Mamici din nou aspirante - 14
Raspunsuri - Pagina 10
andreeaina spune:
Buna dimineata!
Forumul asta e o minune, asa ca m-am hotarat si eu azi sa scriu!
Va deranjez cu niste intrebari: ne-am hotarat si noi sa avem un bebe si asta e a patra luna de incercari si m-am decis sa vizitez un medic.
O prietena mi-a recomandat-o pe D-na Irina Dumitrascu.
Stiti ceva despre ea?
multumesc de ajutor!
monu spune:
Ola fetelor, intru repede pana nu se trezeste maimutza mea care nu sta locului. Pot sa va zic doar atat - ca muncim, municm, municm. sa vedem rezultatul peste vreo 10 zile. Ca atunci vreau sa fac un test.
si Alexia Ioana
denisa73 spune:
Sim, in sperata ca s-a mai intamplat si la alte fete sa ramana cu alaptare m-am apucat de treaba si sper sa se intample o minune.
Cristian - 31 mai 2005
http://photos.yahoo.com/ddenisa73
asi spune:
Monu peste 10 zile te asteptam cu testu pozitiv.
Denisa minunile sunt printre noi asa ca ....
Ce vreme de kk e la noi.Ploua continuuu de aseara.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
Ioanatugs spune:
Salut mamici si viitoare mamici!
Va multumesc la toate pentru
sustinere si incurajari dar
din pacate pt. mine cursa de
luna asta s-a incheiat aici!
Au venit rushii azi ziua 31,
cu trei zile intarziere si
s-au instalat"nesimtitii" ca
la ei acasa cu dureri si toate
cele. Am sunat-o si pe Moisica
si i-am dat vestea celei de a
doua IA nereusite si mi-a zis
sa fac totusi testul ala de
sange si sa repet si prolactina
pt. ca am avut in trecut ceva
probleme de prolactina marita
si sa nu cumva sa fi fost asta
cauza nereusitei. Am si fost
la Medicover si le-am facut pe
amandoua, iar acum astept pe
sapt. viitoare rezultatele ca
sa vedem in continuare ce mai e
de facut. Am tras o portie de
dar acum gata incep o noua
si o sa vina si cand va binevoi!
Sim acum e randul tau, la asteptari
sa fie cu ochisori! Multa bafta!
Monu bafta! Tin pumnii si pt. tine!
Zozela ,Roandre,
Asi,Irinelva multumesc
si va trimit la toate cate un pupic si o calda
imbratisare
Cu drag Ioana Tugs
Irinel spune:
IOana pupici dulci, curaj sa o iei de la capat!
Asi, foarte bine ca te gandesti la vacanta, asa te gandesti mai putin la bebe si tocmai atunci hop si doua liniute...
Monu, Simo tinem pumnii!!! Sa iasa doua liniute!
Denisa, sunt multe cazuri de femei care alaptau si au ramas gravide, mai ales ca acum presupun ca deja nu mai alaptezi exclusiv, ca bebele tau mananca si solide. Bafta!
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 37+ saptamani
sim spune:
Ieri n-am mai apucat sa va scriu, dar acum am o mica pauza de casa, copil, mancare si toate cele si vin sa stam putin de vorba.
Ioana iubita, of, tare rau imi pare ca n-a fost sa fie. Eu te-am vazut: esti o persoana foarte puternica si stiu bine ca o sa mergi mai departe. Si daca ai intrat in "hora" noastra, de aici nu iesi decat , asta sa fii sigura! Multumesc mult ca te gandesti la mine. Imi dau toata silinta sa fie cat mai repede: luna asta chiar am monitorizat si ovulatia si a fost ceas, exact la fel ca si in celelalte luni: ziua 14 (adica azi) a venit cu 37.
Fetelor, sa nu radeti de mine, dar parca mi s-a pus o ceata pe creier, ca nici nu mai stiu cum e corect (mai ales ca tot citesc variante diferite pe net): cand se considera ca s-a produs ovulatia...in ziua in care ai temperatura peste 37 sau un pic inainte? Voi ce stiti? De prestat am inteles ca e bine sa fie in cele 2 zile care preced ovulatia si chiar in ziua aia. Corect?
Mihaela si mie mi-a fost tare greu cand am decis sa las copila cu altcineva acasa, asta ca sa nu mai spun de momentul in care am dat-o la gradi. Dar vine o vreme pentru toate, n-avem ce face. Cum e la noul loc de munca?
Zozela tu ce mai faci? Mai esti cu tratamente sau va apucati de treaba?
Mami Irinel te imbratisez cu tot dragul si tare ma bucur ca-ti faci timp sa treci pe la noi. De doua ori m-ai ajutat in trecut cand eram gata sa cedez, asa ca de cate ori imi vine s-o las balta, imi amintesc ce mi-ai scris atunci si ma ridic si merg mai departe. E mare lucru sa ai oameni in jurul tau care gandesc in acceasi directie ca si tine si care sa inteleaga ce ti se intampla. Este nevoie de oameni ca tine pe DC! Dragutul de Danut, lasa ca o sa afle el despre ce-i vorba curand si daca o fi fetita si daca o fi baietel tot el o sa ramana fratele mai mare si protector .
Asi sa stii ca si noi avem ganduri de vacanta in cap si abia asteptam sa plecam pe undeva ca ne-a cam ajuns oboseala.
Andreeaina eu nu stiu nimic de dr. Dumitrascu. Te-ai uitat pe listele de medici recomandati ca sunt multe pareri pe acolo. Incearca o cautare pe forum prin mesajele actuale si daca nu gasesti bifeaza si arhiva, poate o fi ceva pe acolo. Vad ca esti din Iasi. Dr este tot de acolo presupun, asa ca poti pune o intrebare si fetelor din Iasi. Uite aici le gasesti (Prieteni dintotdeauna): http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72594
A, si bine ai venit pe DC, am vazut ca e primul tau mesaj! Iti doresc sa ai cat mai curand puiul mult dorit!
Monu pai spor la munca! Inseamna ca suntem pe aproape...eu vin imediat dupa tine, ca sunt in ziua 14 CM. Sa fie luna norocoasa!
Denisa bine zice Asi minuni sunt toate cele care ni se intampla si sa dea Domnul sa fie si la tine inca una cat de curand! In ce zi esti?
Noi mergem azi la targul de turism sa vedem ce oferte gasim pentru vacantele de anul asta. Daca o sa aveti intrebari despre ce am gasit acolo, va raspund mai pe seara.
roandre spune:
Sim, nu am inceput inca munca...de luni incep! Imi va fi foarte greu pt ca e un domeniu nou unde nu stiu nimic, imi va fi greu si fara Alexia...dar n-am ce face! Trebuie sa merg inainte!
Ovulatia eu stiu ca are loc inainte sa creasca temperatura. Cand a crescut inseamna ca deja s-a produs ovulatia.
Ioanatugs, ufff ce rau imi pare...eu chiar speram sa fie bb!
Inainte de IA nu te-a pus sa faci analiza pt prolactina?
Va pup dragelor!
Multumirea aduce fericire chiar si in saracie.
Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confucius
asi spune:
Fetelor am trecut ca va dosresc o duminica placuta.Noi plecam tla tara la niste mititei.
Roandre sa mai treci pe la noi sa ne zici cum iti merge cu munca, cu bona si cu bebe2.Iti tin pumnii sa fie bine pe luni.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
Ioanatugs spune:
Buna dragelor!
SIM multumesc pt. incurajari si
pentru ca ma consideri puternica.
Nu ma las eu! Acum i-mi pun toate
sperantele in tine, luna asta!
Tin pumnii stransi pt.tine! Acum
nu te mai gandi atat de mult la
temperatura si ovulatie, pentru
ca e un motiv de stres in plus.
E adevarat ca trebuie sa stii exact
cand e ovulatia, dar fii relaxata,
tine-l pe sot ocupat si o sa fie
bine!! Daca ai temperatura peste 37.0
e perfect - acum e momentul !!!
Corpul femeii e atat de complex,
incat niciodata nu poti sti
cu siguranta de 100% cand e
cel mai sigur ca se va intampla,
asa ca trebuie doar sa te lasi
in voia lucrurilor si vei reusi!
ROANDRE multumesc pt. gandurile tale
pt. mine si eu credeam ca e, dar nu
a fost sa fie luna asta. Mergem inainte!
Am avut in trecut probleme cu prolactina,
dar s-au rezlovat cu brocriptina. Acum
trei luni analizele mele erau bune, dar
cine stie acum sa nu se fi schimbat ceva,
de aceea m-a pus sa repet doar prolactina.
I-am spus dr. ca ma dor sanii inca f.tare,
desi a venit ciclul si vrea sa vada de ce.
Iti trimit un pupic si o
Irinel merci pt. incurajari! Bebe
mic din burtica ce mai face? Da din
picioruse?
PUPICI LA TOATE FETELE!
Cu drag Ioana Tugs