Mamici din nou aspirante - 14

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Sim, spor la treaba daca ai unda verde si sa iasa repede si rezultatul, eu tot astept sa desfacem alea 2 sticle de sampanie. Cat despre mine ma chinuie contractiile si abia le mai tin in frau.
Ioana, eu stau in continuare cu pumnii stransi mai ales daca nu sunt semne de CM. Semne de sarcina pot aparea ceva mai tarziu.
roandre, cum a fost prima zi cu bona? Eu inca nu am gasit persoana potrivita sau a cerut prea mult. Indraznesc sa te intreb cat o platesti...daca poti macar raspunde-mi te rog pe PM daca nu poti altfel..
Va pup pe toate!

Cornelia, de Eduard(1 an si 9 luni) si 23+
POZE NOI EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & INTALNIRE MAMICI MARTIE 2006
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Ioana, Liana sunteti tare dragute Acu bat cu ciocanu' sa nu-mi iasa cornitele de la atatea vorbe frumoase.

Asi Doamne ajuta!

Cornelia eu de sampanie n-am uitat si pe cuvant ca le bem pe amandoua... Un picut numa ca ma pun pe treaba acusica. Azi chiar am simtit niste intepaturi ca alea de ovulatie si taaare mi-e ca ma paste azi-maine-poimaine. Dar daca e sezon deschis...la munca! Despre contractii ce sa spun: si eu am avut la greu. In ultima perioada dr mi-a spus sa iau niste Nospa daca simt ca sunt prea puternice. Sunt sigura ca trebuie sa-ti fi dat si tie ceva, dar cel mai important cred ca este sa faci cat mai putin efort, nu? Si cum Edi s-a facut strengar mare, mi-e ca numai de liniste si repaos nu ai tu parte. Cred ca o bona te-ar mai ajuta, dar tare-i mai greu sa gasesti una cum trebuie: si ca tip de om si la pret...uof! Mult succes, dar pana una alta roaga sotul sa te ajute cat mai mult.

Stiti ce mi-as dori tare mult...dupa ce ne-om vedea toate cu al doilea (sau primul la unele dintre noi) rand de bebei poate ne vedem toate sa ne impartasim bucuria de a fi asteptat si trecut prin experienta asta impreuna. Stiu ca sunt mamici care sunt mai departe, ca Mami Irinel, Iulia, Shian, Stefania, dar o sa ne gandim cu drag si la ele. Eu chiar sper mult de tot sa vina ziua aia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Sim, deci ii dai bataie...pai sa auzim de II la sfarsit de luna!

Ioanatugs, inca putin...hai ca o sa reusesti! De abia astept sa ne bucuram impreuna pt tine si bb mic!

Cornelia, pacatoase contractiile astea. Eu am avut toata sarcina cu Alexia...de la inceput pana la sfarsit. Luam No-spa, gynipral si scopantil cu pumnul.
Ia medicamente si o sa fie bine pana la sfarsit!
Cat despre bona...azi a fost prima zi si am avut niste emotii de ziceai ca cine stie ce se intampla. E o doamna tare draguta, are 42 de ani (deci nici batrana), f dulce la vorba, vesela (ca mandra mea ar sta numai cu gura pana la urechi toata ziua), curata, etc. Azi mi-a facut o impresie f buna iar Alexia o tolereaza dar e clar ca dc sunt si eu in preajma vrea mai mult la mine dar totusi nici pe ea n-o respinge. Ca bani ii dau 5 mil si sta cate 10 ore pe zi, de la 7.30-17.30 (sau pana ajungem acasa eu sau sotul). In banii astia trebuie sa aiba grija de Alexia (tot ce se poate), gateste pt toata familia (cam la 2 zile), calca rufe (mai mult camasile sotului ca mi-a iesit pe nas la cat am calcat pana acum), curatenie fff sumar(am si o alta femeie care vine si imi face curat mereu...deci ea nu va trebui sa faca curatenie amanuntita), va mai face si piata dc ii trebuie ceva si nu am in casa (piata e la 5 minute de blocul meu) si cam atat. Dc va vrea/avea timp sa puna uneori si masina la spalat va fi ok...dar asta peste 2 luni, mai intai sa se obisnuiasca cu Alexia, cu programul. Bineinteles ca ii asigur si masa zilnic.
Cam asta ar fi in mare!

Restul fetelor unde sunteti? Ce noutati mai aveti?

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Multumirea aduce fericire chiar si in saracie.
Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

ROANDRE buna seara! Multumesc
pt. incurajari !!Felicitari
ca ai gasit o bona de care esti
multumita!

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Buna fete dragi!
Am eu senzatia doar sau bate vant de primavara cu bebelusi pe la voi? Hai ca eu presimt ca aud vesti bune de la voi lunile astea imediat urmatoare...

Cornelia Laura
, tu ai contractii dureroase sau ne? Sa stii ca la sarcina asta am avut si eu contractii nedureroase de pe la 20 de saptamani, intrasem la griji ca eu la prima sarcina n-am avut decat in ultimele 2-3 saptamani da doctorul a zis ca nu e nimic, se pregateste organismul si n-am avut ce face decat sa astept. Acum de vreo 2-3 saptamani am si din alea dureroase da nu rau, si trec dupa juma de ora-o ora. Aici e putin diferita procedura decat in Ro, da e drept ca poate la tine e altceva daca au vrut sa te tina la spital. Ai grija de tine si de burtica.

Roandre, eu stiu ca tu o tii una si buna ca nu poate fi bebe da tot tu ai zis ca si prima data ai crezut ca nu e bebe... Eu pana nu vin uratii sau faci un test si iese negativ, tot mai cred ca la tine poate fi ceva frumos, un samburel... Nu te supara pe mine, nu ziceam, ca m-am tot abtinut, da vad ca si Simo crede la fel...

Asi, ma bucur ca esti bine si ai scapat de ate. Spor la facut bebelul mult dorit!

Simo sa papi bine, sa iei vitamine si...la treaba! Ma bucur ca ai unda verde.

IOana tinem pumnii! Sa stii ca la mine singurele semne de sarina (la inceput) in ambele cazuri au fost somnolenta si dureri de burtica fara ciclu venit (da oricum eu am facut testul in prima zi de intarziere). Doamne ajuta!

Fetele, eu de maine (de azi la voi) intru in saptamana 38, deci bebe e considerat deja la termen, poate veni oricand. Abia astept. Deja sunt in concediu, am inceput sa ma aranjez prin casa, da merge tare incet ca ma dor rau oasele bazinului si ma misc taaaaaaaaare greu.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 36+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

roandre, multumesc frumos de raspuns. Din pacate ce am gasit noi cer mai mult si nu facem fata. Asa ca inca mai cautam.

Cornelia, de Eduard(1 an si 9 luni) si 23+
POZE NOI EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & INTALNIRE MAMICI MARTIE 2006
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Cornelia iti tin pumnii sa ajungi cu bine la termen.

Irinel ce repede trece timpul.Nastere usoara iti doresc.

Roandre ma bucur ca ati gasit bona.Si pe deasupra tare ieftina.Doamne ajuta sa ramana si sa fiti multumiti.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Irinel, esti o draguta ca si Sim dar de data asta sunt sigura ca nu e bb. Prima data desi nu credeam aveam semne clare de sarcina (ma dureau sanii f rau si erau mai mari fiind pt prima data cand ma dureau iar cand ajunsesem la ziua 66 cum sunt acum imi era rau de nici in picioare nu puteam sta, vomitam la greu, ma durea burta f tare....acum n-am nimic, nimic).
Test de sarcina...va spun sincer ca sunt convinsa ca 100% e negativ...si poate o sa iau unul azi, asa doar pt ca ziceti voi.... Eu perioade asa lungi cand sa nu-mi vina am mai avut si inainte de prima sarcina, deci nu e ceva neobisnuit. Eu ma gandesc ca e si de la BU dereglarea asta asa mare.

Irinel, asa repede a trecut timpul? Deja 38 de sapt? Wow...mai e putin! Nastere usoara, oricand s-ar intampla!

Cornelia, e tare greu de gasit o bona. Si mie mi-au cerut altele mai mult dar sincera sa fiu la preturile lor puteam s-o duc lejer la o gradinita particulara.
Eu am mers numai pe recomandari pt ca trebuia s-o las f repede cu cheile casei din cauza serviciului si nu aveam mult timp s-o testez.

Asi, sper si eu sa ramana caci pare femeie de treaba. Azi vine de la 12 si o s-o pun sa si gateasca cu mine. Femeia are pensie de 1,7 mil lei lunar si nu se poate descurca iar sal de la mine de 5 mil i se pare ff bun.

Va pup pe toate...de la un capat la altul!

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Multumirea aduce fericire chiar si in saracie.
Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confucius

Mergi la inceput

Se vede treaba ca cine ne iubeste nu ne uita. Un buchet mare de flori si multi pupici pentru mamicile noastre dragi Mami Irinel (nici n-o sa-ti spun vreodata altfel!) si Mami Cornelia. Ce aer proaspat ne aduceti, cu gand mai puternic de bebei!

Mami Irinel, te rog mult daca ai nasterea aranjata ca zi da-ne un semn si noua cand mergi la spital. Daca astepti sa vina singurica, poate il rogi muuult de tot pe sotul tau sa ne dea de veste, ca sa ne putem gandi cu tot dragul la tine si poate in felul asta ajutam sa scapi macar de o parte din dureri. Abia astept sa aud ca esti mamica a doua oara!

Roandre pe cuvant ca nu-mi slabesc sotul. Ieri am intrebat Moisica: si daca tot nu apare puiul, cand sa vin pentru IA? La care ea foaaarte senina: pai cand va plictisiti de asteptat. Asa ca vreo cateva luni vedem daca se intampla ceva...

O zi frumoasa va doresc!

Mergi la inceput

Ioana observi ca nu te intreb nimic, da? Eu astept pana maine si daca nu te lasa inimasa faci test dimineatza, atunci stau cu pumnii stransi pentru analiza de sange. Hai ca tu urmezi!

Mergi la inceput