Mamici de mai-iunie 2006 (57)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

virgi am vazut pozele, tare frumos carutzul si scaunul de masina. bebele tau sa la stapaneasca sanatos si cat mai multe plimbari.

Gabi25 ai grija de tine si zi bebelinei tale sa nu se mai grabeasca atat., sa nu o ingrijoreze pe mami a ei.

Mihaelaf felicitari pt bebele grasun.

Ama am vazut paturica tare dragutza este. Cred ca abia asteptzi sa-l invelesti Sebi cu ea.

Si noi am fost azi la cumparaturi. Si i-am luat la fata unghera, 2 suzete, 3 body-uri cu maneca lunga de nou-nascut (galbea, portocaliu si unul e cu ursuletzi pe alb), servetzele umede, si cel mai mult imi place un scutec sa o strang la picioruse in prima sapt noaptea. E super mistoooooooooo pe galben. O sa pun niste poze sa vedetzi. Abia a aparut aici si cica e super util, mai ales ca e jmecher nu ca cele din Romania.

Mi-am luat si eu o bluzitza, dragutza pe care o voi putea purta si dupa ce nasc.

Va las acum. Numai bine.

Diana 29+ cu Nicole Evelyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Eu iar n-am somn, m-am trezit de o juma' de ora si nu mai pot sa dorm!
Asta probabil pentru ca ati luat toate paturicile de la Bamboo, n-am mai gasit picior de paturica. Relelor!
Nu-i nimic ca am luat carte de vizita si tot ce trebuie, am aflat zilele cand se face aprovizionarea (nu vi le spun, fireste!) si imi voi lua cea mai misto paturica, voi avea de unde alege! Sac!

Diana, sa nu cumva sa ii legi piciorusele deloc pentru ca , mai ales ca e fetita, riscul de luxatie congenitala de sold e foarte mare. O sa ti se spuna cu siguranta si in spital. Te rog din suflet sa te mai gandesti!!!

Roxana Claudia, bine ai venit la noi! Sarcina usoara si bebe perfect!

Virgi, foarte fumos carutul si scaunul, sa le stapaniti sanatosi!

Fetelor care veniti maine la Nayel, sa nu uitati sa va faceti o lista cu toate intrebarile pe care le aveti de pus. Asta mai ales pentru ca el fiind in garda si voi stresate de prima vizita, sa nu cumva sa uitati ceva. Mai bina va ganditi azi toata ziua la toate, le notati pe ceva si le turuiti acolo!

Am fost in Cora cu Luana (ne-am intalnit si cu Carmina apoi) si mi-am cumparat diverse pentur spital. Spre exemplu chiloti de spital cu 1.49 RON, mi se pare o achizitie minunata pentru ca iti trebuie multe perechi pe care sa le arunci ulterior!

Ioana 32 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Neata fetele, nici eu nu mai am somn de vreo ora ...Insomniile astea au cam devenit o constanta in viata mea! Peste zi nu pot dormi nicicum, bb are niste pozitii de-mi taie respiratia! Iar pe seara ma cuprinde o stare de neliniste..aoleu!
A-propos de cumparaturi, printre multe altele i-am cumparat si un body de la Z, tare simpatic pe care scrie mare "Eu si tati o iubim pe mami" . Pe el scria ca e pt dim 54 cm, 1 luna, dar tot citind pe forum cam cat de lunguieti sunt bebelushii, cred ca-l voi lua cu mine la spital .
O sa postez si eu poze cu ceea ce i-am luat lui bb. Stiti unde gasesc o lista cu toate lucrusoarele necesare pt bb??

Roxana Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Buna dimineata!!!

Va compatimesc pe cele care nu puteti dormi, dar e bine ca va antrenati pentru lunile ce vor veni

Ama, Ina, Diana -

Am pus si pozele cu sterilizatorul.....pe care sincer nu prea stiu sa-l folosesc, asa ca vin cu o mare rugaminte la cele care au mai folosit sa-mi explice si mie: cate minute trebuie sa fiarba apa, pun acolo si biberoanele sau numai sticlele????....orice informatie imi este utila.

Am luat doua tipuri de biberoane: Avent si Dr Browns. La cele din urma am gasit in interiorul sticlei o periuta foarte subtire..aia la ce e buna??? nu am instructiuni in engleza Imi aduc aminte ca a mai cumparat cineva aceasta marca, dar nu-mi mai aduc aminte cine.

