Mamici din nou aspirante - 14

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Ioana eu nu stiu cum sa iti interpretez simptomle dar sper din tot sufletul sa fii

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Aissa pe unde mai esti?Ne e dor de tine.

Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Denisa am tot auzit de alaptat ca si contraceptiv, dar eu n-am indraznit sa ma las in baza lui, ca stiu destule cazuri in care au aparut okisori fara ca mami sa stie. Asa ca mergi inainte cu alaptatul, ca daca ii este sa vina in timpul asta, sigur apare. Daca nu, o sa ai timp dupa. Ca mi-am adus aminte, eu i-am dat Ruxandrei 1 an si 4 luni sa pape de la mine si tare greu i-a mai fost sa inteleaga ca nu se mai poate, dar acum e lipta de sufletul meu. Oricine poate pati orice, dar de mami a ei sa nu se atinga nimeni ca-i jale.

Asi hai ca nu te mai gaseam... Ce bine ca plecati in vacanta! Si noi planuim sa vizitam Praga luna urmatoare, dar fara domnisoara Ruxi, ca sa ne putem invarti mai in voie. La vara ne bate un gand de Croatia, ca n-am fost inca acolo si am tot auzit vorbe de bine despre litoralul lor.

Ioana, hai nu fi trista, ca poate or sa ramana doar pete si se opresc... Nu-l certa pe sot, ca n-a vrut decat sa fie dragut cu tine...si asta se gaseste destul de rar. Stiu ca esti necajita, dar mergem inainte si stai putin ca inca n-au venit uratii...fruntea sus! Nu-ti amintesti ce zicea Zozela (hmmm...chiar, pe unde umbli, Zozelo draga, ca iti punem absent!) de prietena ei...i-au venit si uratii si tot au aparut cele 2 liniute. Uite un sa nu mai fii trista.

O seara frumoasa va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

SIM merci pt. incurajari, sper si
eu din tot sufletul sa fie asa.

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput

Sim draga eu ma gandeam sa fac si cu pruncul o vacanta dar drumul sa nu fie atat de lung.Cred ca totusi ne incumetam la litoralul romanesc la Neptun.

Chaiar asa pe unde o mai fi umbland Zozela?

Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Aici sunt, prezenta la apel.
Nu stiu ce zi sunt, pe bune, de cand s-a facut frumos sunt 6 ore/zi afara, citeam acum ce ati scris si o invidiez pe Roandre pentru ajutor.
Am inceput sa ma interesez de gradinita pentru toamna, nu stiu ce sa fac cu Ale. Ca nu (prea) ma tenteaza ideea bonei pentru ca vreau sa o "socializez" pe Ale si cred ca ar ajuta-o colectivitatea.
Tin pumnii sa auzim cat mai multe vesti de 2 liniute!

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Vaaaaiiiii, ce am facut! Nu sunt suparata pe voi dragelor...ufff, e clar ca ma exprim aiurea in scris de asta s-a inteles.
Nu am de ce sa fiu suparata pt un simplu test iesit negativ pt ca ma asteptam (deci n-a fost nici macar o umbra de dezamagire pt mine).
Nu am prea avut timp sa scriu mai mult pe aici din cauza de pitici pe creieri ca urmeaza sa-mi parasesc copilul si sa ma duc la serviciu de luni. Ma simt atat de aiurea incat acum as sta non-stop cu Alexia in brate...hihihi, nu sunt prea zdravana!

Cat despre ajutor...nu ma pot plange mai ales de acum de cand am si bona. tare bine e sa ajungi acasa si sa ai mancare gatita de altcineva, sa fie ordine in toata casa (facuta tot de altcineva) si sa mai vezi si copilul bine ingrijit....hehehe, trebuia sa ma destept mai devreme

Ioanatugs, eu tot mai sper...trebuie sa fie bb!

Asi, eu cu concediul habar nu am ce-o sa fac. Au cazut momentan toate planurile mele dc mi-am schimbat jobul. Dc nu, eu mergeam cu Alexia la mare la noi caci in afara mi se parea prea mica s-o iau cu mine.

IuliaP, fetita o sa fie dc asa ai visat. Eu tin pumnii sa fie o printesa mica!

Pupici!

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Multumirea aduce fericire chiar si in saracie.
Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Hihi fetelor...aici sunt!!Va citesc in fiecare zi,insa am zis sa va las si pe voi sa mai "respirati"..ca stateam in fiecare zi pa' capul vostru
Asa e Ioana..Am o prietena careia i-a venit menstruatia-normal(zice ea) si este gravida(si nu avea cand sa ramana-decat inainte de ciclu)..Asa ca...Sperante mai sunt..
Eu vin de la ei acum(prietena )..Am fost sa urmarim meciul impreuna..Bineinteles ca ea a motzait toata seara..Am murit de ..De unde mai pui ca am facut floricele de porumb si cand a simtit mirosul a luat-o la fugaN-a ..dar se vedea pe fata ei ca i se intorsese stomacul pe dos....
Barbat-su ii zice lui BB-Decebal....iar ea Brotacel
Sunt criminali
Roandre la fate!!
Asi..va gaditi la litoral deja?!
Sim spor la ...

Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Simo eu stiu ca tu te-ai bucurat tare mult cand mi-au aparut mie doua liniute (si iti multumesc tare mult pentru asta), tu esti asa o draguta...sa vezi cand or aparea la tine iar cele doua liniute, o sa se sperie iar sotul ca plangi :-) Vizita placuta la Praga, am auzit ca e un oras care se merita vizitat, da n-am ajuns niciodata decat in gara intre doua trenuri... Danut nu stiu foarte clar ce intelege, l-a intrebat cineva unde e bebe si a aratat burtica si uneori il pupa, da nu stiu ce e in capsorul lui si e tare egoist cand e vorba de jucarii, asa ca inca nu stiu la ce sa ma astept. Da sa stii ca eu nu sunt deloc convinsa ca e fetita in burtica, mai ales cum s-a tuguiat acum...Mi-ar place tare mult, da ce-o vrea Dumnezeu...

Ioana, cateva pete nu inseamna ca n-ai fi graviduta, da e bine sa vorbesti cu doctorul. Si tinem maine pumnii la testul de hcg (am inteles bine cred, ca voiai sa il faci azi si o sa il faci maine-nu fi suparata pe sot, pare tare dragut, auzi sa nu te trezeasca si sa faca el mancarica...)

Roandre, ma bucur ca nu te-ai suparat pe noi si te pup dulce.

Asi, noi am fost 4 zile la mare acum o luna jumate si Danut asa bine s-a distrat... daca n-ar fi cu bebe mic la vara, sigur ne-am mai duce. Da o sa ne mai ducem pe la vreun laculet la plaja si eu cu bebe la umbra... cred ca e o idee buna, le place mult la apa, la nisip...Lui Danut la inceput ii era frica de apa da mai ales de nisip. Pana la urma din apa nu mai puteam sa il scoatem, nisipul inca nu il incanta, da macar nu mai face asa urat.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 37+ saptamani

Mergi la inceput

Eu ma gandesc la vacanta la mare ca nu mai am rabdare.Abia astept sa vina vara

Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput