Mamici de mai-iunie 2006 (57)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Merci frumos Lily. Imi pare bine sa aud ca mai merge cineva la Cerasela..poate ne si cunoastem. Eu merg in general luni, miercuri si vineri in jurul orei 10. Mai si chiulesc...Nasti tot cu Cezara?

Roxana Claudia

Mergi la inceput

Am uitat...trebuie sa anunt ca voi avea un baietel....dar nu ne-am decis inca asupra numelui.

Roxana Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Salut!!

Ne-am intors de la medic. Bebelina este ok, are 1.700 gr., corpul si capul: 30 sapt. si 5 zile, iar picioarele 31 w si 5 zile. Are picioare lungi ca tati....avem si o veste mai putin buna...se afla inca in "breech presentation", si ni s-au recomdant exercitii de intoarcere.
Nu am mai repetat testul de diabet, lee ne-a asigurat ca e inutil sa-l refacem, el recomanda numai celor a caror valoare depaste 200, in situatia mea de 146, mi-a garantat el ca e totul ok si am scapat de luat sange.
Astazi am vizitat iarasi intreaga clinica si suntem foarte multumiti. Noi ca si straini putem beneficia de o camera VIP ( adica avem prioritate fata de koreeni), dar mie sincer mi-au placut si camerele normale, intrucat sunt camere cu un singur pat si 2 fotolii pentru oaspeti, fiecare camera are baia ei, iarasi un lucru care mi-a placut. In cazul in carem, camerele VIP vor fi acupate, chiar nu voi face nici un fel de efort sa deranjez pe cineva...doar ca eu as avea prioriate, asa cum ni s-a spus. Sala de nasteri arata OK.....iar ce m-a socat a fost tariful care este foarte mic. 15 USD/ noapte, inclus mancare. Iar nasterea ne va costa doar 1500 USD. Noi ne asteptam la mult mai mult....initial platim noi, iar in 2 sapt...asigurarea ne returneaza suma integral.
Lee a fost un dragut ca de obicei, l-am intrebat daca voi face analiza la streptococ b si mi-a raspuns ca nu, deoarece daca as avea aceasta infectie ar trebui sa am o scurgere urat mirositoare, ba mai mult, el ar vedea la screening niste modificari. Si iarasi m-a asigurat ca nu este cazul meu. Voi ce stiti despre asta?
Dupa consultatie am plecat sa facem shopping si am cumparat: carut, scaun de masina, baliuta, sterilizator, biberoane, prosopele si multe altele...am facut si poze...dar trebuie sa le descarc si vi le arat.

Mergi la inceput

Roxana si Simona - va urez o sarcina usoara, atat cat a mai ramas si sa averi parte de cei mai frumosi si santosi bebelusi.

Mergi la inceput

Cristina - nu-mi vine sa cred peste ce medic incompetent ai dat. Nu fi trista...noi tinem pumnii sa fie bine. Te asteptam cu vesti.

Mergi la inceput

Poze carut
http://pg.photos.yahoo.com/ph/virginiavasilache/album?.dir=/441b

poze scaun masina
http://pg.photos.yahoo.com/ph/virginiavasilache/album?.dir=/a297

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

LYLY e super paturica, merci frumos inca o data!Roxana_Claudia bine ai venit la noi! Sarcina usoara si bebe frumos si sanatos!virgi felicitari pentru bebelina sanatosa si pentru noile achizitii!

io 35 fix cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela.f spune:

salutare burtici,

nici noi nu am mai fost activi de multicel. am recuperat o parte din ce s-a tot discutat pe aici, insa mai avem de recuperat.

noi tocmai ce am fost sapt asta la control si msasuratori. Bebele meu e in continuare cu vreo doua saptamani mai maricel, avem 27 de sapt si aratam de 29 :-), incat ni s-a modificat si DPN-ul: 8 iunie. avem la 27 de sapt 1,360 gr. bebe a urcat mult, si nu mai sta cu capul in jos. si la noi au aparut contractiile, incat am avut o perioada de repaos si inca mai stam cuminti in pat. Am inceput si injectiile cu innohep(mai face cineva?) dar ne simtim ok. ma simteam eu tare si mare ca voi merge la serviciu pana la 35 de sapt, dar acum ii dau mare dreptate Bogdanei :-). Sa vedem cum ne va fi.

Ama te rugam sa ne treci si noua masuratorile si sa ne schimbi DPN-ul in 8 iunie(dupa vorbele lui Iosup)
Noi peste o sapt doua incepem modificarile prin casa si ulterior ne apucam sa cumparam una alta pentru bebe.

acum gata, trecem la recuperat!

Mihaela
27+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;101/st/20060618/k/e328/preg.png

Mergi la inceput

Multumesc pentru urari Ama kaly! Am vazut pozele cu lucrusoarele lui Seby...sunt super! Ai luat si patut..aproape tot! Sotul meu e mai superstitios si, desi bb are deja un adevarat arsenal de lucruri (biberoane, tetine, jucarii, termometre, imbracaminte) nu vrea nici in ruptul capului sa cumparam de acum patutul si carutul, asa ca il innebunesc aproape zilnic. Zice ca le gasesc acasa cand vin de la maternitate, asta dupa ce in prealabil ii arat ceea ce vreau. Poate sunt cam nerabdatoare, dar ce sa-i faci suntem la primul bb si entuziasmul e mare.

Roxana Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

mihaela.f felicitari pentru bebe grasun!Roxana i-am mai luat cate ceva da n-am mai pozat sa le pun.Eu nasc acum in aprilie si vreau sa fie totul pregatit.In plus al meu sot nu s-ar descurca sa cumpere el..Avem niste prieteni de familie care tot asa n-au luat nimic dinainte si proaspatul tatic s-a dus la maternitate cu haine pt copii de 1 an N-as vrea sa ajung in situatia asta! Tu mai ai timp, dar convinge-l pe sot sa luati macar patutul pe care tu trebuie sa i-l pregatesti.Ma indoiesc ca stie el ce lenjerie sa-i puna si cum.Barbatii nu prea se pricep..io 35 fix cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe

Mergi la inceput