Mamici din nou aspirante - 14

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Va multumesc pt.o asa primire frumoasa.Sunteti niste dragute.

Cristian - 31 mai 2005
http://photos.yahoo.com/ddenisa73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Am facut pana la urma astazi un test de sarcina si mai NEGATIV de cum a iesit acum nu se putea. Deci am si confirmarea testului ca nu e nici un bb...

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Multumirea aduce fericire chiar si in saracie.
Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

Si eu, si eu va iubesc si nici eu nu va uit. Se poate? Intru aproape in fiecare zi pe la voi, sa vad ce mai faceti.

Eu am fost cam tacuta in ultima vreme, caci am avut parte de o sperietura (secretie maronie pe hartia igienica). Bineinteles ca am intrat in panica imediat (mai ales tinand cont de faptul ca am mai pierdut o sarcina in trecut) si am mers de urgenta la doctor si la ecograf. La ecograf ni s-a spus ca totul arata in regula. Bebe este acolo, iar inimioara pulseaza de zor (ceva mai incet decat la Tommy, ceea ce ma face sa cred ca este fetita). Ma rog, am si visat in cateva raduri ca este fetita si acum merg cu aceasta credinta nestramutata (pana ce se va vedea la ecograf ceea ce anume este...) si ma adresez lui bebe cu "printesa mea", "micuta lui mami", etc.

Maine merg la doctor, pentru analize. O sa o rog, dar nu stiu daca va mai fi de acord sa merg curand la ecograf. Daca nu, urmeaza ecografia de la 12 saptamani. Am uitat sa va spun ca, intre timp, secretia maronie a disparut, iar greturile si ametelile ma doboara.

Sim, spor la treaba - te astept la mamici. Roandre, . Ce ma bucur ca ai gasit bona. Ce de ajutor ai tu... Esti o femeie fericita!

Pupici tuturor (mamici si puiuti).

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si bebe mic 7+

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-ętre devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

BUNA SEARA MAMICI SI VIITOARE MAMICI!

SIM apreciez faptul ca nu ma intrebi
nimic azi si stiu ca maine ma vei
intreba. Tu tine-l ocupat pe sotul
tau da???

Azi ar fi prima zi de intarziere
dar mai astept pina maine pt. ca doua zile
de intarziere mi s-a mai intimplat si alta
data. Doua zile astept, atat, oricum de
fiecare data cand a intarziat mai mult
de o saptamana, am fost gravi, numai ca
nu a fost sa fie pina la sfarsit. Incerc
sa-mi amintesc cum era cand eram insarcinata
si-mi amintesc ca era foarte placut desi
aveam greturi mereu. As vrea sa fie si
acum dar desi aveam si azi 37.3 TB nu am
semne ca as fi, sunt doar putin mai obosita,
dar la fel ma simt si cand trebuie sa vina CM.
Maine dimineata merg la Giulesti sa fac betaHCG.

IRINEL multumesc ca-mi tii pumnii si-ti urez
la randul meu nastere usoara si sa fie bebe
sanatos.

CORNELIA LAURA, ROANDRE,ASI,
multumesc pt. incurajari, pupici pt. toate

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Iulia, ma bucur ca e totul bine si a fost doar alarma falsa. Ufffff, aici cu eco e nasol, eu am avut doar unul la 18 saptamani si atat si de-asta nu sunt sigura nici macar ca e intr-adevar fetita, da important e ca e bine. Tinem pumnii sa mai vezi puiul la eco.

Simo, am vazut ce planuri frumoase de intalneala faci tu si cand ma gandesc cat de departe sunteti si cat sunt eu pe fuga cand vin acasa...:-(( da ma bucur ca existati si sunteti aici. O sa o rog pe sora mea sa intre sa va spuna cand va fi momentul cel mare, chiar am nevoie de rugaciuni si pumnicei tinuti.

Roandre sper sa nu fi suparata pe noi ca te-am tot presat cu testul de sarcina...da zau ca la 6o si ceva de zile, parea ca ar putea sa fie bebe... Iti doresc din tot sufletul ca urmatorul test pe care il vei face sa fie pozitiv.

Cornelia tu te-ai gandit si la varianta cu gradinita? Stii ca daca apelezi la bona si dupa cateva zile sau saptamani se razgandeste si pleaca, e greu pentru Edi sa se reacomodeze cu altcineva, lor le trebuie stabilitate cred eu...

Ioana, maine cum ma scol bag ochiul aici sa vad cate liniute au aparut... si sper sa fie doua.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 37+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Buna fetelor!
N-am intrat cam de mult pe la voi.Am vazut ca mia-ti pus si un carucior roz,am fost marti la eco,bebe si eu suntem bine ,doar ca intre timp i-a "crescut"ceva si e baietel.
Va pup pe toate si va doresc sa treceti cat mai repede la odisee.Succes!

www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">28 sapt cu &www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> printesa Ruty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Maaai, ce-mi place ca ne adunam iar!

Lya pai e super, ca o sa ai fratior pentru Ruty! Sa fie sanatos si sa fii cea mai mandra mamica de doi copii frumosi! Te mai asteptam pe la noi!

Mami Irinel ce bine e ca ai inceput sa scrii iar pe la noi! Chiar aseara imi aminteam cu sotul de vara trecuta cand am aflat ca esti gravi: mai, am plans de bucurie, pe cuvant, ca se intreba omul ce-i cu mine. Si acum mai avem un picut de tot si vedem pui mic... chiar, ce repede trece timpul. Acum nu mai stiu daca trece la fel cand ai de suportat greturi si stari de tot felul... eiii, dar merita toate eforturile. Danut ce zice? Cred ca abia isi asteapta surioara.

Ioana draguta de tine, cred ca a niste emotii, ca toate vorbele bune din lume n-ar reusi sa le linisteasca. Sper din tot sufletul sa ne aduci vestea buna!

Iulia si noi te iubim mult de tot si eu cel putin ma bucur ca vii pe la noi. Sper sa ne intalnim curand la mamici de sfarsit de an...noi lucram si nu ne lasam pana nu iese cu doua liniute. Se vede ca iti doresti fetita si sa stii ca nu gresesti, sunt atat de dragalase si de apropiate de mamici! Sa dea Domnul sa fie asa cum simti tu!

Miha' te rog muuult de tot, nu te supara pe mine ca am tot insistat. Uite, promit ca de acum nu mai spun nimic legat de asta. Dar cand te vedeam asa trista, parca simteam nevoia sa-ti mai dau un pic de speranta. N-am vrut sa te superi pe mine...te rooog eu mult...iarta-maaaa!

Denisa voi ati inceput "munca"? Spune-ne, cand te intrebam de liniute? In ce zi CM esti acum?

Asiii unde esti? Cum te simti dupa operatie? Au ramas semne pe burtica?

Pe la noi e ziua 12 CM, asa ca e vremea de munca. Speram sa fie luna norocoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Sim din pacate ieri mi-a venit beleaua dupa o intarziere de 2 zile.Eu prestez,dar cred ca degeaba deocamdata,desi acum am ceva sanse sa raman si natural,insa alaptez si nu ma indur sa intrerup aceasta placere.

Cristian - 31 mai 2005
http://photos.yahoo.com/ddenisa73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Sim aici sunt!Sunt bine seme sunt deocamdata dar vor disparea.Astept sa vina rushii si poai trec la treaba.Uramatoarele 3 luni voi frecventa doctoru' apoi plec in vacanta

A propos fetelor eu m-as duce la mare la noi cu Razvan.Mi-e cam frica sa fac un drum mai departe mai ales ca inca e mic si daca se imbolnaveste am pus-o.Voi ce faceti la vara cu piticii?
Vom avea si o vacanta de cateva zile doar noi 2.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna ziua aspirante cu burtici sau bebici!

Pentru mine ziua a inceput cu bine cand
am simtit pentru prima oara greturi matinale
insotite de dureri de cap si s-a terminat
prost in momentul in care am observat o pata
rosie. Azi ar fi ziua 30 si dupa pete cred ca
trebuie sa vin rushii, dar de ce am greturi ?
Am intrat in bucatarie unde sotul gatea ceva bun
si am iesit imediat pt. ca i-mi venea sa vomit
din cauza mirosului de ulei incins si nu mai stiu
ce mirodenii. Nu am vomitat dar nici mult nu mai
aveam daca ramaneam acolo. Nu mai inteleg nimic!
La testul de sange nu am fost pentru ca nu m-am
putut trezi la ora 10, m-am trezit pe la ora 13:00
cand sotul deja gatea pranzul pt. noi. M-a lasat
sa dorm pt. ca spunea el dormeam prea bine. L-am
certat, eram foarte nervoasa dimineata si cred ca o
sa merg maine, daca nu cumva vin uratii cu adevarat,
pina atunci. L-am buimacit cu simptomele mele pina si
pe sot care nu mai intelege nimic, saracul. Sunt foarte
ciudata azi, nu ma simt deloc bine, as vrea sa dorm, dar
nu pot pentru trebuie sa mai si muncim. Bine ca nu trebuie
sa dau explicatii nimanui pt. starea mea, dar mi-e mila
de angajatii mei la care tip intr-una decand am venit