Bebelusi de iulie-august 2005 (86)
Raspunsuri - Pagina 12
anis spune:
Ema.nu.ela , desi nu ii mai curge nasul..aud cum ar mai avea mucuzitati..se aude asa un horcait parca cand trage aer in nas mai mult sa zic asa.
Cand avea mucisrii aia multi culmea, nu tusea mai deloc.Ar fi tare bine sa fie de la mucisori.Asa spunea si dr, ieri.Sa vedem.
Ella, aseara cand am asculat-o nu se auzea decat respiratia ei normala..nu ca un fosnait.O sa o ascult si aseara.
Va dati seama ca si eu sunt tematoare si imi fac griji ca vreau sa actuinez la timp.
Dr ei zice, acum pe sms..ca sa maia stept ca ea crede ca e de la mucisori.Si sa vedem cum evolueaza.
AniS si
Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
ema.nu.ela spune:
nicole,
eu am folosit:
- body maneca scurta
- pijamalute cu maneca lunga si cu botosei (noaptea)
- pantalonasi cu botosei - ai grija sa aibe elasticul mai lejer ca dupa ce papa li se mai umfla burtica :)
- salopete fara maneca si cu pantaloni cu botosei (dar sa se deschida pe jos ca sa poti s-o schimbi de scutec usor)
- cateva bluzite cu maneca lunga pt zilele mai racoroase
- cateva paturici de bumbac (eventual cu gaurele)
- vreo 10 bucati scutece finet care le puneam acolo unde o asezam pe ea.
- scutece pe o parte impermeabile de la Fixies (dim 70x70 cm) - f utile pt schimbat copilul si lasat in fundul gol; de-astea si-acuma folosesc ca sunt usoare si igienice si practice
afara o scoteam tot cu body maneca scurta si puneam pe ea o paturica pe care o scoteam in fct de vreme.
caciulita nu i-am luat nici macar pt dupa baie.
afara mai aveam o palarioara pt soare.
si-atat.
f important: eu toate body le-am avut cu 3 capse jos si atat. mi s-au parut f practice. am avut cateva si cu capse pe lateral dar nu le-am folosit.
si iarna eu tot body cu maneca scurta am folosit pt ca sa pot sa pun peste o bluza cu maneca lunga.
ema.nu.ela spune:
anis,
pai cand avea multi probabil stateau in nas. acuma dupa ce a trecut faza acuta au inceput sa se elimine pe gat si de-aia tuseste. parca asa a fost si la a mea. cam a 3-a zi a inceput tusea si-atunci am dus-o la control ca sa o asculte. mai asteapta sa vezi cum evolueaza. nu ti-a zis ca poti sa-i dai ceva de fluidizare? mie mi-a recomandat la ambele raceli. ii puneam 8 pic de Ambroxol in putina apa de 2 ori pe zi.
multa sanatate!
hristina spune:
La pagina 3, am un mesaj, care era chiar important pentru mine!
Rog sa-l revedeti si sa-mi dati si mie ceva sfaturi utile!
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos
Ella2000 spune:
hristina, ti-am raspuns... tot la pag 3 .. dar acum cu ce ai probleme cu papica si/sau cu kk-utza? cum a fost ultimele zile?
Paula mea a fost cam constipata si am trecut la operatiunea supozitor! acum e mai bine se odihneste... dupa baitza, de obicei papam si nani...
o noapte usoara!
ella2000 si printesele
hristina spune:
Paula mea a fost cam constipata si am trecut la operatiunea supozitor! acum e mai bine se odihneste... dupa baitza, de obicei papam si nani...
o noapte usoara!
ella2000 si printesele
poze
[/quote]
O pupam pe Pau-pau, sa se repare stomacelul si sa se odihneasca linistita! Somnic usor si vise frumoase!
