Mamici casnice (21)
Raspunsuri - Pagina 8
andora spune:
Neata gagici mari si mici!
Iar trasei chiulu'-m we si n-am recuperat ce scriserati pe acilea. Am inteles doar ceva de un huruit la saraca Flavia .. cum ma de cateva zile? La noi cand aveau vecini e sus reparatii a durat de asemenea vreo 4-5 zile dar o comiteau si in orele de liniste, fix cand era vorba de nani bebe. Iar cand ne-am apucat noi de dat gauri o singura dupa amiaza striga nenea de sus ca ce facem, daramam peretii? pai ce sa mai zic, no comments. Sara ce zice? e soare la voi?
Alinuta mama, avem o noua papusa tiza cu tine, ii zicem "Lina", tre' sa-ti fac cinste deci. Sarumana pt mesajele offline dar eu disparui iar ca magaru-n ceata. M-am gandit la Alexa mult we asta hihihi, aveam in minte poza aia cu ea tunsa scurt. Maine merem la coafor dar as vrea s-otund cumva drept, sa vedem ce si daca iese. Am vazut si la biserica o fetita leita fiica-ta. o scumpete cuminte de tot... si cum ziceai tu ca merge singurica cu lumanarea la impartasit.. draga de ea. A fost cred prima oara cand s-a-mpartasit si fiica-mea fara sa cracneasca, a lat signura anafura si a fost tare cuminte in ciuda tiopetelor altora din jur Poate de aia a dormit prima oara doua ore ieri
Hai ca aberez la infinit in ritmul asta.... Cami am inteles ca mai aveti o sapt pana la schimbara orei... mai, pentru noi tot aia, ne-am decalat cu o ora totul, ata ete, ce sa facem, cred ca asa ramanem, nu ne mai reglam dupa noua ora... asa ca Danelutza, nu te stresa mama, lasa lucrurile in voia lor
Mha sarumana de cafea, eu chiar am nevoie dar am dat-o pe Pepsi deocamdata, cafea imifac lap ranz,,, cand sper sa doarma maimutica ... sa prind si eu o tura de net.
Burticile ce fac???????? Sau sa citesc din urma, vreo surpriza ceva???
Hai ca am ras-aberat, va las si va pupacesc!!!
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
impreuna spune:
Andreea ce scumpa esti la vedere in ultima vreme, mai bine zis de cand ti-a plecat soacra, oare de ce?:)
La noi vecinii nu fac galagie de cateva zile, (as vrea eu), de aproape o luna, isi capitoneaza toti peretii cu polistiren sa nu cumva sa piarda caldura :) zici ca ar fi Siberia la noi, nu alta, macar de ar fi fost frig in bloc, da e o caldura iarna de mori. Zgarciti din aia care fac scandal si pt 1000 de lei (vechi)
Flavia (sotie si mamica fericita)
andora spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Zgarciti din aia care fac scandal si pt 1000 de lei (vechi)
ii servim si noi nitel daca le e pofta si asta din partea Sarei special
da mai ai ghicit hehehe, normal ca trag tare acum c-am ramas singurica, savurez si iar savurez sentimentul
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
impreuna spune:
"-Mami, mami, de ce tata este chel?
-Pentru ca este foarte inteligent si trebuie sa se gandeasca la multe lucruri.
-Si atunci tu de ce ai atata par?
-Mananca supa aia odata si taci! "
andora spune:
Deci maine ar tb sa ma tudn si eu impreuna cu Uca
Mai fetelor sa va zic si voua ca asa bucuroasa sunt... mi-a promis consortul ca daca de 1 mai e libra o zi-doua (la el e mai greu cu liberele) mergem la cabana unde m-a cerut de sotie. adica. ca in vremurile bune... off ce vis suoperb ar fi... doar ca n-o putem lua pe Gogo cu noi, ca e de mers noaptea cu trenul si pe jos... Insa ar fi prima noapte in care stau fara Uca mea.....
alexa si mami spune:
'neata!
am intrat sa va salut si sa va pupacesc. vb mai tirziu, acu' iesim afara ca e tare frumos.
alexa & fam
mihaela amalia spune:
quote:
Originally posted by impreuna
"-Mami, mami, de ce tata este chel?
-Pentru ca este foarte inteligent si trebuie sa se gandeasca la multe lucruri.
-Si atunci tu de ce ai atata par?
-Mananca supa aia odata si taci! "
SITE AMALIA
Sa nu traim spunand ca nu se poate, trebuie sa ne pastram speranta.
Danelutza spune:
Buna dimineatza
Sa pricep ca tre'sa ma tund , ca soatza mea nu prea are par.
Fetelor Isa s-a trezit la 8.15, ora noua
Gata, revin mai tirziu ca iar am o groaza de facut.
O zi buna la toate.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
diadaniela spune:
Neata!
Alina ,la mine nu e soare!.A si picurat putin.Eu credeam ca azi o sa fie o zi super si imi facusem planul sa ma duc la mama,dar........
nu-i nimic ca ma apuc de smotruiala.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
CRISMIR spune:
Buna dimineata fetele!
MIHAELA multumesc si eu de cafea...desii de cand m-am lasat de fumat nu prea mai imi vine sa beau nici cafea,ca m-i se face dorsi de o tigarusa....asa ca am cam renuntat la amandoua.
ANDREEA frumuselei tale...super daca mergeti la cabana...si las ca 2 zile fara puiuta nu e mare lucru..se invata si ea un picut fara mama...sunt foarte curioasa ce-o sa zici la intoarcere...heheheh....eu cand am fost in vara 10 zile in Grecia nu mai puteam de dorul lui...ma uitam la toti copii de pe plaja...ultimele 2 zile nu mai aveam stare...de atunci am zis ca atatea zile nu mai plec fara el...hai ca 2-3 zile mai merge dar mai mult,nuuuuuuuu
FLAVIA,super fain bancul
Robert doarme ,eu nu-l pot face sa doarma doar o data pe zi...ii place la nebunie sa doarma si de la 11,cam 1-1,30ora...apoi mai doarme si dupa masa cam de la 3-4 vreo ora...dar mi-ar fi placut sa doarma doar o data pe zi 3 ore si gata....mai astept poate poate
Ce vreme urata e azi la noi...ploua si e innorat
si pe mai tarziu!
Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI