Bebelusi de iulie-august 2005 (86)
Raspunsuri - Pagina 13
caterina71 spune:
Oana, am fost la dr si am intrebat de trasul de urechi. A controlat-o ceva mai atent dar n-are nimic. Mi-a zis c-a descoperit ca poate sa traga de ele si e o distractie noua, s-o las in pace ca-i trece...
Si ne-a mai zis dr ca problema ei la picioruse e foarte bine recuperata cu gipsurile purtate si masaj. Dar va trebui sa facem masajul pana va merge ea bine. Ufffffff, m-am linistit ca am scapat de imobilizat in ghips permanent.
Anis, o sa vezi ca mai scoti mucisori cu aspiratorul, eu scoteam in primele zile de muci si de cate 2 ori noaptea. Cum o auzi ca fornaie sau respira greu, pune-i ser si aspira, ca sa se curete bine de tot. Pupam nasucul sa se faca bine.
Somn usor la pitici, ca sa poata dormi linistiti si parintii.
Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)
www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...
valcampan spune:
Hei Buna seara pitici si parinti !
Pentru mamicile care au admirat minunatia de tort "minge de fotbal " din poze tb sa fac precizarea ca este facut de sora mea la locul ei de munca, sora mea fiind cofetar de meserie.
Noi suntem bine, voiosi si mincaciosi. David sta pe olita zilnic si din cind in cind mai face un cacut sau pisulica ba chiar a inceput sa screme cind e asezat pe olita. Am avut musafiri in weekend.Au venit bunicii mei sa-si vada stranepotul preferat. Am o minunatie de bunici in virsta de 77 ani (bunicul) si 69 ani (bunica) care se urca in tren cind li se face dor de noi si apar la noi la usa. Atit de mult ma bucura cind ii vad la usa. Azi din pacate au plecat la casuta lor dar sper sa mai revina curind. L-au rasfatat pe David dar si eu i-am lasat caci erau topiti dupa fiul meu. David este cel de al treilea stranepot si se pare ca e preferatul lor probabil si din cauza faptului ca David zimbeste mereu si la oricine.
Mamici am citit pe un alt site ca tb sa le dam copilasilor si mincarica nepasata sa-i invatam cu mincarea consistenta de la 7 luni. Voi ati facut ceva in acest sens ? Ma gindeam sa incep sa-i dau cite o felie de banana sa o molfaie in gurita sau ficatel fiert. Chiar ati incercat cite ceva de acste gen? Astept pareri pe aceasta tema. Acum va spun NOAPTE BUNA !
Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005
Monica-Elena spune:
Referitor la mancarea pasata. De la 9 luni s estimuleaza masticatia si se incepe treptat sa se dea pisat cu furculita cate putin.
Giana si eu tot patut pliant am dar i-am luat saltea inca d ela inceput ptr ca asa zisa saltea a patului mi s-a parut nasoala de la inceput. Dar eu am coborat etajul d ela 5 luni d ecand Mihnea incepea sa se ridice in cot si se rasucea si incerca sa se prinda sa se ridice. Tu de abia acum ai coborat etajul?
Stai linistita ca daca ii pui si salteluta o sa fie f bine. Si eu aveam chestia asta dra mi-a trecut. In casa e cald si cu geamurile inchise nu are d eunde sa ii fie curent acolo jos.
delia grozav spune:
In primul rand pentru Hristina, scaunele sunt diferite ca aspect, miros, contin mucozitati? Nu are nici acuma pofta de mancare?
Acum e si un sezon de enteroviroze care se iau pur si simplu din aer.
Nici eu nu cred ca e de la borcanas.
Ce ai de facut ti-a spus deja Anis, plus ceai de menta, Smecta 1 plic pe zi dizolvat in ceai de doua ori pe zi sau si in papa daca nu vrea sa il bea. Si eternul Biotics pe care il tot pomenesc eu, sunt pliculete sau capsule si pui praful in lapte sau in papa, 1 plic pe zi.
Multumim pentru urari!
Urez si eu cu intarziere LA MULTI ANI!pentru
AIDAN
ANDREI 
IRIS
Medeea mi-a facut azi figura. Statea la mine in brate si a venit tati si s-a asezat langa noi si nu a mai vrut la mine, s-a cerut insistent la tati
Deci incepe marea dragoste!
Tot citesc despre progresele minunate pe care le fac copilasii vostrii. Medeea pot sa spun in sfarsit cu mana pe inima ca stie sa sada, ba chiar se rasuceste cumva de pe burta si ajunge in sezut, plus ca se deplaseaza si inainte, dar intr-un stil unic, pune manuta in fata, impinge fundul in sus apoi se rasuceste pe spate si o ia de la inceput pana ajunge unde vrea, e tare haioasa. Plus ca bea destul de bine din noua canita.
De maine vreau sa ii fac si supica, sa vedem ce zice ea de asta, ca ea e sefa. O sa ii introduc in curand si peste numai sa ajung la Metro sa am de unde alege ca eu nemancand peste decat de doua ori pe an nu ma pricep. dar tati o sa fie tare fericit ca se lage si el cu o portie de peste pe saptamana.
Eu azi nu m-am simtit prea bine, cred ca dupa maratonul de saptamana trecuta. Cred ca o sa iau ceva vitamine, desi eu as fi vrut sa slabesc, dar in primul rand trebuie sa fiu apta pentru cei doi nazdravani care ma solicita non stop.
Anis, eu vreu sa o intarc pe Medeea pe la 10-11 luni si o sa procedez in felul urmator, sper sa mearga.
O sa ii dau mai intai in tmpul zilei cate un pic de lapte sa se obisnuiasca cu gustul ca ea pana acuma nu a baut nici un strop de alt lapte. Si cand o sa vad ca ii place o sa introduc treptat dupa masa de cina tot mai mult, pana nu o sa mai aiba nevoie sa suga.
Ultima o sa o inlocuiesc masa de dimineata.
Important e sa se obisnuiasca sa bea alt lapte inainte sa incep intarcatul propriu-zis.
Daca nu vrea sa renunte la san, o sa il golesc eu inainte sa vrea ea sa suga si sper ca daca nu va gasi laptic in el va renunta pana la urma.
Cam asta imi propun eu, sa vad cum va fi practica.
http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos
dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005
delia grozav spune:
Monica ce salteluta ai luat pentru patutul pliant?
http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos
dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005
Giana spune:
Monica,da..eu abea acum am dat-o jos.Si o mai puteam lasa la nivelul de sus.Pt ca el primul lucru care-l face cand se trezeste este sa planga...nu neaparat plans.Scartaie.Daca il pun in fundic se intoarce si se risica in genunchi si mai departe.![]()
GeorGiana
de
Dani POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului
*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine
Simonaci79 spune:
Oana- nu stiu daca e ceva, si Mario face asa destul de des, el se mai si trage de ureche, si am fost si eu la ORL si tot asa mi-a zis ca nu are nimic. Si el si-a descoperit mai de mult capul si urechile dar acum si-o mangaie (pt ca e vb mai mult de ureche stanga) si se mangaie si pe cap si isi pune tot timpul mana acolo. Eu nu cred sa fie ceva, mai ales ca el nu a cazut niciodata si nici nu s-a lovit la cap. Pupici Evei.
Boga- sanatate multa Cristinei. Pai ii faci vaccin asa bolnavioara? Sa va treaca repede raceala! Si ne bucuram sa mai auzim si noi de voi, speram cat de curand si cu vesti bune!
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005
Poze Mario Gabriel
Simonaci79 spune:
Lia- ma bucur sa aud ca papati asa de bine si stai linistita ca va papa ea si laptic. Drum bun si distractie placuta. Ai calc si aici? Sau vei face pauza cat esti in tara?
Ioana- spor la treaba! Si te asteptam cat de repede!
Diana- ca iti eram datoare cu reactia! A sarit pe calculator sa o mangaie, prinda de par, nici eu nu stiu ca-mi darama monitorul daca il lasam! Sunt tare curioasa cum va reactina "pe viu". Oricum lui ii plac tare mult copii si se joaca si rade cu toti, cred ca se vor juca tare frumos cand se vor vedea!
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005
Poze Mario Gabriel
Simonaci79 spune:
Am pus si noi poze daca vreti sa ne vedeti, albumul a4- Mario 7-8 luni. daca nu aveti timp uitati-va macar la ultimele poze, in haine de vara sa vedeti ce fata are! Daca va uitati la toate, tin sa precizez cva "iubirea de noapte" dureaza max un min. Se trezeste plangand, mami il ia in brate, il pupa pe capsor si se culca la loc si adoarme cum pune capul jos! Vizionare placuta!!!!
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005
Poze Mario Gabriel
Simonaci79 spune:
Laura_barb-
quote:Parca l-ai fi descris pe Mario! Cuvant cu cuvant! Asa e si el si ma oboseste teribil! Macar de-as mai slabi si eu un pic!
Alex e argint viu, nu sta o clipa locului, de ex acum mi-a luat o ora sa-l adorm, in conditiile in care era mereu cu ochii inchisi - somn ii era. Dar avea treaba: sa se urce la tablia patului, sa ma traga de par (), sa se ridice in genunchi si sa se arunce pe spate etc.
Iar de rabdare.... imi propun cand nu am timp si ma grabesc sa citesc numai mesajele adresate mie direct, dar de la zis pana la facut...... pana la urma citesc tot din scoarta in scoarta! Nu se stie niciodata unde e ceva ce ma intereseaza si in plus nu ma pot abtine!!!!! Multumesc mult!
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005Poze Mario Gabriel