Mamici casnice (21)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

ange s-a avansat asta noapte cu o ora inainte , asha ca azi e ziua cea mai lungaaaaaa ci noapte a fost scurta, de aia n-am dormit eu soficient. Asha ca de azi ne trezim cu o ora mai devreme , iar innebuneste copilul cu schimbarea programului, sau mai bine zis innebunesc eu.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Am fost la plimbare si a fost super. In casa n-am stat decat la papica si putin somnic.
Sper s-o tina tot asa cu vremea asta calda.
Revin mai incolo.

DARIA- poze vechi
DARIA- poze ceva mai noi
Varsta iubirii noastre mici

Geani si Daria (03.04.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

E gata si wk asta, de maine incepe o noua saptamana (am vrut neaparat sa va anuntz:)
Ma bucur ca am trecut la ora de vara si ca s-a mai lungit ziua, semn ca vine caldura:)

Cami astept bombardamentul :)

Sunt cam plictisita acuma, parca e asa o stare generala de apatie, sper ca doar eu simt asta.

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

acu' o juma de ora am venit de afara. a doua repriza. a dormit iar alexa 3,5 ore. sa vedem deseara la cit se mai culca!

alexa & fam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Miha,3 ore jumate?? moamaaaa!! ori ai copilul?

Fl.,

cum mai la voi s-a avansat ora si la noi nu? noi suntem mai fraierici sau ce?!

sunt si la mine 10 gradeeee.Toti copii sunt pe strada.parca-i sarbatoare frate nu gluma!Zapada incepe sa se topeasca,miroase a primavara.Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Ange adicatelea la tine nu s-a schimbat ora ?! sau n-am priceput eu
Alina arunca si la mine retzeta cu dormitul, ca Isa mea a dormit o ora jumatate toata ziua, in rest a cascat ochii la lebede cind am iesit la plimbare.
Fetelor ce zi frumoasa a fost, si ce de lume la plimbare, nu aveai unde sa arunci un ac. Adevarul e ca aici la mine, adicatelea unde locuiesc, cind vine caldura ies ca musteleeeee, vin multzi turisti sa viziteze Elvetia in miniatura. Am sa-mi duc si eu soatza in vizita si pe Isa, sa vada si ei ce mumos este, mai ales ca nu tre'sa platesc, intru pe baza permisului, adica un fel de bolentin ca locuiesc aici.
Gata am culcat ploada, sper sa se trezeasca miine la 8.30 dupa ora noua.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

quote:
Originally posted by Danelutza

Ange adicatelea la tine nu s-a schimbat ora ?! sau n-am priceput eu

Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

nu.nu.duminica viitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

'Neataaaaaaaaaaa!!!

Fiecare o are cum si-o doresteEnjoy

Cami ceaiul verde are un gust/miros....normal, iar daca lasi prea mult frunzele la infuzat se face amarui.Sa stii ca si eu daca nu imi place cum miroase ceva, poti sa ma bati si nu iti mananc...Eu una sunt foarte sclifosita la mancare.Eu cred ca iti va place.Poti sa ii spui sa iti aduca doar o punguta.Si mai apoi vei vedea tu, daca iti va mai aduce cineva.Iar daca nu iti va place nu va fi prea mare paguba 50.000 lei.Asta sa fie toata paguba->vorba mea

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

SITE AMALIA

Sa nu traim spunand ca nu se poate, trebuie sa ne pastram speranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Neatza si de la mine, mersi Miha de cafea.
Revin ca tre sa ma ocup de Sara ca acuma so trezit.
La noi iar gauresc vecinii peretii, nu mai rezist cu zgomotul asta, deja au o luna de cand asta fac in fiecare zi. Macar bine ca respecta aproximativ orele de liniste.

Va

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Trezirea pututroaselorrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ati avut un weekend plin, de asta nu va puteti trezi??????

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

SITE AMALIA

Sa nu traim spunand ca nu se poate, trebuie sa ne pastram speranta.

Mergi la inceput