Mamici de mai-iunie 2006 (57)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

LYLY multumesc mult ca mi-ai luat paturica! Observ ca e mare bataie pe ele acum si ma bucur ca stau linistita stiind ca am paturica mea! Cand ai timp sa-i faci o poza s-o vad si eu!Luana am zis ca oricum iau cosul, azi nu am avut cum sa ajung dar ma duc sa-l iau.Si intreb si daca mai aduc.Pe sot l-am terorizat asa tare cu cosul ala ca e de acord numai sa-l las in pace si sa nu-l mai bat la cap! O intreb maine pe tanti aia iar daca mai aduc si iti spun!amalisimona multumim pentru povestea ta! Ai grija de tine si iti doresc o sarcina cat mai lunga! Aa..si felicitari pentru fetita din burtica! Sa va traiasca!io 34+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

shoricutza ce stat in pat ? Am fost plecata pana acum in vizita, mi-a trecut durerea dinainte de a pleca de acasa si nici no spa n-am luat! Bebe mai are de stat, nu ma incumet sa fiu eu prima! io 34+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Ama ma bucur ca esti ok acum.

Dragelor am schimbat si io prefixu' Am intrat in saptamana 31!!!!

io 30+ cu Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

LYLY multzumesc pentru paturica si cand ne vedem luni o sa mi-o dai. In privinta restaurantului nu comentez nimic, doar este ziua ta si tu esti sarbatorita . Doar sa ma ajuti in alegerea meniului .
Dilaural a explicat foarte bine de ce am eu o "greatza" cu johnsonul. Ioana eu nu am de gand sa folosesc uleiul dar acum ca mi-ai dat reteta aia parca ma tenteaza .
Eu ma gandeam ca bepanthenul e bun pt un funduletz iritat dar pt unul ok se folosete o crema nivea sau etc, sau nu e asa?

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Cata nebunie cu paturica asta!!! Este cea mai minunata paturica din lume? ca ma duc si io maine la prima ora sa-mi iau! Din ce material e?

io 30+ cu Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

multumesc Luana.

Abi

Mergi la inceput

shoricel crezi ca mai conteaza materialul ? Importanta este "isteria" creata in jurul ei . Si vezi sa fie roz ca mai au doar una crem si ai auzit ce a spus ioana ca ne face daca nu mai gaseste .

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Carmina ai dreptate! Dar as putea sa o cumpar pe aia crem si sa fac mari afaceri aici cu ea. Organizez licitatie!

io 30+ cu Ana

Mergi la inceput

trebuie sa recunosc ca-i o idee buna. Esti potrivita pt. afaceri, bravo!

[poze carmina
intalnire burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Atata iti trebuie , sa-mi iei paturica de sub nas. Ai grija ca eu azi ma duc sa o iau pe cea crem!!!

Ioana 32 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput