Mamici casnice (21)
Raspunsuri - Pagina 9
diadaniela spune:
fetele ,ce faceti ?Eram aruncate pe pagina 2. asta e semn de lenevie sau de vreme frumoasa pe la voi?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
impreuna spune:
Asa-i Dana, sa ne fie rushine :)
Andreea ce fain ca puteti pleca undeva amandoi, e asa de romantic, si eu vreauuuuuu.
Noi am mai fost asa fara Sara 2, 3 zile, mi-a fost dor de ea da n-a fost capat de tara. Nu vreau sa creez dependentza, asa am eu pitici pe creier :)
Tre sa ajunga la noi un prieten din Buc. si nu stiu cat sta, probabil pana maine, asa ca sper sa-i gasesc ceva ocupatie si mai intru la povesti
Denizelule ce flacau frumos ai, in sfarsit l-am vazut si eu
Flavia (sotie si mamica fericita)
diadaniela spune:
Iar v-am adunat dupa pagin 2! Ntz,ntz,ntz!
Va iert ,ca e soare! Numai eu smotruiesc!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
andora spune:
Salutare pe fuga. Fuseram afara si aproape facem nani....
Mirela mama la noi a veni soarele si ne-am destrabalat pe afara la nisip o groaza. Asa va doresc si voua
Flavia, mirela, asa e, nu murim noi hehehe... dar cand am plecat o zi la munte doar noi doi am luat repede trenul d ora 17 inapoi ca ne era un dor.....
Alina cum fuse afara?
Danelutzo spor la treaba mamicule
Mda tre sa fug, cand ma intorc pe aic arunc un ochi la album sa va mai vad, mai ales pe flacaul lui Denizel ca de mult vreau sa-l vad pe fiul cartitei
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
symaco spune:
sunt prin zona numai ca de diminetza cand m-am asezat sa va ciesc si scriu am primit vizita.a fost bine venita,ca mi se stricase masina de spalat sambata si tipa care a fost in vizita m-a facut cu o alta....adusa pana in mijlocul sufrageriei!asa ca a meritat!
din pacate timp sa va citesc nu am ac acusi tre sa o duc pe syb la grupa ei de joaca,poate am putzin timp diseara daca nu..ne auzim maine diminetza!
o zi buna!
ps:si la noi e soare,mai avem pe ici pe colo zapada dar sunt vreo 18C!°
osna spune:
buna dimineata dragutelor,
am intrat sa va salut caci am treaba pina nu ma vad:pus haine la spala,calcat,mancare si m-am mai apucat de facut si gogosi.
sambata si duminica fiind sarbatoare am stat,am lenevit si am citit toata ziua iar azi sunt in priza.
afara este super frumos,am stat 20min pe balcon sa-mi beau cafeaua si sa-mi fac planul de atac si abia astept sa termin sa ies la plimbare.
va pup revin mai tarziu.
svetlana,15+
Danelutza spune:
Andreea multzumesc, treaba am cu sporul stau mai prost.
Svetlana ia arunca niste gogoase aici la vecina, asta ca sa nu intru si eu in bucatarie, ca-mi facui pofta
Gata sfirsit pauza, copilul doarme, ma duc s-o iau de la capat. si... dar de ce n-au desenat si o mashina de calcat ?!
Apropo, ceva vesti de burtici ?!
La mine azi e vreme urita, de numarat banii sau facut copii, si cum bani stiu citzi am iar copii nu pot face singura ca soatza nu-i acasa, ma duc la shmotru.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
alexa si mami spune:
salutare! am venit de vreo juma de ora cu alexa la ta'su in brate, sforaind, ca bineneteles ca a adormit in masina. e o caldura de am iesit in mineca scurta, vara ce mai...
am fost cu un cadou la o fosta colega de generala care are o bbita de o luna juma, o micuta scumpica. am stat la soare afara, a alergat, s-a jucat cu mingea si vroia sa le dea la bblusi grisine. s-a bronzat in obrajiori si de la atita soare si fuga a cazut lata. sa vedem acu' cit doarme.
ma duc sa fac treaba ca azi n-am facut nimic
revin.
alexa & fam
ange spune:
quote:
Originally posted by impreuna
"-Mami, mami, de ce tata este chel?
-Pentru ca este foarte inteligent si trebuie sa se gandeasca la multe lucruri.
-Si atunci tu de ce ai atata par?
-Mananca supa aia odata si taci! "
Flavia (sotie si mamica fericita)
hai ca mi-am inceput ziua razand.merci.
Dana, e soare sau nu? am vazut ca e caldddd la voi.Ce misto!
Miha,gata am dat comanda.Ramane sa-mi soseasca marfa
osna,gata gogosile?moamaaa ce pofta mi-ai facut!!
dimin. acum am ora la cosmetica.sper sa ies frumoasa de acolo,nu vanata!
o zi insorita va doresc.
ange spune:
mda...
am intrat sa-mi deschid mess. si poc! ma loveste o fereastra cu un mesaj de la un amic
iote ce mi-a lasat:
Trei blonde blocate intr-un lift: - Ajutor!, ajutor !!!!!
Dupa un timp una zice: - Haideti sa strigam simultan!
Si se apuca blondele - Simultaaaan ! Simultaaan !!!!!"
eu fiind pe jumatate blonda