Bebelusi de iulie-august 2005 (86)
Raspunsuri - Pagina 14
Simonaci79 spune:
Laura- am uitat! Felicitari pt papica fara probleme (si aici seamana, numai ca Matio nu mai papa completare de lapte la solide dar papa multicel si bine!) si pt dintisori! (aici ne-ati lasat in urma!) Speram sa iasa repede toti si fara dureri si nopti chinuite!
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005
Poze Mario Gabriel
Simonaci79 spune:
Monica- felicitari pt dintisor si pt papica diversa! Cum i-ai dat prunele, fierte sau crude?
Mamini- super bancul! Dar ca sa zica si blona din mine ceva, tot arata ca sunt destepte. Am si eu niste mini-bancuri cu brunete....dar nu asa de delicate! Asa ca mai bine le las sa nu supar pe nimeni! Mie imi plac bancurile cu blonde dar cine stie.... Oricum, apreciem ca desi esti obosita tot iti mai gasesti timp sa ne inveselesti si pe noi! Pupici si sa va iasa repede dintisorii si sa nu va mai doara!
Cristina- felicitari pt dintisor! Multi inainte! Si felicitari si pt faptul ca papati bine! Sanatate lui Mihnea si va tinem pumnii sa nu cumva sa se molipseasca si Rares. Tu ai avut? Ca eu nu si imi e tare teama daca va face Mario sa nu iau si eu, dar asta e! Fie ce o fi! Pupici!
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005
Poze Mario Gabriel
Simonaci79 spune:
OanaNG- multumim pt stirile importante! Felicitari lui Rares pt dintisor si alergari si pupam dulce gazicile razarete vorbarete si aplaudatere! (stiu ca nu exista cuvantul dar....merge si asa!) Si tie mult succes si sa te vedem curand la
! Sanatate multa lui Rares si pupici pt toti 3!
Anis- ma bucur ca sunteti mai bine si sper sa fiti repede bine de tot! Stiam ca asa face de la citrice, dar lasa ca trece repede! Vit C eu i-am dat jum de fiola dim si jum seara. Aceeasi fiola, luam dim cu seringa si seara puneam restul! Sanatate multa! Cu intarcatul, parerea mea de necunoscatoare e ca daca merge usor poate fi si treptat, dar cum voi aveti probleme cred ca ar fi mai usor brusc, ca de foame nu are ce face! Nu stiu, vezi ce mai zic si fetele!
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005
Poze Mario Gabriel
Simonaci79 spune:
Cuscra- Abia va astept! Noi mergem la roata ca eu acolo ajung in 15 min pe jos! Voua unde va e mai usor sa veniti? Inca nu putem iesi in toalele noi ca sunt tare subtiri (vezi pozele) dar in stilul in care se incalzeste vremea..... Sunt tare nerabdatoare sa va vad altfel decat in poze! Cand veniti? Aaaa, si sa nu uit! Pupam fata cuminte! Super program se somn (nu ca eu as avea de ca sa ma plang, adormim la 21.30-22.00 si ne trezim pe la 7.30-8.00) asa ca, avem niste pui cuminti! Multumim pt pupici!
Ella- cum a fost plimbarea? S-a linistit Paula?
Yasmari - spor la smotru! Pai o iei si tu asa de luni?
Monai- felicitari pt dintisor, sa iasa repede si fara durere!
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005
Poze Mario Gabriel
anis spune:
Hai ca m-am trezit sa ii dau sa suga lui Ingrid si mi-a cam zburat somnul..de la prea multa oboseala cred.Si am intrat pe aici.
Sa nu uit...se trezeste si tipa in somn..habar n-am de e.A doarmit cu mine in pat 2 nopti..poate de aia..ca nu ma simte langa ea.Am tinut-o in pat cu mine ca nu reusea sa respire de la mucisori sia sa o intorceam eu .
Enterovirozele sunt acelasi lucru cu ennterocolitele virale?cum a avut Ingrid ..
