Mamici casnice (21)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

neata!ne-am trezit si noi acu vre-o jumate de ora,ne-a sunat tati ca de nu cred ca dormeam pana acum!
ieri a fost o zi plina:vecina de diminetza si stat pana la pranz,sybille nu a avut toane bune si intr-una a facut baiatul sa planga!de diminetza a inceput stresul,baiatul vroia sa coloreze syb zicea ca nu are voie,cupilul incepu sa planga,si eu o iau pe syb de manecutza si o intreb daca ii frumos ce face...ca uite baiatul plange si ea``na,si?sa planga!
repejor papat de pranz si fugit la grupa de joaca,syb tot alerga..io dupa ea,da-i cu toate cele dupa ea sa nu mai alerge...si ea ma ia cu:was soll das?(ce inseamna asta?)
cand a ajuns la grupa de joaca si am´´scapat´´de syb am sarit intr-un picior(glumeam,ca nu pot de burta)!mers la o prietena,papat si plecat in oras,cu 2 bucati cupii ei....,seara luat syb si mers intr-un parc.si iar inceput balamucul....copii au inceput sa se certe,cat am stat toti ingramaditzi in masina am crezut ca o iau razna!una zicea ceva ,celalat zicea ba nu,si tot asa!(mica paranteza,porumbel ti-am mai zis ca tot repspectul in fata ta...3 cupii!sa-ti tina si intareasca d-zeu nervii!)
intr-un final am reúsit sa ajungem pe acasa,imbaiat si syb se duse la nani in patul lui bebe ca acum i se puse pata pe ala!.eu am cazut lata,tati a venit si el in pat dupa ce mai maltrata putin pc-ul!
v-am povestit o zi plina de stres...cand am una mai buna o sa va zic!
burta e inca la locul ei,cred ca o sa am o fetitza nocturna..ca de cateva zile ma iau contractile dupa ora 22(aseara a fost cuminte,cred ca era si ea obosita)!
cami,ma bucur pt rasfatul tau!foarte bine!dupa nastere si eu voi face la fel...cel putzin pe jumate!garderoba schimbata,tuns,vopsit si toate cele.unghile o sa le las pt mai tarziu cand nu mi se vor mai incurca in pampersi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

quote:
Originally posted by impreuna

Neatza inca o data dragelor.

Miha ce a zis dr? De la ce ai dureri?

Flavia (sotie si mamica fericita)

Pai a spus ca a fost doar o colica mai puternica din cauza.... pozitiei nu a fost buna , in rest la control totul a iesit

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

SITE AMALIA

Sa nu traim spunand ca nu se poate, trebuie sa ne pastram speranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Ioana trateaza cu voinicii tai sa te mai lase cate putin la PC :)
Voi nu aveti poze? Sau nu vreti sa ne aratati?:) Hai macar cu peisaje...
Nu mai stiu dc ai userul si parola de la cont...

Tina ma tot gandesc la tine zilele astea si abia astept marea veste
Eu cand am fost la ultimul control, 39 de saptamani, imi spune dr ca poate sa mai dureze cateva zile pana sa nasc, sau cateva ore, ca deja dopul o luase la vale. Si numa bine ca in naoptea aia, dupa ce aveam contractii de 5 zile si nu puteam dormi, mi s-au rupt membranele. Chiar era la PC (cred ca si pe DC:) ca trebuia sa am o ocupatie dc nu aveam somn, si cand am simtit ca ma doare tot mai tare am vrut sa ma inting un pic. In momentul ala am simtit o pocnitura, ca si cum ar fi sarit dopul de la sticla de sampanie si gata a fost. La baie si la spital.
La fel cum zicea Danelutza nici la mine n-a avut loc sa iasa pe unde trebuia asa ca mi-au facut cezariana de urgenta si a fost bine ca nici nu m-am chinuit cu contractiile alea groaznice care au incepu dupa ruperea membranelor.
Hai k m-am intins, considerati ca e 1 parte din povestea nasterii

Mergi la inceput

Corina ma mir ca mai rezisti:) Mai ales ca sunteti asa plimbarete...
Zici ca Syb vrea patutul pt bb? Ce scumpa ii, acum vrea sa o ia de la inceput, ca doarma singurica :)

Miha ce bine ca nu-i nimic grav, ti-am zis eu sa nu te aperii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

buna dimineata harnicutelor,ati scris nu gluma.
eu azi noapte am dormit foarte prost,sper sa treaca si sa nu devina obisnuinta sia cum sunt zombi.mi-am facut o cafea si o savurez acum sa-mi revin.

16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

mama da'ce atzi mai scris ! Eu n-am chef de nimic, cetesc si n-am chef de scris. Adica n-am chef de nimic, o fi de la vreme ?!
Flavia adica si Sara a ieshit prin perete ca Isabella, n-a vrut pe usha ?!
Tina asteptam vesti cit mai curind, sau vezi ca tzi-o ia Corina inainte...
Corina si Isa a fost tot nocturna, da' la 1.40 fix, mai ca adormeam, dar dupa ce am auzit-o si vazut-o, am inceput de bucurie ca mi-a trecut somnul.
Stitzi ce imi place in tzara asta, ca scrie pe certificatul copilului ora nasterii.
Gata, dispar in bucatarie sa confectzionez ceva ca-mi vine soatza la prinz.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

M-am intors ! Bebe doarme iar Andrei si Paul sunt prin curte. Sper sa gaseasca vreo gaza sau altceva interesant de studiat ca sa ma lase si pe mine un pic mai mult sa ascult linistea ! Stiti ce placut e sa auzi doar zgomotul tastelor ?

Flavia , singura solutie pe care o vad pt. a ajunge niste poze cu noi in contul comun ar fi sa ti le trimit tie prin e-mail si sa le pui tu ...
Nu radeti de mine , dar habar n-am cum sa le pun eu si nici nu am starea necesara sa fac experiente...

Revin !

"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."

Mergi la inceput

flavia,pai nu e dupa mine cu plimbarile,incerc pe cat se poate ca syb sa nu aiba prea mult de suferit din cauza la bebe!ma gandesc ca in capsorul ei poate zice´´úite ca din cauza la bebe eu tre sa stau in casa ``.
ce incerc sa fac in ultimul timp e sa nu ies singura,in caz ca ma apuca ceva pe strada sa fie cineva care sa alerge dupa syb!.
cu patutul sper sa nu avem probleme,ca acu 2 ani daca incercam sa o punem in el urla de numa...acum de buna voie se inghesuie in patut.patul e la noi in dormitor si poate ca incearca sa ne zica ca ea vrea inapoi!ne-a zis deja ca ea vrea sa faca schimb cu bebe de paturi ca nu mai vrea in ala cu topogan!.o mai las cateva zile,sper sa se satura si va vrea inapoi la ea in camera!
mihaela,bine ca nu e nimic rau si e numai pozitia de vina"!

osna,cred ca ma intrebai pe undeva de bagajul pt spital..pai gentutza mea cred ca va cantari maxim 2 kg!conditiile din spiatalele nemtesti sunt foarte bune,nu ai nevoie de asa multe lucruri mai ales ca unele le vei folosi obligatoriu de acolo!pt bebelus nu ai nevoie decat de hainele cu care iesi din spital,pt tine:pijama,cosmeticisme,si niste papuci de casa!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Porumbel30

Flavia , singura solutie pe care o vad pt. a ajunge niste poze cu noi in contul comun ar fi sa ti le trimit tie prin e-mail si sa le pui tu ...
Nu radeti de mine , dar habar n-am cum sa le pun eu si nici nu am starea necesara sa fac experiente...

Revin !

"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."

E ok, ce nu fac eu pt tine :)
Ma bucur ca poti profita putin de liniste, ce fain de tine ca stai la curte, eu in "linistea" mea aud doar papagalul si masinile care circula prin fata blocului pe bulevard.
Ah, si sa nu-i uit pe vecinii care de o luna de zile isi tot sparg peretii

Danelutza mai bine zis n-a vazut usa ca era intuneric, si nici n-a incaput pe ea :)

Svetlana poate bb vrea sa te obisnuiasca de pe acum cu nopti nedormite:) Sper sa nu fie totusi cazul...

Mergi la inceput

danelutza,syb a iesit pe usa la 22,32,dupa ce am vazut-o si mangaiat-o putzin,mi-am trimis sotul acasa si am tras un pui de somn pana diminetza!ca ea tot ciocanise la usa de pe la 9 dimineatza si abia la 22,32 a deschis cineva.asa ca am fost amandoua frante si abia diminetza am facut cunostinta cum trebe!
o las pe tina prima,io incep sa urc scarile abia dupa 5 aprilie!
porumbel si eu te invidiez ca stai la casa,poti lasa copii in curte sa se joace si tu stai linistita!

Mergi la inceput