Invidie feminina?
Raspunsuri - Pagina 4
Ira spune:
Depinde. Acum sa nu-ti imaginezi ca admir neglijenta in vestimentatie si ingrijire, insa un echilibru ar fi indicat.
Insa ne indepartam de subiect, cred ca autoare se referea la frumusetea propriu zisa a fiintei ei, fara alte elemente adiacente.
Sofie :)
forte spune:
Ma uitam la frantuzoaice: sint departe, sint la ani lumina de modelul romanesc de eleganta (ca sa spun modelul dominant in prezent si pe care-l vezi la 75% din fetele de pe strada) si au ceva, totusi. O atitudine, un fel de a fi, o nonsalanta care compenseaza pantalonii de parasutist pe care-i poarta sau cele cinci bluze si pulovere pe care si le pun pe ele (asta imi dau seama dupa minecile de diferite marimi). Romancele sint tzepene, hiper-machiate si de piatra. (ca sa nu mai vorbim de "gustul" vestimentar)
Ira spune:
Probabil ca frumusetea nu are nici o legatura cu tinuta. Pt. ca de multe ori nu frumusetea este factorul deranjant ci dorinta de a iesi in evidenta printr-o tinuta si un machiaj nepotrivit si exagerat.
Si astea deranjeaza cu atat mai mult cu cat femeia este frumoasa. Ca o femeie urata care vrea sa iasa in evidenta nu produce furie - ca in cazul lui Cip-cip-cip, ci mai mult mila.
Sofie :)
forte spune:
Ira, poate vorbind in absolut asa e. Dar in cazul lui cipcirip ar mai fi niste factori neluati in discutie: sta in Portugalia, e acolo de 10 luni de'abia, nu vorbeste limba portugheza, doar engleza...Unii au probleme cind se muta de la Iasi la Bucuresti, iar cipcirip vrea sa-si faca prietene imediat ce coboara din avion. O fi si invidia feminina, dar nu m-as concentra numai pe asta.
Elise spune:
cred ca o femeie frumoasa e frumoasa cind se trezeste dimineata, inainte sa se spele pe oki.
n-are nici o legatura cu machiajul si tinuta tzeapana.
sa nu mai vorbesc de tocuri, ca vad tot felu' de cucoane care tropaie pe ditai toacele dimineata cind alearga dupa autobuz... penibil!
si cred ca daca e frumoasa de pica se face remarcata si in Europa, si in State, oriunde.
Eu pot sa zic ca am intilnit doar vreo 2 "exemplare" de genul asta toata viata mea - una mi-a fost colega de facultate. Si producea un efect de inmarmurire!
desi umbla in blugi si pullover.
insa ostilitate n-am vazut sa produca.
nici una dintre ele.
probabil pentru ca era ceva natural? innascut?
nu fortat?
Elise
Sabina spune:
ah, deci inseamna ca eu imi fac relativ usor amice pt ca nu-s prea frumusica:)
pe bune, cu cat e cineva mai bine aratos cu atat m-as imprieteni mai usor.
cred ca la tine Cipcipcip nu e problema de cum arati, pur si simplu gagicele alea nu sunt pe aceeasi lungime de unda cu tine.
nu-ti facea atatea probleme, o sa mai cunosti si altele:)))
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
michelle7 spune:
quote:
Originally posted by Elisequote:
Originally posted by michelle7
...dar eu in ro am cunoscut femei care aratau bine ( eu zic ca nici eu nu-s de dat jos din pat )...
opriti-va, plssssssss....
ma doare burta de ras.
Elise
TU !!!! Ce ai????? Nu-i pana la urma asta testul suprem de atractivitate??????
michelle7 spune:
uitam la frantuzoaice: sint departe, sint la ani lumina de modelul romanesc de eleganta (ca sa spun modelul dominant in prezent si pe care-l vezi la 75% din fetele de pe strada)
Cine e eleganta in romania??/ tipele de 40 de ani cu sacouri in carouri de acum zece ani si cu parul tuns scurt si vopsit AUBEEEEEEERGIIIIIIIENE !sau pseudo-prostituatele de 20+ care merg la plimbare in mall 6 ore pe zi???? sau or fi vedetele de la TV ?? Manelistele, sau prezentatoarele de la TVR1 ????? Sau formatiile de muzica usoara cu blugi decupati la una dintre intrari??????
PS ca o fashion victim ce sunt va spun cu mana pe inima ca nu pot sa arat pozele mele din facultate americanilor. Cu toate ca purtam fuste pana sub genunchi sau blugi aratam ca o traseista si la fel aratam toate ca doar ne imbracam pe banda rulanta din aceleasi magazine. Credeti-ma. daca iesiti pe strada in Bucuresti sau in Timisoara , din 100 de femei intre 20 si 40 de ani n-o sa vedeti 10 care sa vi se pare ca arata ingrijit. ori au parul neingrijit, ori pantofii murdari, ori haine de prost gust impopotanate, ori miros a ceva dubios.
Nu stiu cine a inventat notiunea ca "romancele sunt elegante" . ati auzit vreun strain sa zica , mama ce bine sunt imbracate femeile la voi???? ( femeie nu barbat,pt ca un barbat se bucura sa vada picioare si sani )
ruxij spune:
Daca nu vorbesti limba poate fi un handicap intr-adevar. Mie personal mi-e cam greu sa ma imprietenesc cu persoane care nu vorbesc romaneste, desi e o tampenie. Mai ales ca Portugalia nu e America si probabil sunt mai putin obisnuiti cu emigranti? Zic si eu...
Pe de alta parte, nu toata lumea e chiar asa de prietenoasa ca tine. Eu de exemplu nu sunt. Poate nu m-as imprieteni cu tine daca ne-am intalni si sigur nu din pricina aspectului tau fizic. Mai degraba fug de un om mai urat decat de unul frumos. Sigur ca le invidiez si eu pe frumoase, dar mai mult asaaa, teoretic, in nici un caz n-as prefera sa ma imprietensc insa cu o persona urata (desi si asta e o prostie-ce vina are el/ea pentru cum arata?).