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos
Yasmari spune:
Hristina, nu cred ca e de la borcanas....desi cred ca e primul borcanas pare-mi-se pe care-l maninca.....poate ca totusi e o reactie ! Nu s-a reglat intre timp? Nu cred ca-i bai mare daca-i doar moale si nu-i diaree...din cate vezi, n-am o opinie intemeiata, nu stiu vreun sfat adecvat. Si a mea are uneori niste kk ciudat, ca mielutza
si cam mirositor, dar dupa cateva zile in care-i dau para si sistez chestiile care constipa, se normalizeaza. Continua sa-i dai banana, orez samd si cred ca va fi ok.
anis spune:
Hristina, fiindca am experienta cu diareea...cred ca la voi e o simpla dereglare.Tine-i regim cateva zile...anume.Fructele doar fierte, si nu para ca e f digestiva.Eu ii dadeam mar cu branzica de ex.Mar copt sau fiert.
Pe urma dovlecel, pastarnac, morcov, carnea scoate-o vreo 2 z.Si eu ii puneam branza si in legume ,strange la burtica.Seara ii dadeam orez cu mar ,sau branza cu smantana.
Important e ca tot ce ii dai sa fie fiert sau copt.
Ema.nu.ela, cred ca ai dreptate.Dupa baie acum am folosit batista aia , care se cupleaza la spirator.Desi nu ii curgea nasul, am scos o gramada de secretii din nasuc.Cred ca asta o face sa tuseasca.
AniS si
Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Giana spune:
La multi ani sarbatoritilor!!!Sa fiti sanatosi si voiosi!
Va multumesc pentru toate raspunsurile!Nici nu stiti cat de mult imi lipsiti...am si eu la fel ca si voi multe intrebari la care gasesc raspuns aici!
In legatura cu cazatura copilului...a fost o sperietura groaznica si acum sunt de 1000 de ori mai atenta la cum si unde il las.
De cei de la RDS...au venit azi dar doar cu aparatul fix

ca iei nu aveau proces verbal iesit si pentru internet.Si s-a dovedit ca nici fixul nu era pe numele nostru.Adresa da dar nu si numele
ciudat!!!Mai asteptam.
Pe mine ma streseaza ceva!!!M-am saturat al naibii de tare sa-i dau lui Dani aceleasi piureuri mereu.La 3 zile le repet.GATA! Azi i-am facut pilaf cu carne de pasare pe care nu l-am mai pasat decat jumatate si in rest am tocat carnita fin cu cutitul.Evident nu s-a omorat dupa el.Din contra,icnea din cauza bucatelelor mai mari.Am o verisoara cu un baietel de 4 ani care si acum mananca pasat.Nu vreau sa ajung asa.Dar cum sa fac?Voi ati trecut de la pasat la strivit cu furculita???
Si tot azi i-am dat prima mamaliguta(facuta cu lapte nu cu apa) cu branza si smantana.A iesit SUPER.El nu prea apreciat insa.Abea a mancat.![]()
In legatura cu patutul pliant...Eu am unul si-mi pare rau ca-l am...A fost ok pana luna asta cand a inceput sa se suceasca,rasuceasca,sa se ridice...mi-a fost teama sa nu vina in cap si de-acolo si am coborat nivelul.L-am facut tarc.Si nu pot sa-l culc pe jos.Mi se pare ca doarme pe jos.Nu pot sa dorm...eu in pat si copilul jos???
Asa ca de 2 nopti doarme intre noi doi.Ma gandeam sa iau o saltea...dar nu este tot prea jos???Daca stiam eu dinaite...
In rest...totul e ok.Stam pe afara mai toata ziua...s-a si bronzat de cand cu soarele asta!Ne pupa,ne musca,chiuie si face ca motorul unei masini.
E un dulce si ne topim dupa el!Numai ca ma apuc sa-i dau sa manance...mi se face rau.E chin mare.Se intoarce,se maraie,imi da peste mana...de obicei il vrajesc aratandu-i o jucarie si facandu-ma ca i-o duc la gurita.El deschide gura curios...si HAP pacaleala ca-i lingurita!!!Si uite-asa dup-amiaza de dup-amiaza.Ca nu face asa decat la masa de amiasa!
Mooooaaaaa...haideti c-am scris o gramadaaaa!!!
GeorGiana
de
Dani POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului
*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine