolele ma plimb pe aleea principala si pe cele de langa sosea. 
Azi am stat de la 13 la 16 ca nu mai vroia Teo. Ii era somn si nu putea sa adoarma ca alergau copii pe langa carut si tipau si se trezea.
In plus, nu a vrut sa manance legumele. Am zis ca poate mananca mai bine afara. Nici pomeneala. Ma dispera cu mancatul asta. Nu stiu ce sa-i mai fac.  Colac peste pupaza mai vine si mama cu reprosuri. Cica "las' Teo ca isi ia mamaie concediu si iti da sa mananci cum trebuie". Va dati seama ca mi-a sarit mustarul. Cica am gresit ca i-am pus lapte in legume. Acum nici asa nu le mai mananca.
 Colac peste pupaza mai vine si mama cu reprosuri. Cica "las' Teo ca isi ia mamaie concediu si iti da sa mananci cum trebuie". Va dati seama ca mi-a sarit mustarul. Cica am gresit ca i-am pus lapte in legume. Acum nici asa nu le mai mananca.
Nu mai stiu cum sa procedez sa manance. Si ce sa-i mai dau.
Stiu ca m-am mai plans la voi si m-ati sfatuit dar simt nevoia sa va mai spun inca o data.
Azi i-am dat fructe de la borcan ca ieri n-a vrut ce i-am facut eu. De-abia le-a mancat si p-astea. Nu-mi dau seama ce are de refuza mancarea. Sanatos e si f. vioi chiar prea vioi.
Hai ca m-am intins la scris!
Pupici 
Andreea si bebe Teo (26.08.2005) 
Poze
Cat de mari suntem

joker spune:
joker spune:
 Acusor, pe unde stai?Poate ne luam la intrecere cu carucioarele?
M-am hotarat sa aman chestia cu pestele...azi a papat flacaul meu ananas si s-a lins pe bot   
nu mai pot de somn,va las..pupici
La multi ani sarbatoritilor de maine si de azi..Noapte buna si vise placute Joker...mama de ied  zapacit
Joker...mama de ied  zapacit  
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2

Simonaci79 spune:
Simonaci79 spune:
 Luiza- hai ca m-am grabit la papa si am uitat de a 2-a intrebare! Pai eu cred ca poti sa-i bagi tot ce iti face cu ochiul (noua de spanac ne-a zis dr ca e ok de la 6 luni si ceva!) in afara de cele cunoscute ca alergogene: capsuni, fragi, etc, dina astea cu samburi, cred eu ca si rosii crude, dar nu sunt sigura, castraveti, ridichii dar si varza, vinete, fasole boabe, mazare boabe si alte alea. In rest cam toate sunt bune- sfecla, ardei, dovlecel, gulie, salata, verdeata etc. Nici eu nu mai stiu acum! Cam ce se gaseeste acum pe la piata! Pofta buna!
Vali- felicitari pt "mama". Ai un baiat mare si dragastos, si iti rasplateste pe deplin eforturile!
Mario 22.07.2005

blackpanterro spune:
blackpanterro spune:
 Buna fetele,
azi am fost si noi afara mai toata ziua, a fost asa de cald si bine..Aidan a dormit toata plimbarea.Apoi a papat un borcan de 220g in 15min :)
Vad ca si-a marit apetitul,mananca 200-220g la o masa iar seara pe langa 220g mai baga un iaurt de 50g si apoi si san inainte de mancare.Nici nu ma mir ca doarme toata noaptea.
Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

blackpanterro spune:
blackpanterro spune:
 Ma corectez am vrut sa spun inainte de culcare :)
Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos