Invidie feminina?
Raspunsuri - Pagina 6
michelle7 spune:
ai vazut episodul din Sex and the City cand Carrie ii spunea unui iubit de-al ei ca in Manhattan- New York n-o sa vezi femeie cu elastic in par ( minunea aia rotunda de catifea) ? Si cand intr-un final au gasit una Carrie a spus" nu e din New York" ( s-a dovedit a fi o tanti dintr-un orasel din sud) . Asa sunt si romancele vazute( si nu numai romancele, stati linistite), noi ne credem super elegante, dar mai toate emanam un aer provincial si scrie pe noi europa de est / made in china din cap pana in picoare. asta e adevarul si sa nu -mi zica cineva ca suntem saraci pt ca romanul mai bine are 20 de perechi de pantofi de duzina decat 2 perechi de pantofi de bun simt.
ionica spune:
Michelle007
Romancele sunt frumoase dar prost imbracate fiindca nu au posibilitatea financiara asa ca tine sa o faca!!!
Cele care "se imbraca bine" sunt imbracate doar pe jumatate restul este de vanzare.
am avut sansa sa calatoresc si sa traiesc in diferite tari mai mult sau mai putin civilizate;
Personal imi pot spune parerea; femeile romance cele de varsta 28-35ani sunt inca frumoase,generatia noua este o generatie depravata cu probleme de obezitate si ilicilte.
Michelle, femeia franceza este frumoasa dar nu pe strada ,ea nu are timp de cochetarie sau "oare mai plac"?
In schim in USA sa te fereasca Dumnezeu ,am sansa sa lucrez in acest domeniu,majoritatea clientilor mei sunt americani cu resedinta secundara in costa rica, la mine la magazin ma ingrozesc vazand cat de oribile sunt femeile lor si cat de prost se imbraca.
Parerea mea ;
A fi frumoasa trebuie sa reflecteze din interior ,sa te simti implinita ,apreciata de sotul tau si acceptata de societatea care te inconjoara.
Hainele pot vorbi mult despre o persoana precum si mirosul dar nu te lasa victima aparentelor,nu uita ca exista si oameni care fac tot posibilul sa-si creeze o aparenta falsa.
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica
Elise spune:
ionica, mai sint si unele care ar avea bani (ca doar nu costa o avere sa iti alegi niste haine cu gust in locul altora tzipatoare).
Dar copiaza si ele ce vad in jur.
Elise
michelle7 spune:
Romancele sunt frumoase dar prost imbracate fiindca nu au posibilitatea financiara asa ca tine sa o faca!!!
pardon eu nu am zis nici ca sunt bine imbracata nici ca am posibilitati financiare ! Totusi te contrazic. 90% din femeile din romania dau o gramada de bani pe haine de prost gust si ieftine ( si cand spun ieftin ma refer la aspect)pe care evident nu le poarta( de altfel studiile au arata ca imbracam doar 20% din garderoba).
Eu personal am aruncat saci de pantofi de 3 lei si acum cand ma uit in urma realizez ca in imbecilitatea mea credeam atunci ca e mai bine sa ai multe haine ( sa nu apari prea des imbracata la fel). Stii cand mi s-au deschis ochii?? Cand am mers la o amica al carei gust vestimentar il admiram si eu si prietenele mele. Avea un dulap de haine mic mic si pe jumatate gol si doar 5 perechi de pantofi. Calitatea e mai importanta ca si cantitatea dar romancele aleg cantitatea
PS si eu sunt romanca asa ca ma identific in ce am scris mai sus
ionica spune:
PS ca o fashion victim ce sunt va spun cu mana pe inima ca nu pot sa arat pozele mele din facultate americanilor.
Michelle007
O fashionista are bani si gust !!
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica
michelle7 spune:
nu e adevarat o fashion victim e o persoana care se lasa influentata de moda, dar o face printr-o maniera personala si care uneori nu e tocmai fericita. ce am vrut sa subliniez prin replica respectiva e ca, si eu si alte fete la varste sensibile am fost influentate de trendurile care prind in romania si care s-au dovedit a fi de un gust discutabil.
poti sa fii la moda si fara bani la fel cum poti sa ai bani si sa arati ieftin.
o adevarata fashionista nu e un fashion victim ci isi face propriul stil care uneori poate parea putin demodat ( dupa standardele modei din momentul x ) sau avantgardist.
Fiquelle spune:
quote:
Fata mea, nu confunda Romania si Europa, mai ales cea de est, unde o femeie frumoasa este absolut banala....cu America. P-acilea o femeie frumoasa e cam ca un girofar, e normal sa atraga atentia.
...si nu pentru ca ar fi neaparat femeile mai urate, ci pentru ca aici nu prea e cultul esteticului dezvoltat, femeile nu se machiaza atat, se imbraca f lejer si mult sunt mult mai grase. Aici n-ai sa vezi jamais tocuri la piata ca in Ro. O femeie f frumoasa e ceva, o simti.
De fapt Romania este singura tara (imi spunea si sotul meu) unde ai sa vezi o femeie care te lesina cu frumusetea langa o maimutza nasparloasa de barbat. Aici e invers, dac-ai vedea ce brazipit cu grasute pe strada
Alooo, vrei sa ne faci pohta?
Nu c-ar fi naspa al meu, dar ma incanta ideea de a vedea numai masculi mijto pe strada...
Madalina si nastrusnica Sofia Maria,12.08.2004
http://community.webshots.com/user/fiquelle
josefine spune:
haha, ma scuzati, dar am ajuns la vorba lui maica-mea. cand eram mai pe la 14-15 ani si se purtau paltoanele (nu ca s-ar nu s-ar purta si acum) imi zicea mama ca nu iti iau, nu vezi ca toate au? iar eu ma incapatanam, in magazine probam paltoane, poate-poate, as convinge-o. iar ea radea, imi spunea ca arat ca un popa, ca-s mai mica asa de inaltime. oricum, lectia mi-am insusit-o rapid, trebuie sa ai stil si sa stii ocazia cand trebuie sa porti anumite lucruri. stilul se defineste in timp, prin incercari repetate, dar nu trebuie sa aratam toate copiate la indigo, ca dam in penibil. pai acu' vad ca se poarta cizmele de cauciuc, aveam si eu acum vreo 15 ani si le purtam la bunica. da' daca se poarta, asta nu inseamna ca nu pot sa filtrez si sa zic, dom'le cizmele alea nu-s pe gustul meu. asa ca, de gustibus non disputandum, si mai ales, fufele le recunosti dintr-o singura privire.
moda asta a devenit un fel de substitut pentru uniforma. ce atrage in mod placut privirea este intr-adevar o tipa imbracata potrivit la momentul potrivit. accesorile individualizeaza si pe asta s-ar putea pune accent.
oricum, sunt total off-topic...
_
"I'll make him an offer he cannot refuse"
Elise spune:
quote:
Originally posted by Fiquellequote:
De fapt Romania este singura tara (imi spunea si sotul meu) unde ai sa vezi o femeie care te lesina cu frumusetea langa o maimutza nasparloasa de barbat. Aici e invers, dac-ai vedea ce brazipit cu grasute pe strada
Alooo, vrei sa ne faci pohta?
Nu c-ar fi naspa al meu, dar ma incanta ideea de a vedea numai masculi mijto pe strada...
si eu care aveam o parere... ... ma rog, sa zicem ca priveam pina acum cu compasiune "frumusetea masculina".
O fi fost datorita faptului ca traiesc in RO, patria maimutelor nasparloase?!
inteleg ca de fapt pe acolo pe la voi defileaza alte specii?
adica nu le trece porcu' printre picioare, parosi, eventual cu chelie si burtica?
Si nu se privesc in oglinda cu aceeasi adoratie narcisista cind se barbieresc?
Elise
michelle7 spune:
Elise. N-am crezut ca o sa zic asta ( mie nu-mi prea plac albii ) dar zau ca barbatii americani albi sunt frumosi ( de negrii nu mai zic toti sunt parca decupati din reviste)