Nu de alta citeam si la alte mamici de pe forum si avd ca e o intreaga epidemie de copilasi bolnaviori,care au luat viroza din aer ,din parcuri etc..
Am si eu o vecina , o fetita de 1 an care e bolnavioara..cu febra ....etc..din e am citit seamana f tare cu e a avut Ingrid luata din spital.Poate au pus aiurea diagnosticul.
Cum se manifetsa entorovirozele astea?ca sa-mid aus eama..
O data facuta ..nu o mai face? ca sper sa fi scapat macara de asta..
Dede, si eu tot asa vreau sa o intarc pe la 10 luni.Am inceput usor usor sa ii dau si alte lapte..nu prea reusesc deocamdata.Mai ales seara si noapte nu primeste absolut nimik deat tzatica..nici cu lingurita cu nimik.O las in pace deocamdta..sa se refaca mai bien si avd dupa aia.
Aaa..eu lui Ingrid nu ii mai fac f pasat ,am inceput sa i le las mai mari..avand si 6 dinti crescuti aproape de tot...are cu ce mesteca.Chiar mai nou vrea sa manance tot numai cu furculita..si clantane cu dintii furculita ,ca si cum ar mesteca.
AniS si
Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Simonaci79 spune:
Monica- imi pare rau ca esti suparata! Dar nici muls in bine nu vrea? Pacat de atata laptic! Si sa va iasa repede dintisorul sa-i treca baiatului frumos maraiala!
Adriana- hai ca a mers semnatura! Dar poze noi? Ceva, ceva????
Nadine- pupici! Si sa fiti sanatoase! Pai de ce zici ca nu te poti integra? Spune-ne tot ce-ti terec prin cap, ce te supara sau bucura si tot timpul vor fi aici fete care vor suferi sau se vor bucura alaturi de voi!
Boga- felicitrai pt dintisori! Multi inainte si nedurerosi! Nici eu nu i-am dat avocado, prefer sa-i dau acum ce e proaspat si autohton. Poate mai incolo!
Nicole- sa fii sanatoasa si fericita si sa ai un bebe cuminte si papacios! Si daca se poate fara colici. Si acum sa-ti spun de hainute! Parerea mea e sa cumperi si cateva body-uri cu maneca lunga, poate e mai racoare si oricum imediat dupa nastere ei sunt mai frigurosi si tb imracati mai grosut. Cad faci trecerea la maneca scurta si pantaloni la fel vei vedea ca va avea manutele si piciorusele reci dar asa fac ei, nu te ingrijora ca in cateva zile se obisnuieste. Body-urile e ideal sa fie cu capse si pe fata si sa se desfaca cu totul ("parte peste parte"). Se gasesc cam peste tot, dar bune pt prima luna sunt de la "z" ca sunt mai inguste si ok si ca pret (in jur de 100.000lei/buc) Si iti vor tb cu maneca lunga si cand scoti copilul f=afara ca e micut si nu poti sa-l scoti asa din prima! Eu il imbracam in casa cu body cu maneca lunga si cu un pantalonas cu botosel (e ideal asa ca nu tb sa-l dezbraci cu totul cand ii schimbi papersul) asta cam o luna si dupa l-am trecut la costumas cu pantalon scurt tot asa care se desface cu totul si su piciorusele goale. Caciulita i-am pus numai 2-3 sapt si numai dupa baita si o tineam pana la masa urm (3 ore). Iti tb costumas mai grosut de iesit afara (dar tot simplu din umbac, nu f gros!) dar si ceva mai grosut daca e mai frigut sau innorat) si sa-ti iei mai multe lucrusoare desi cresc repede in primele luni si raman mici dar regurgiteaza des si au nev de multe schimburi plus ca tu nu vei putea spala asa des. Costumele intregi cu botos nu sunt asa de bune pt ca in 2 sapt nu le mai poti fol! Si cand mai creste iti mai spunem sau deja vei fii experta si nu vei mai avea nev de ajutorul nostru! Oricum, noi iti tinem pumnii sa ai o nastere usoara si sa fii o mamica fericita! Nu stiu daca m-am facut inteleasa dar m-am cam emotionat cu gandul la zilele acelea! Daca mai ai interbari te asteptam cu placere!
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005
Poze Mario Gabriel
Simonaci79 spune:
Ella- asa face si Mario de cand e imbracat mai subtire si sta in fund! Abia astept sa vina vara!!!!!!!
Anis- si mie imi pare rau ca nu mai terminati odata cu problemele! Eu zic sa nu te ingrijorezi! Si Mario a mai tusit o sapt si ceva, chiar 2 dupa raceala, ca se curata mucozitatile, chiar daca nasucul nu mai curge. Si noi majoritatea tusim dupa raceala, tu ai fost norocoasa! Pupici si sanatate multa, sa iesiti repede afara ca s-a facut asa frumos!
Ella- pai Anis zice ca nu se aude haraind! Nu cred sa fie ceva!
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005
Poze Mario Gabriel
Simonaci79 spune:
Kai - si eu iti raspunsesem. Uite ce ziceam:
quote:
Kasi- cine stie, o fi de la borcanel sau pur si simplu pt ca a fost o papica diferita. Daca nu e apa nu cred ca e semn de ingrijorare, sau daca nu are mucus si nu apar varsaturi. Oricum, laptele poti sa i-l faci in apa de orez, poti sa-i dau niste smecta sau morcov fiert si se rezolva imediat! Sanatate multa pt Victorita!
Tot asa e? Cum mai face?
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005Poze Mario Gabriel
Simonaci79 spune:
Ella- offf, si noi avem probleme cu contipatia! Altii fac pe ei si noi... Nu s-ar putea regla toti bbii unul de altul si sa fac toti bine???? Pupici! (Mario face mai binisor de cand cu iaurtul si fiertura de prune uscate) Iar de rshi... si la mine luna asta a venit mai mult si cu multe chegulete. daca e la fel si luna viit fug la dr!
Giana- nu stiu ce sa zic de pat, eu l-am facut la comanda si l-am facut inalt cat al nostru (sipe ala il inaltasem!) Este mai bine asa dar e si tare greu cand il iau in brate, ca tb sa-l ridic sus de tot, si din cate stiu nici Dany nu e tocmai usurel!!!! Dar si daca e prea jos tb sa te apleci, deci mare usurare nu e!!!! Daca e sa ma intrebi pe mine eu i-as lua alt pat! Despre papa, si eu am aceeasi teama pt ca nici noi nu papam decat super pasat! Cum simte o bucatica se oracaoe de mama focului! O sa-i iau biscuiti, poate sugand la aia se obisnuieste! Eu papa i-o dau tot pe aceeasi ca papa tare bine dar vreau si eu sa-i bag lucruri noi. Noi mamaliguta am papat-o bine, dar cu lapte si branza nu iaurt. Pofta buna si fara mofturi! Si sa stii ca ti-am simtit tare mult lipsa, chiar zilele trecute intrebam de tine! Pupici!
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005
Poze Mario Gabriel
anis spune:
HAi ca am dat o cautare despre entroviroza asta.
E identic cu ce a avut Ingrid.
Varsaturi ,febra mare, diaree..lipsa poftei de mancare.La naiba ca tare e pacatosa pt copii.Doamne ce mila imi era de ea.Dar cand nu are febra , e ok , chiar daca un pic mai nervoasa ,dar nu era apatica.
Oare se mai ia, daca a facut-o odata?
Ma duc la culcare ..ca a adormit din nou.
Se trezeste mai nou si doar sa stea cu tztaica in gura si doarme.Daca o las tipa de mi se rupe sufletul.Nici nu stiu ce atitudine sa adopt.Mie mi se pare ca face asa de teama.E POSIBIL?
AniS si
Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."