Mamici de mai-iunie 2006 (57)
Raspunsuri - Pagina 9
puiudana2004 spune:
Carminuto-Bulinuto!Care va sa zica,nu suporti asistentele,ai???Pai si io sunt bre asistenta!Ce ai cu mine???EU ce ti-am facut??/![]()
![]()
Dana
30+ cu
Andrei Ioan
poze nunta
burtica
eco 4D
carminabulina spune:

ah danutzo, ce m-ai prins la faza asta. Ei si tu acum? Mai sunt si exceptii, ia r tu esti una
. Si apoi eu inca nu am fost pacienta ta asa ca nu-mi pot da cu parerea...desi cred ca tu esti exceptia care confirma regula
.
[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
LYLY809 spune:
Danapuiut, nici nu ma pot baza pe tine c-o sa fii la Elias cand nasc ca sa-mi pui o vorba buna pentru un tratament mai uman... Ca nasti inaintea mea!
Carmina, sper ca daca pun balsam la penultima clatire prosopul ala care-i doar 80% bumbac o sa fie mai pufos si mai absorbant. De frumos e tare frumos, culoarea imi place la nebunie, dar daca n-o sa absoarba apa bine, ce folos!!!
Acum zac in casa, pentru ca am inceput sa obosesc foarte tare... la plimbare, poate diseara!
Lacri 29+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
Lya spune:
Ama,sa ne treci si pe noi cu numele,in caz ca ramane cu pasarica si nu-i creste ceva intre timp o s-o cheme SARA LOIS(si daca nu ne razgandim,desi sunt f mici sansele)Pe 4 aprilie merg la eco si sunt curioasa daca e tot fetita.
Eu am fost la inceputul saptamanii la Bamboo si aveau si paturele albastre,erau mai multe bej si cateva roz,deci nu va panicati ca aduc mereu.Eu am paturici destule ,doar eram curioasa sa le vad cum arata .Sunt curioasa Ioana daca nu sunt prea mici pt Katja ca mie asa mi s-a parut.
In legatura cu Um-ul Andirei,e corect,are o bebelusa nascuta in aprilie si n-a apucat sa-i mai vina ciclul din cauza ca alapta.
Scutecele de finet sunt f bune de invelit copiii vara si nu sunt prea mici,eu o inveleam pe Rut si cu fete de pernita la inceput ca asa era de mica si paturile erau prea groase find luna iunie si o vara calduroasa.
In rest suntem bine,dorm bine,mananc bine,am luat 10 kg pana acum si am o burtica tuguiata de parca-s avea o minge acolo
....ma mai supara nervul sciatic dar macar nu ma mai junghie,e suportabil,.......ma gandesc si eu ce-o fi cu Ralucutza c-a disparut chiar asa,i-am trimis si PM si nu da nici un semn.Sper totusi ca e bine
www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">26 sapt
&
www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> printesa Ruty
LYLY809 spune:
Lya, ce surpriza, n-ai mai scris de mult, te pomenesti c-oi avea baietel daca burtik e tuguiata
dar astea-s povesti, ziceam si eu asa...
Ai dreptate cu paturicile, nu trebuie sa se panicheze nimeni ca ramane fara, dar vanzatoarele alea nu-ti dau nici o informatie chiar daca o fac pe "amabilele", ca sa stii si tu cand sa mai treci pe acolo, iar noi ne gandim ca maine-poimaine nastem si nu mai avem timp de colindat prin magazine.
La magazinul Z spre exemplu le-am lasat nr. meu de telefon, aveau un caietel cu numere cliente, ca sa ma anunte cand primesc noutati din "colectia" de vara. Cred ca m-a apucat si pe mine o manie cu cumparatul de lucrusoare pentru bebe, sunt una dintre maniacele sefe.
Eu am luat 9 kilos in plus pana azi dimineata.
Pupici
Lacri 29+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
Roxana Claudia spune:
Urmaresc site-ul acesta de ceva vreme, si sunt mai mult decat incantata. As vrea sa intru si eu pe lista mamicilor de mai-iunie 2006. Nu stiu insa cum se procedeaza.
Las insa datele mele, poate vor fi luate in considerare de catre moderatori.
DN 27.07.1980
DPN 09.06.2006
Voi naste la Maternitatea Giulesti, asistata de catre Dr. Cezara Bucur.
Multumesc pt atentie
Roxana Claudia
gabi25 spune:
Apropo de kg, eu pana sa fac cerclajul am pus 13 kg si se pare ca acum stagnez....ca m-am cantarit ieri si in aproape 3 saptamani am pus doar 700 g pe mine.
31+
Evolutie Daria
Poze
puiudana2004 spune:
Carminuto-Bulinuto
.Stiam eu ca pers de fata se exclud.
Lyly,chiar daca nu sunt acolo.trimit eu colegele peste tine,mai ales ca UTIC-ul e chiar la acelasi etaj cu Maternitatea,sunt vecine si daca ai nevoie de ceva te ajuta ele,stai linistita.
Roxana bine ai venit la noi si sarcina usoara in continuare(cat a mai ramas din ea) si o nastere super usoara,un bebe sanatos .
Dana
30+ cu
Andrei Ioan
poze nunta
burtica
eco 4D
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by Roxana Claudia
Urmaresc site-ul acesta de ceva vreme, si sunt mai mult decat incantata. As vrea sa intru si eu pe lista mamicilor de mai-iunie 2006. Nu stiu insa cum se procedeaza.
Las insa datele mele, poate vor fi luate in considerare de catre moderatori.
DN 27.07.1980
DPN 09.06.2006
Voi naste la Maternitatea Giulesti, asistata de catre Dr. Cezara Bucur.
Multumesc pt atentie
Roxana Claudia
Pai noi ne-am prezentat, am zis
si ne-am dat datele pe care le-ai dat si tu. Bine ai venit si sarcina usoara in continuare!Eu am DPN cam in perioada 2-9 iunie si merg si eu la gimnastica gravide la Giulesti. Parca am citit undeva ca ai scris despre asta.
Datele ti le va trece Ama kaly in listuta, dupa ce se strange de pe drumuri
Lacri 29+
Samburica
Album echo si burtik
puiudana2004 spune:
Ete ca am scris si uitai sa umblu la semnatura.Azi avem fix 31 de saptamani.
Dana
31 azi cu
Andrei Ioan
poze nunta
burtica
eco 4D