Mamici casnice (21)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Cami,acum a iesit soarele,dar eu mai am treaba ,ca stau cu ochii pe aici.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

gogosile sunt gata! va invit si pe voi,dar dupa ma ajutati sa curat in bucatarie!

vad ca s-a intunecat afara.si eu care aveam planuri mari de iesit.sper sa nu inceapa ploaia.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

N-am mai mancat gogosi de o mie de ani!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Eu inca sunt aici.Tot in burtik e bebe.Astazi am 39 de saptamani + 1 zi!Urai!Semne de iesire nu prea dam..dar de juma de ora ne fatzaim urat de tot in burik si mesterim ceva in partea stanga.Eu simt asa o presiune dar nimic mai mult..am avut cateva dureri menstruale..si vineri,am fost la dentist de mi-am scos o nenorocita de masea dupa care am patimit un soc de jumatate de ora cu febra si frisoane si plans de durere,ca a trebuit nenea dentist,sa taie gingia sa scoata maseaua!Tot vineri seara,am vazut pe hartiutza inginerica de la toaleta o cojita ce pare a bucatica din dop gelatinos..restul nush daca s-a eliminat sau urmeaza a fi eliminat.Ieri toata ziua aveam senzatia de toaleta..dar cand ajungeam pe tron nimic..Oare sa fie un alt semn de nastere?Of of asa de nerabdatoare sunt!Ma duc sa urc si sa cobor niste scari si revin.Poate poate! la toate gagicile si o saptamana superba va doresc!

Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Dragelor , trebuie sa va marturisesc ca mi-ati lipsit !
M-a ajutat sotul (de fapt el a facut ce era mai greu ) sa fac o mini revolutie in camera copiilor.
Asa ma apuca pe mine cate odata sa rearanjez mobila in casa si ca atare am pus inca o masa-birou-de lucru pt. Andrei. Pt. asta a trebuit sa desfiintez o etajera cu 3 rafturi si 2 cutii cu jucarii (cuburile lui Paul ) .
Acum imi place mai mult cum arata camera lor ( de fapt asta spun dupa fiecare rearanjare ).
Am pus gand rau si salonului dar deocamdata sunt in tratative si negocieri cu sotul ! Daca e de acord cu mine si cu ideiile mele ii pregatesc o surpriza (bine-nteles , dupa ce terminam treaba ). Nu am de gand sa ma las pana nu-l conving !
Bebe doarme asa ca trag si eu pe dreapta un pic (sper sa ma lase !).
Revin mai tarziu !

"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Tina nastere ushoara, la mine Isabella a ieshit fara dop, de fapt nici n-a vrut sa iasa pe usha principala, cred ca dopul e inca acolo
Svetlana iar citii de gogoshile tale si mi-ai facut foameeeee.
Gata, dispar in bucatarie, ma duc sa prepar mincarica pentru diseara.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Pai bine mai fetelor , eu n-am intentionat sa va dau idei cand v-am spus ca ma duc sa dorm un pic !
Ce patira-ti cu toatele ? Hai povestiti pe unde v-ati plimbat , daca ati terminat smotrul , daca a mai nascut cineva , daca a mai iesit vreun dintisor pe undeva....
Eu sunt aici si n-am de gand sa va scap din ochi pana la ora 23 cel putin , cu mici pauze de masa si schimbat scutecele...

Mergi la inceput

E grav ce se intampla ! V-a cazut netu' ?
E o vreme chiar asa de frumoasa pe la voi ca stati numai pe afara ?
Sau v-ati vorbit sa nu mai intrati pe aici pt. ca am venit eu ?

Mergi la inceput

Si eu care vroiam sa sarbatoresc cu voi cele 200 mesaje pe care le-am implinit acum alaturi de voi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

... ?!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput