Mamici de mai-iunie 2006 (57)
Raspunsuri - Pagina 8
dolcebaby spune:
Sunt fericita!!!!!!
Am fost ieri la Nayel. Bebelina mea are 2.640 si masoara aproximativ 46 cm
Am vb despre operatie si mi-a spus ca voi naste imediat dupa Paste, pe 25 aprilie adica fix peste o luna cind voi avea 38 de sapt implinite.
IOANA simt nevoia sa-ti mai multumesc inca odata
pt ca m-ai convins sa merg la Nayel, este super OM. L-am intrebat ce fac dak ma apuca vreo nastere subita in zilele de Paste iar el m-a linistit si mi-a spus ca dak il sun vine la spital si rezolvam problema ca nu pleaca departe, va fi la munte si vine repede. Cind l-am auzit, sincer va spun, mi-a venit sa sar peste biroul ala si sa il iau in brate![]()
Succes fetelor care merg duminica la Nayel !!!!
dolcebaby
inaioana spune:
Dolce, cu toata placerea! Ma bucur ca in sfarsit ai un dr de incredere, eu stiu cat e de important! Felicitari pentru bebelina grasunica!
Cat despre el, ti-am spus ca vine si din concediu daca e ceva!
O tipa care nastea natural l-a sunat noaptea ca a intrat in travaliu si el era la Sinaia i concediu cu familia. A trimis-o la spital si practic s-au intalnit acolo pentru ca el intr-o ora si jumatate de la telefon era la spital!
E tare sofer!![]()
O sa venim si noi cu vesti maine!
Ioana
32 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by vivighe
Lyly...are si prajiturici acolo?
O sa-ntreb cand fac rezervarea.
Aseara mi-a picat netu', prin urmare, daca mai face figuri, o sun pe una dintre voi pe mobil ca sa comunice si celorlalte fete ora si locatia.
Lacri 29+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
LYLY809 spune:
Dolcebaby, felicitari pentru grasunica!
Deci ai acum 34 saptamani!
Pana acum s-au anuntat ca vin la intalnire, la invitatia mea, urmatoarele burtici: Bulina, Inaioana, Vivi, Luana, Dana. Lista ramane deschisa pana maine, cand fac rezervarea. Intarziatele vor trebui sa ma contacteze PERSONAL!![]()
AM PLECAT LA PLIMBARE SI LA CUMPARATURI ( cu burtika cu tot), CA-I TARE FRUMOS AFARA!
Si nu mi-a raspuns nimeni la intrebarea cu prosopele de calitate si dragalase
Lacri 29+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
vivighe spune:
Lyly...inca mai caut si eu prosopele de calitate si dragalashe...cand gasesc iti spun.
cred ca si io o sa plec la plimbarik...asa ca mai scriu mai pe seara.
inaioana spune:
Lyly, eu le-am primit pe toate la Katja asa ca nu stiu. Azi merg in Cora pentru niste cumparaturi si voi cauta si un prosopel pe care sa il iau cu mine in maternitate. Daca gasesc ceva dragutz, te anuntz!
Sa stii ca exista mari sanse sa ajung luni. Am vorbit cu Traian si are luni o sedintza importanta. Daca este in prima parte a zilei, vine sa ma aduca sigur daca e dupa amiaza....nu prea cred. Dar e foarte posibil sa fie totusi dimineatza-pranz.
Succes la cumparaturi!
Ioana
32 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
carminabulina spune:
Sunt intr-o mica pauza si am intrat sa va salut. Dupa cum vad toata lumea a plecat la plimbare dis de dimineata, bravo.
Ioana tu mai esti pe acasa? Eu la 13.30 fix termin lectiile si pe urma sunt libera am inteles ca mergi si in cora si sincer as ajunge si eu pe acolo...dar mai bine te sun
.
LYLY si tu esti la plimbare?
[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
gabi25 spune:
Si eu pe aici....abia mai reusesc sa citesc cate putin....pe langa ca nu prea pot sta pe scaun la calculator....atunci cand pot sta ma fugareste piciul meu ca vrea el sa se joace si cand nu face el asta e sotul
.
Eu stau latita la pat cam de o saptamana ca am simtit ca s-a cam lasat burtica mea si am dureri jos, apasa pe col si cum e si cerclajul parca e si mai mare durerea. Si am fost joi la doctorita si m-a consultat si pe langa ca a coborat burtica aproape cu o palma, domnisoara mea s-a si plasat cu capul in jos si se impunge de numai....asa ca tot cate trei scobutil (sau no-spa) pe zi, cate trei duphaston, magneziu la fel.....pe langa fier si vitamine.....sa nu cumva sa apara contractiile ca risc sa plezneasca colul si sa si nasc mult prea devreme. Uf, copii astia nu stiu ei la ce se grabesc sa iasa.......
O am pe mama soacra de o saptamana pe la mine si face curatenie generala.....numai sa fie sigura ca nu ma apuc eu de nimic, chiar nu stiu ce ma fac dupa ce pleaca
.
LYLY esti o scumpa.....i-am innebunit pe toti cu paturica.....ca ce paturica o sa am eu.....bey adevarate isterii pe aici. Cu paturele, cosulete, biberoane, suzete, pompe......eu dupa ce mi-a spus doctorita ca sa am grija sa nu nasc am inceput sa am insomnii din motive diferite de cele de pana acum.....sa fac bagajul de spital....si tot ma gandesc si fac liste.....ma duc acum sa listez una de pe aici si sa vad ce mi-ar fi mie necesar. Oricum mult mai putin decat in alte parti, pentru ca la maternitate la noi nu lasa pe bebe langa mama si nici hainute de acasa nu e nevoie decat pentru scos din maternitate.
Gata fug ca deja isi baga iar picioarele prin locuri dureroase si nu mai pot sta in sus.
Si ce m-am mai saturat de stat in pattttttt 

31+
Evolutie Daria
Poze
LYLY809 spune:
Ama, uite AICI paturica ta, din pacate nu se vede culoarea bine caci "bate" soarele in incaperi.
Gabi25, imi pare rau ca stai in pat si bebelusa e razvratita, vorbeste cu ea si spune-i ca-i mai bine sa stea acolo...
M-am intors pentru ca am obosit, mi-am luat si doua prosoape de baie cu colt si trei prosopele mici, mici, mai mult de dragul culorilor si a broderiei de pe ele, am fost pe la Obor. La mothercare era un prosopel cu colt ( nici jumatate din dimensiunea celor luate de mine) cu 139 ron. Meschin de mici, pentru asa pret! La obor, vanzatoarele de la prosoape ( langa standul cu cosul de nuiele) sunt niste nesimtite. Unul din prosopae este doar 80% bumbac, si ele ziceam ca-i 100%. N-am mai verificat, caci se uitau cu o greata la mine... sa nu faceti ca mine si sa nu va lasati impresionate de astfel de nenorocite. Se ofticasera ca nu-mi placeau alte prosoape prezentate de ele, vezi Doamne ca le deranjasem, s-au ridicat degeaba de pe scaun! Oricum, prosopul este f. frumos, culoarea vertnil, celalalt e alb cu verde. In vara asta cica bebelusii vor purta culoarea verde![]()
Lacri 29+
Samburica
Album echo si burtik
carminabulina spune:
LYLY sa inteleg ca paturica mea arata la fel? Este foarte frumosa...cat despre vanzatoare, ce sa zic? Eu nu le suport din principiu, nici secretarele, nici asistentele si nici frizeritzele
.
[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png