Mamici casnice (21)
Raspunsuri - Pagina 14
Porumbel30 spune:
Linistita pot sta doar daca e si Andrei afara ca altfel Paul are niste idei... Dar si asa Paul vrea sa faca cate ceva si Andrei stie ca nu e voie si de aici ies niste scantei...numai bune daca vrem sa punem de un gratar !
V-am spus , cu Andrei nu am probleme dar Paul e f. voluntar , in sensul ca daca-i vine vreo idee nu se lasa pana nu o pune in practica (de asta trebuie sa fiu mereu cu ochii pe el ) si nu e prudent din cale-afara.
Abia astept sa mai creasca , poate cu timpul ii mai vine mintea la cap !
Acum trebuie sa ma gandesc ce sa inventez pt. pranz ! Cred ca voi face o mica sedinta cu baietii si in functie de rezultat dau o fuga la bacania de cartier si cumpar cele necesare !
"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."
impreuna spune:
Ioana cand spui de Paul ma gandesc la fratele meu mai mic, niciodata nu era in pana de idei, da avea numai din alea traznite. Sper ca totusi Paul nu e chiar asa ... creativ:)
Frate-miu cand era mic isi legase o sfoara de balcon (et 4) si o lasase in jos, iar el se chinuia sa se urce pe gratii, sa treaca in partea cealalta sa se dea jos pe sfoara (avea vre-o 3 ani). Alta data a vrut sa sara de le balcon cu umbrela pe post de parasuta...
Sau statea pe balcon si arunca cu ce apuca la oameni in cap (cei care treceau prin fata blocului) chiar rasturna si olita in care facea kk
Sa mai zic?:)))
Flavia (sotie si mamica fericita)
Porumbel30 spune:
Slava Domnului ca Paul nu a avut niciodata astfel de idei !
Dar ii place sa se catere pe niste chestii fara sa se gandeasca daca mai poate cobori de acolo , sa sara de pe si peste tot felul de denivelari-inaltimi...e genul de copil curajos , dar inconstient uneori de urmari...pe cand Andrei sta si analizeaza inainte de a face ceva si daca isi da seama ca are nevoie de ajutor , nu ezita sa-l ceara sau sa amane actiunea respectiva pana e sigur ca are tot ce-i trebuie ca sa o duca la indeplinire.
mihaela amalia spune:
Gata treburile, mai tre sa pazesc doar cuptorul (ca am facut o lasagna de te lingi pe bot) si acuma imi savurez ceiutul verde.
Ar trebui sa mai , dar asta o las pe diseara dupa ce ma voi intoarce de la plimbare.Acuma iau o pauza pana mi se trezeste mandra, dupa care afara, ca e asa de frumossssssss
SITE AMALIA
Sa nu traim spunand ca nu se poate, trebuie sa ne pastram speranta.
denizel spune:
hai ca am aparut si eu .
Mai, imi trebuie ceva timp sa va invat...
Deocamdata, mi-a intrat bine in cap ca Tina trebuie sa nasca. Tina, ma gandesc la tine si abia astept sa vedem bebeul. Nastere usoara!
Pistruiciul meu a facut febra. Am iesit duminica in parc si batea un vant cam rece. Bineinteles ca nu a vrut sa-si puna hanoracul si eu nu l-am obligat, crezand ca intr-adevar nu-i e frig. Of, tot timpul spun ca nu-l mai las sa-si faca toate hachitele, dar are asa un stil ca nu poti sa-i rezisti...Sunt un pachet de nervi acum. Tuseste, ii curge nasul si ia siropurile pe care i le dau de parc-ar fi toate cu pelin si matraguna .
Am vazut si eu o parte din pozicile voastre. Sunteti niste frumoase, dar copilasii parca va intrec - frumusei, frumusei.
Mi-a pus si mie Flavia cateva poze cu Mihnea. Vedeti ca el e baietelul mai mare.
Danelutza, Andreea, sa-mi ziceti daca a trecut testul:))
Ioana (Porumbel), ai primit mesajul ala al meu? Ti l-am trimis pe email.
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
Anculina spune:
Buna fetelor!
De cand am ramas iar singurica cu asta mica, va citesc rapid pe diagonala, dar nu mai pot tine pasul cu voi si la scris...mai ales acum ca s-a facut frumos afara si asta mica vrea numai " Pa ! ", cand intru in casa am atatea de facut...Am fost in week-end la Brasov, i-am pus parastas lui frate-meu si apoi am iesit sambata prin Brasov si duminica in Poiana pe partie.Am prins o vreme mai mult decat superba!
Pupici.Cine zicea de nu stiu ce adresa unde poti sa pui poze ? Mai scieti-o o data aici, va rog...poate ma invrednicesc si eu...Pup.
Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!
Porumbel30 spune:
Denizel , nu am primit nimic ! Mai incearca o data la adresa yona_marin@yahoo.com.
Danelutza spune:
Anca unde-s pozele sa trag o ocheada la Mihnea.
Eu cred ca Tina si Corina ne pregatesc o surpriseeeeeee de 1 aprilie, adica vine barza
Fetelor cine stie retzeta de pasca cu ciocolata, sa ma dau si eu rotunda in fatza barbatului de pashte.
Mihaela ia trimite-mi si mie retzeta de lasagna sa ma ling pe botic. Apropo cum le faci cu pasta din comertz ?! Plizeeee trimite-mi pe privat ritzetta.
Flavia, mi-am adus aminte de un nepot care pe la 6 ani, statea cocotzat pe geam cu picioarele in afara, la etajul trei. A ametzit sormea cind l-a vazut, nu stia cum sa ajunga mai repede in casa si mai ales nu stia ce sa faca sa nu-l sperie.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
symaco spune:
am pus si eu niste poze noi...burta de acum 2 zile!
cele cu sybille le-am facut ieri in drum spre grupa de joaca!
ps.Io de 1 aprilie nu vreau sa nasc!nu o las sa iasa..chiar daca vrea!