Mihaelaf - felicitari pentru bebe grasunel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

si link-ul
http://pg.photos.yahoo.com/ph/virginiavasilache/album?.dir=/a211

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by Roxana Claudia

Merci frumos Lily. Imi pare bine sa aud ca mai merge cineva la Cerasela..poate ne si cunoastem. Eu merg in general luni, miercuri si vineri in jurul orei 10. Mai si chiulesc...Nasti tot cu Cezara?

Roxana Claudia

Eu ar trebui sa nasc cu dr. T la Elias. Cu cine voi naste insa, ramane o enigma.

Lacri 29+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Roxana, lista cu lucrusoare pentru bebe gasesti la topicul cu lista pentru spital, dar iti mai spun io verbal, o sa merg la Cerasela luni, miercuri si vineri de la 11.30, ne intalnim sigur. Daca iei lucrusoare de la Z te sfatuiesc sa nu iei din acelea romanesti, am auzit ca nu-s prea grozave, in schimb cele frantzuzesti sunt ok.

Virgi si mihaela.f, felicitari pentru bebelusii grasuni! Numai vesti bune pe aici, e grozav. Cat despre carucior si scaun, sunt f. dragutze, Virgi, iar caruciorul seamana cu cele luate de mine si Carmina de la ABC Design. Sterilizator nu mi-am luat, caci poate n-o sa am nevoie, intrucat vreau sa nasc natural, ma gandesc la o pompa Farlin electrica pe care o voi comanda sotului dupa nastere. Daca vrei sa stii cum se folosesc trebuie sa intrebi o mamica care a folosit, vezi la topicul cu "ce nu ne trebuie", caci erau si pareri pro sterilizator, si-i scrii direct persoanei care vezi ca a folosit. Asta daca nu gasesti vreo "curioasa" de la noi care a citit pana si instructiunile, chiar daca n-a folosit asa ceva,hi,hi,hi

Diana79, pai asteptam sa pui poze, eu am dat in mania lucrusoarelor pentru bebe, vreau sa vad tot!

Fetelor, va duceti cu grupul la dr. Nayel?

Lacri 29+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela.f spune:

Multumim pentru felicitarile lui Rado:-)

cu siguranta ne merge superbine in burtica :-)

Mihaela
28

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;101/st/20060618/k/e328/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

[/quote]
Eu ar trebui sa nasc cu dr. T la Elias. Cu cine voi naste insa, ramane o enigma.
Lacri 29+[/quote]

Lacri, ai fost super tare! Si io! Si io!
Important e ca pana la urma nastem noi cumva, nu??

Ina, Luana, felicitari pt achizitii. Luana, imi cer iertare, ieri a venit mama la mine (in urma unor convorbiri la miez de noapte finalizate cu luarea unui tren la 5 dim...) nu am putut sa vb cu tine pe mobil, nu era momentul...intelegi ce vreau sa zic.Chilotii de unica folosinta au plecat inspre RO.

Alia,
Tie ce ti-a zis exact T, ca nasti provocat sau prin cezariana? Si la cate saptamani? M-ai impresionat cu Mihnea, oricum destul de grasutz pt 34 de saptamani! La mine in clasa pustiul cem zabauc si mai istetz era un blondutz nascut la vreo 33 de saptamani cu un kil 700. I-am vazut pozele de bebe, si m-a impresionat cat de mik putea sa fie, hainele de 0-3 luni erau uriase pt el, avea niste miniaturi ca de la raionul de papusi. Acum, cand il vezi ditamai lunganul, n-ai zice ca asa a inceput in viatza...
Magg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Virgi foarte frumoase achizitiile si asa cum a spus si LYLY caruciorul seamna cu al nostru de la ABC Design. Sa-l stapaniti sanatosi !!! CAt priveste sterilizatorul vad ca este din inox, eu am unul dar din plastic. Este foarte usor de folosit, are acolo un recipient mic in care imi arata cata apa sa pun in sterilizator, dupa care asez sticlele in orificiile alea, peste ele se mai pune inca o tavitza de plastic in care se aseaza tetinele si suzetele Dupa care capacul se da drumul si are el un program de 15 minute de sterilizare. DAca te intereseaza o sa-i fac poze mai tarziu (aparatul foto e la peste cu sotul) si o sa vezi. Dar cred ca are acelasi mod de utilizare indiferent ca al tau e de inox si al meu de plastic, poate timpul de sterilizare sa fie mai scurt sau mai lung.

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput