Mamici casnice (21)
Raspunsuri - Pagina 12
osna spune:
se vede ca azi a fost vreme frumoasa,toata lumea a fost la plimbare.
va doresc noapte buna!
impreuna spune:
Ce somn usor fetelor?
Buna dimineatza!!!
Desteptareaaaaaa :))))))))
Va asteapta , ca eu am baut cola si nu ma mai apuca somnul, maine o sa fiu varza
Flavia (sotie si mamica fericita)
andora spune:
Hai neata de la mine astazi, bonus cafeloiuuu' ! 4 lg cafei si 2.1/2 zaharel, e bine?
Haha va zuic ce patit-am azi. Aseara pic franta, spalaram copchilu' pe capatana si cand imi veni randul ia-m ade unde nu-s. Nani mami. Ma scoala tipete de maimuta noaptea, fug sa fac lapte ca sotul nani dus, ma-ntorc, i zic sa ma scoale si pe mine cand pleaca sa ma spal pe cap ana se scoala Gogo (musai spalatul) si el cica "pai e deja sase jumate, fugi acum si spala-te). Ma duc la bucatarie, maldar de vase in si pe langa chiuveta ca ieri avuram musafiri, le spal le curat fac oprdine si disciplina, fug la baie, apa fierbite ioc, ma spal tremurand cu apa calduta, ies, curat cartofi, prajesc doua serii, apoi vin la calc si.. abia atunci era 6.20 Sa nu-l omor pe barbatoi? Hm..
In rest.. Porumbelu' mama spor la rearanjat resedinta, cum fuse cina? Aaa, si FELICITARI SI LA CAT MAI MULTE MESAJE!!!! Dai de baut?
Fla, hop eu cu niscai suvite blonde daca le cauti bine, hai ca ma sui cu voi in lift! 1,2,3, siii strigati blondele
Svetlana maaaama miaaa ce-as mai fi halit si eu o gogosica. Nrooc ca am una vie si dulce in patut
Tina, scuze burticule ca am fugit asa ieri, babele vecinele au sarit pe mine ca vine popa cu sfestania, am stat o ora pe hol si-n vecini, pana laurm a venit aseara... hehe, parintele canta si fiica-mea cu stanga bea lapte si cud reapta se inchina, ba a mai tyrantit si un "ani" pe post de "amin" cand era popa mai concentrat Mai mie dopu cu pricina mi-a cazut la controlul gineco cu o sapt inainte de nastere. haha, si desi aveam colul deschis si-mi zicea tanti ca nasc pe la 7 luni gogoasa a venit fix in ziua profetita de ea. Asa ca mai vb sapt viitoare. Desi drumurile alea ale tale la baie sunt semn ca bebe apasa si apasa.. hehehe... cand te apuca o curatenie brusca sa zici. La tine cum e? Cum ai colul?
Corina voi ok/ Bebe ce mai zice?
Alina dar vo? Zi super se anunta si azi asa ca iar nu va mai prinde omul p-aici.
Dana, ai ma cine ti-a scos peri albi?
Cami, pai fii si tu o Duamna si pozeaza-ti unghioacele, ca eu de cand nascui n-am apucat sa le mai las deloc. Si grija sa nu le pierzi printre taste
Mda, noi azi mergem cu o prietena in Cora sa mai luam cate ceva, sper sa reziste maimuta la drum, luam carutul cred desi ar tb spalat nitel... Asa ca vorbim la pranz cred....
Pupici si mai raman prin zona!!! O zi super!!!
Tina daca nasti azi sa stii ca am un prieten nascut pe 28 si e un superrr om, mi-ar placea sa ne dai vestea Ai mai avut si azi noapte dureri menstruale, de sale, ceva?
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
mihaela amalia spune:
'Neata fetele si multam de cafea!
Ieri dupa-amiaza am tras chiulul ca am fost plecata de la 3 pana la 8 seara si am venit franta.N-am mai condus de mult o distanta asa de mare si cand am ajuns acasa ma dureau toate oasele.Plus ca am mai si facut cumparaturi de la Metro, si m-am mai plimbat si pe acolo vre-o 2 ore, plus ca am si asteptat 2 ore la un cabinet ginecologic, sa intru la consultatiecica venise doctorita tarziu de la spital ca a avut o urgenta.
Si mi-am luat si mandra cu mine+o matusa (sa mai stea cu ea cat intru eu in cabinet), si saraca era asa de nervoasa si agitata si cand am ajuns acasa si-a revenit imediat.Nu i-a convenit sa fie plecata cu masina atata timp...
SITE AMALIA
Sa nu traim spunand ca nu se poate, trebuie sa ne pastram speranta.
Danelutza spune:
Buna dimineatza, multzumesc de cafea.
Gata v-am salutat, dispar ca s-a trezit Isa si vrea tzitza lui mami.
Revin ca la mine e o vreme de kko, pleouaaaaaaaaaaaa
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
diadaniela spune:
neata!
Cami ,ce-ai ma? unghii,tratamente,creme,toale?
Andora,sa-ti mai zic cine mi-a scos peri albi? depinde pe cine sunt suparata.daca ma supara soacra ea,daca ma supara sotu' el...nu se stie sigur.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
impreuna spune:
Neatza inca o data dragelor.
Miha ce a zis dr? De la ce ai dureri?
Flavia (sotie si mamica fericita)
Porumbel30 spune:
Buna dimineata harnicutelor !
Eu mi-am facut ceiutul verde si il beau alaturi de voi !
Ziceam eu din fata culcutorului (cum zice Paul) dar Ian nu e de acord cu mine si ma cheama foarte insistent!
Va las si revin mai tarziu !
"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."
Tina_Welsh spune:
Neatza gagici!Multumesc de cafea.
Andorra nush ma cum e colul,ca aici nu iti fac control intern deloc..decat daca este absolut necesar!Asa ca sunt o bomba care stau sa explodez din minut in minut!
Adinell !Asa sunt de fel.Optimista si mereu zambitoare!
Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea