Mamici casnice (21)
Raspunsuri - Pagina 11
diadaniela spune:
Eu gata cu smotrul ,am terminat ,dar acum tre' sa ma apuc sa-mi smotruiesc si pretiosul corp ,ca zici ca-s iesita din batalie.
de nascut ,n-a mai nascut nimeni,ca adineauri am vb cu Tina si era tot 2 in 1.
Tina am vrut sa spun.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
osna spune:
am terminat cu treburile,m-am dusuit ,m-am hranit si acum plec la plimbare cu soata(care stiu ca nu are nici un chef).este foarte frumos afara.
15+
impreuna spune:
Aici sunt si eu
Dupa cum ziceam, am un prieten din Bucuresti in vizita si abia acum mi-a venit sotul acasa si ii tine de urat, ca pana acum a trebuit sa stau eu cu el si n-am putut intra :(
Ioana hai ca sarbatorim acum cele 200 de mesaje ale tale, felicitari pt stelutza
Cam asa se intampla pe la noi, facem cu schimbul cu leneveala, e bine ca nu ne apuca pe toate deodata :)
Fetele nascatoare (Corina si tina) va tinem pumnii. De fapt la Corina sa mai astepte bb putin pana la termen, la Tina sa vina repede ca are o mamica nerabdatoare care a asteptat destul :)
Cami si eu sunt suvitzata blonda :) Deci colega de suferinta cu tine :) Mai tre sa gasim una bucata blonda ca sa ne blocam in lift
Dana bafta la smotru, mai tre si asa ceva cateodata:)
Svetlana se pare ca n-am mai apucat gogosi, raman la curatenia in bucatarie :)
Ali fetita scumpa, se pare ca ii plac copiii mici, ia vezi cum faci si tu rost de unul :)
Danelutza unde fugishi?:)
Hai k m-am intins destul, da am vrut sa recuperez :)
Flavia (sotie si mamica fericita)
diadaniela spune:
.Mai tre sa gasim una bucata blonda ca sa ne blocam in lift
Mai fetele ,pana acum vreo 5 luni eu eram blonda care va trebuia.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
diadaniela spune:
Canadianco,unde esti? La cosmetica? Te faci ?
Dana
impreuna spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
.Mai tre sa gasim una bucata blonda ca sa ne blocam in lift
Mai fetele ,pana acum vreo 5 luni eu eram blonda care va trebuia.
Dana
Si acum nimic, nici macar un firicel?:)))
Flavia (sotie si mamica fericita)
malla spune:
wau, Tina, ma rog pt. tine sa ai o nastere usoara si un bebel sanatos tun!!! Imi place de tine ca ai atata curaj, esti optimista!!! Eu, as fi la pamant cu nervii, stiind ce ma asteapta! Felicitari pentru starea frumoasa care o ai... desi ai trecut prin momente grele, mai ales la dentist...
Eu abia intrai pe aici, ca nu mai puteam simteam ca fac cu nervii daca nu intru odata!!! Dar ce sa fac daca sotul numai acusica termena???
Hai sa fac turul prin DC.
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Danelutza spune:
Eu eram blonda ca floarea soarelui cind eram mica, acum sint shatena, cred ca nu-mi placea prea mult de aia mi s-a inchis parul la culaore.
Fetelor, mi-am lasat soatza cu Isa, asha ca profit sa bintui pe aici. Ce sa-i fac barbatului daca s-a schimbat ora, pina acum o culcam pe Isa la ora 8, acum o culc la 9, ca doar n-o sa schimb programul fetei, ca tati vrea sa se uite la stiri.
Stitzi ce mi-a spus soatza "fiica ta te vrea", la care eu "toata ziua a fost a mea, acum e fiica ta"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
diadaniela spune:
Si acum nimic, nici macar un firicel?:)))
Nope!
Albe am cateva! Se pune?
Dana
ange spune:
am sosit.
mi-am pus proteze pe unghii si abia va scriuuuu.
am niste unghii de artista nu alta!nu stiu ce draq mi-a venit.
am plecat pt. curatat ten si am terminat cu pus de unghii.
dar nu-mi pare rauarata asa de frumos.In viata mea nu am avut unghiile asa de mari si frumose.
Acum nimic nu fac prin casa Zici ca sunt cucoana deaia de bani gata!Sa vaz ce oi face cand va incepe sa cada praful pe mine si vor incepe gandacii sa colcaie prin casa
Ma duc dupa copii
va pup ca abia scriu.
fac unghiile mele clap,clap pe taste si din cand in cand imi ramane cate una intzepenita intre