Invidie feminina?
Raspunsuri - Pagina 5
Ira spune:
quote:
Originally posted by forte
Ira, poate vorbind in absolut asa e. Dar in cazul lui cipcirip ar mai fi niste factori neluati in discutie: sta in Portugalia, e acolo de 10 luni de'abia, nu vorbeste limba portugheza, doar engleza...Unii au probleme cind se muta de la Iasi la Bucuresti, iar cipcirip vrea sa-si faca prietene imediat ce coboara din avion. O fi si invidia feminina, dar nu m-as concentra numai pe asta.
Ihi, dap, c'est ça. Eu raspunsesem citind doar titlul, nu totul A-Z.
Cipcipcip, ai rabdare. O relatie se construieste in timp. Si invata limba, o sa ai numai de castigat.
Sofie :)
Sabina spune:
aaah, Irina, eu speram sa intri ca sa spui ca-s frumusica:))LOL
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.
cipcipcip spune:
quote:
Originally posted by michelle7
Sunt sigura ca sunt femei f. invidioase si care se mai si dau de gol.
Cand am mers la petrecerea de craciun a sotului meu,m-am dus cu mana intinsa si cu un zambet larg spre doua tipe de vreo 25-30 de ani la vreo 120-130 kg bucata. In viata mea n-am intalnit 2 priviri mai pline de ura si zau, era prima oara cand ma vedeau. Inutil sa va spun ca n-au schimbat nici doua cuvinte cu mine toata seara.
PS. Nu e cu referire la autoarea subiectului !!! dar eu in ro am cunoscut femei care aratau bine ( eu zic ca nici eu nu-s de dat jos din pat ) dar de care m-am ferit ca dracul de tamaie pt ca ele intelegeau ca daca au un corp frumos trebuie neaparat sa se si imbrace ca si o prostituata. Pur si simplu mi-era rusine sa ma afisez cu ele in public , chiar daca ele de fapt erau fete decente ( dar cine te crede cand dimineata la 10 ai tocuri de 10 cm, fusta pana sub fund, si sanii pe jumatate afara.
Michelle, acelasi lucru mi s-a intimplat si mie, cind stateam in California, jucam tenis intr-un club, si tin minte si acum cum o grecoaica mai grasuta/uritica s-a inverzit pur si simplu cind m-a vazut. Adevaru e ca eram imbracata de fitness, adica pantaloni mulati si top scurt ca faceam mult sport pe vremea aia si costumu asta nu prea se practica in clubul ala (lumea era in tricou si pantaloni scurti), dar tipa aia m-a tratat cu aversiune tot timpul. Si aveam destule prietene in clubul ala ca sa cred ca totusi probleme majore de prezenta sau de caracter nu am. Greocaica aia m-a urit ca naiba, desi eu am facut eforturi sa o "imbunez" mai ales ca ma si potriveam la tenis cu ea si voiam sa jucam impreuna.
Va multumesc la toate pentru raspunsuri. M-am convins ca totusi invidia feminina exista, desi poate nu e neaparat cazul la cele doua portugheze ale mele. Cine stie care-s motivele lor, dar imi dau seama ca nu ajunge sa fi nice si toata lumea sa fie your friend, din pacate. Va pup
Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005
Elise spune:
quote:
Originally posted by michelle7
uitam la frantuzoaice: sint departe, sint la ani lumina de modelul romanesc de eleganta (ca sa spun modelul dominant in prezent si pe care-l vezi la 75% din fetele de pe strada)
Cine e eleganta in romania??/ tipele de 40 de ani cu sacouri in carouri de acum zece ani si cu parul tuns scurt si vopsit AUBEEEEEEERGIIIIIIIENE !sau pseudo-prostituatele de 20+ care merg la plimbare in mall 6 ore pe zi???? sau or fi vedetele de la TV ?? Manelistele, sau prezentatoarele de la TVR1 ????? Sau formatiile de muzica usoara cu blugi decupati la una dintre intrari??????
PS ca o fashion victim ce sunt va spun cu mana pe inima ca nu pot sa arat pozele mele din facultate americanilor. Cu toate ca purtam fuste pana sub genunchi sau blugi aratam ca o traseista si la fel aratam toate ca doar ne imbracam pe banda rulanta din aceleasi magazine. Credeti-ma. daca iesiti pe strada in Bucuresti sau in Timisoara , din 100 de femei intre 20 si 40 de ani n-o sa vedeti 10 care sa vi se pare ca arata ingrijit. ori au parul neingrijit, ori pantofii murdari, ori haine de prost gust impopotanate, ori miros a ceva dubios.
Nu stiu cine a inventat notiunea ca "romancele sunt elegante" . ati auzit vreun strain sa zica , mama ce bine sunt imbracate femeile la voi???? ( femeie nu barbat,pt ca un barbat se bucura sa vada picioare si sani )
michelle, deschide tu un subiect cu ce inseamna o femeie bine imbracata... si ce-i ala elegantza... sa vezi ce iese!
Elise
Nadia1976 spune:
Sotul meu joaca baseball (hobby, amator, nu profesional) si mai tot timpul, cand 'ei' joaca, noi, fetele suntem acolo, mai mult ptr. aer decat ptr. sportul lor. Apoi, in fiecare septembrie, la sfarsit de sezon avem un picnic mare cu toata echipa, neveste, copii; anul trecut au avut un jucator nou, un prieten de-al sotului meu, al carui sotie n-o cunoscusem pana atunci; eu am fost super incantata sa o cunosc, dar ea m-a tratat cu o raceala... of, of! Si cu restul de femei din "echipa" ma inteleg super bine, ma rog, atunci cand ne intalnim, stam toate gramada si 'barfim', povestim mai de vacantze, mai de una-de alta. Mai, fetelor, desi am incercat, sotul meu ne-a facut cunostinta, dupa care el a plecat sa joace nu-stiu-ce joc. Eu am ramas cu ea, am incercat sa vb. cu ea si efectiv, am simtit-o ca nu are chef de mine; asa ca m-am scuzt si am plecat la celelalte; si nu sunt vreo frumusete sa ma invidieze; poate doar ca sunt cu vreo 10 ani mai tanara; adevarul e ca la vremea respectiva o invidiam eu pe ea; era gravida!!!
Eu cred ca depinde si de femeia cu care vrei sa te imprietenesti, depinde si de 'energia' pe care cele 2 persoane o 'radiaza'; nu vi s-a intamplat pana acum sa nu va placa o persoana, desi incearca sa fie dragutza??? Mie da; sau prietena unui alt tip, care joaca baseball cu al meu: ma apucasem sa vb. cu ea, la care stiti ce a facut? Si-a luat scaunul si s-a mutat mai incolo... am ramas masca la gestul ei... Dar macar cu ea e altceva, ea nu vb. cu nici una dintre femeile din echipa...
Winners don't quit; quitters don't win.
Jocelyn spune:
Sigur ca exista invidie dar poate la tine e si o problema cu limba, dat fiind ca ele nu se simt confortabil sa vorbeasca in engleza sau pur si simplu sunt mai reci fata de persoanele de alta nationalitate.
Imi vine greu sa cred ca exista persoane care nu au fost niciodata invidioase pe altii din diverse motive :) insa de la a fi invidios pana la a nu vorbi cu persoana respectiva mi se pare cale lunga. Sau poate nu?
Eu invidiez de exemplu tipele inalte (nu frumoase, inalte) pentru ca eu am numai 1.65... desi nu stiu daca zic bine invidie fiindca de fapt eu doar mi-as dori sa fiu mai inalta, nu ca nu as socializa sau nu m-as imprieteni cu o tipa inalta...si daca stau bine si ma gandesc, una dintre cele mai bune prietene ale mele are 1.75
It is not enough to be good. You must be good for something. You must contribute good to the world. The world must be a better place for your presence. And the good that is in you must be spread to others. In this world so filled with problems, so constantly threatened by dark and evil challenges, you can and must rise above mediocrity, above indifference. You can become involved and speak with a strong voice for that which is right.
michelle7 spune:
michelle, deschide tu un subiect cu ce inseamna o femeie bine imbracata... si ce-i ala elegantza... sa vezi ce iese!
Ti se pare ca nu stau suficient pe DC de-mi faci propuneri din astea???? Sincer Elise ti se pare ca romancele sunt bine imbracate????Chiar si la petreceri selecte jumatate sunt imbracate ca si "nasa mare de la sat". iar la nunti iti crapa capul ce rochii vezi.
michelle7 spune:
nu te provoc. vroiam sa stiu ce crezi si tu , ca incepeam sa cred ca-s eu nebuna cand aud chestii de genul romancele sunt bine imbracate si mai frumoase ca alte natii.
Elise spune:
eh na... ca nu stiai ce cred eu.
Era si greu de intuit.
frumoase sint, cit sint pustoaice.
dar...cam atit.
Elise