Bebelusi de iulie-august 2005 (86)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Pupici Simona..ca vad ca bantuim amandoua la ora asta...Sa termini capitolul de tot ...
Am fugit gata..

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Cati- ma bucur ca ati primit vesti bune! Sanatate multa si refacere rapida!

Vali- ahaaaaa, acum se explica! Dar tot este experta! Cu papa si mie mi-a zis dr ca tb sa-i dau mai mare dar la noi nu tine! E adevarat ca si eu m-am cam culcat pe o ureche ca imi e mai usor asa si e mult mai rapid dar tb sa ma mobilizez! E i-am dat para si a aruncat-o desi pasata o papa f f bine, iar ficat nu papa nici amestecat cu papa dar asa!!!! Voi incerca si eu cu bisnuti, poate reusesc! Pupici pt voi si sanatate pt bunicii tai dragi!

Monica- m-ai mai linistit daca zici ca de la 9 luni! Mai avem si noi o luna de copilarit!!!!

Dede- marea dragoste e si la Mariopt tasu' dar eu cred ca e de la faptul ca nu-l vedeasa de mult ca dupa 5 min tot spre mine se intinde! Poate fiind fetita... cine stie? De mers, si Mario la fel se deplasa la inc si apoi a luat-o la goana! Chair asa, acum goneste! Din 2 pasi a terminat patul! Si azi doar m-am intosr sa iau telefonul de pe noptiera si l-am prins in ultimul mom de picior ca era sa cada in cap!!!! Succec cu supa, sper sa-i placa si tie multa sanatate si ai mare grija de tine ca esti cea mai imp pt copilasii tai!!!!!

Simona mamica lui Mario 22.07.2005

Poze Mario Gabriel

Mergi la inceput

Anis- parca o si vad pe dulcica ta cu furculita!!!! Dupa ce se trezeste noaptea adorme repede la loc? Sau tb plimbata? Si Mario se trezeste tipand dar il iau 10 sec in brate, il pun la loc si doarme in cont! Pupici! Acum vad ce ai mai scris. Ei cred ca MArio face asa si de dor sau de frica sa nu fie singur si cand vede ca vin imediat se linisteste si adoarme. Dar nu ma supar ca si mie mi se face dor de o tura de mangaieri si pupaturi si dupa ce ma culc si eu nu ma mai trezeste! Iar de capitol.... pai deja l-am terminat! Daca mai stau mult pe aici ajung singura la pag 11!!!!!

Poze Mario Gabriel

Mergi la inceput

Hai ca am terminat de citit tot, acum sa trec la urat!

La multe luni pt DARIA-ALEXANDRA [Oriadam]! Sa fii sanatoasa si cuminte si sa-ti faci mamica fericita!

Joker- spor la invatat!!!!!

Va pup si eu acum si va urez noapte buna, ca iar s-a facut tarziu rau! Si nu uitati daca vreti sa va uitati la poze ca nu le las mult timp publice! Pupiic multi!

Poze Mario Gabriel

Mergi la inceput

Vad ca de cand cu schimbarea orei suntem la fel cu cea de pe forum. O ramane asa sau se schimba iar?

Poze Mario Gabriel

Mergi la inceput

Hai ca abia acum mi-am terminat treaba si ma pregatesc si eu de culcare! Sunt rupta de oboseala dar ce sa fac daca sunt dependenta de voi???

Motivul pt care m-am intors este ca nu mai stiu cine mi-a zic de iaurt Zuzu! Cati tu? Imi cer miiiiiii de scuze ca am uitat! Important este ca ii multumesc din suflet!!!!!!! Noi papam Zuzu cu mare spor de 4 zile si ne place tare de tot! Papam 100ml de iaurt cu o para mititica si cu orez instant si de pilda azi a papat in 4 min!!!!! 200g si ar mai fi papat daca ar mai fi fost! Nu mai stiu cine m-a ajutat, daca poate sa imi aminteasca ca sa-i pot transmite pupici in direct!!!! Asa ca am scapat de danonino cu zahar!!! Multumesc mult inca o data!

Acum chiar ca plec la culcare! Noapte buna tuturor!

Poze Mario Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bbdeiulie_august2005 spune:

CONTINUAREA:

BEBELUSI DE IULIE-AUGUST 2005 (87)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia2000 spune:

quote:
Originally posted by nadine2004

Buna!

Simona, merci pt randurile scrise. Eu nu prea am succes cu integrarea in grup, dar nu-i bai.

Nadine, nu te necaji! esti ca si acasa aici. stii tu cum e: toate stam pe sponci cu timpul, daca nu ti s-a raspuns la o intrebare, inseamna ca nu am s-a stiut raspunsul.

Mergi la inceput