Bebelusi de mai-iunie 2005 (76)
Raspunsuri - Pagina 8
ioanailincam spune:
Salut din nou!
Ziceam ca nu mai intru pe aici, dar iaca ca nu pot sta deoparte. De fapt am bagat 1 ora de somn cand am culcat-o pe Ana si m-am odihnit un pic.
Babygirl/Lucas - super pozele. Cred ca si proichindeii s-au distrat.
Sufletzica - felicitari pentru "primii pasi". Ca maine alergam dupa ei pe-afara.
Daniela - dar cum ai dezvatat-o pe Isabella sa nu mai manance noaptea? Ca eu, studiind acum caietul cu mesele, constat ca e in imaginatia mea ca s-a lasat de ele, cam o noapte din 4-5 sare, nu mai mult. Si te pomenesti ca si atunci uit eu ca-i dau de obosita ce sunt.
Lucas - vezi ca mai apare bunicul mai jos
. E innebunit dupa Ana, el care cu fratele meu si cu mine - copii fiind - era destul de rece. De, din placerile batranetii.
Fran - bine ca ati aflat ce e. Cred ca e deschis duminica la HelpNet. Mai astept cu incaltarile, faza cea mai tare e ca pe langa ca nu stiu ce model ii iau, sunt in dilema si la culoare, ca Ana are haine de toate culorile si nu vreau sa trantesc un vernil cu roz ca nuca in perete, dar nici incaltari asortate pentru fiecare tinuta nu pot sa-i iau. Asa ca cred ca-i voi lua ceva alb, ca nu o sa aiba timp sa-i strice in ultimul hal.
Gabitza/Beatrice - de cand a venit iarna cred ca nu a fost zi sa nu fie macar cate un bb bolnavior. Sa speram ca razele soarelui vor alunga boala de la bebelusii vostri.
Voiam sa va arat niste poze de azi ca sa va binedispuna.
Uitati aici 2 generatii.
Iar aici ce mai e nou la padure.
Si Ana a facut cunostinta cu padurea si si totul s-a terminat cu prima vizita in Carrefour calare pe carut.
Ei, cam asta ar fi, fetele mele, ma duc si eu la nani de-adevaratelea de data asta si ma rog pentru noapte linistita tuturor.
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
patriciaRO spune:
In seara asta mi-a facut fi-miu o surpriza!
uitati despre ce este vorba:
http://www.zippyvideos.com/9941214814495776/merg_singurel/
Ioanailincam, vreau si eu viorele sa miros... Frumoase poze si fetite... Si ce bunic super are!
Beatrice, mami de
Alex pifos
omustata spune:
Beatrice-mi-au dat lacrimile cand am vazut filmuletul cu Alex. Bravo! Cred ca sunteti asa de fericiti!
Ioana-tare frumoase pozele tale. Mi-ati facut pofta de primavara. La noi a nins azi....![]()
babygirl si lucas- se pare ca se infiripeaza o idila printre noi. Imi place ca Ema il lasa pe Matei sa faca primul pas.
Fran-imi pare rau de Iepu, sper sa-i treaca cat mai repede. Sora mea are pielea extrem de sensibila (a fost si foarte alergica la absolut orice dar a urmat un tratament si i-a trecut in final)si de la un simplu scarpinat face exact ce am vazut la Patricia. Si sora-mea a luat ani de zile Zyrtec, dar nu pot sa spun ca i-a ajutat la mare lucru. Atunci se gasea. Aici se gaseste si ti-as putea trimite, dar nu am vazut sirop ci numai tablete (ce-i drept, nici nu m-a interesat problema). Insa nu stiu daca este voie sa trimiti medicamente prin posta.
Va las ca sunt obosita si din pacate nici nu avem cu ce ne lauda
. Macar Maya este sanatoasa si am si eu o alinare in asta, ca de progresat nu progreseaza deloc.
bebelusilor bolnaviori, ca sunt cam multi, dar asa este cand vine primavara.
O duminica placuta va doresc si sper ca Loreen, Androix, Gusta, Andreeaatanrevin in forta. Luati exemplu lui Beatrice careia i-a trecut supararea, nu-i asa?
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
Ada_74 spune:
Buna dimineata
Gabitza, ce mai face Andrei? Sper ca n-a mai facut temperatura. Multa multa sanatate si un pupic de la noi.
Beatrice, am incercat de doua ori sa vad filmuletul sau ce era acolo si mi-a dat eroare. Oricum, felicitari pentru primii pasi singurel, ca am inteles ca asta era surpriza.
Mai, dar Ema si Matei si-au cam facut de cap in parc. E clar ca se iubesc tare
.
Am reusit cu chiu cu vai sa pun niste poze noi.
Va pupam,
Lili si Sergiu (11.05.2005)
Danelutza spune:
Buna dimineatza
LA MULTZI ANI, DELIA, CARINA EMILIA, TEODORA MARIA, GEORGIA MARIA, ERIC CHRISTIAN 

Beatrice felicitari pentru primii pashi ai lui Alex
Ioana am inceput sa-i dau suzeta cind se trezea, suge ultima data pe la 11-12 noaptea (asta pentru ca-i dau ca ma dor sinii) apoi pina dimineatza la 8 pauza, mai incearca o data de doua ori sa se trezeasca, dar ii dau suzeta si face nanitza.
Va doresc o duminica placuta si plimbare frumoasa, celor care ies la plimbare, si va trimit o raza de soare de aici, ca-i tare frumoss afara, asha ca profit. ![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
gabitzam spune:
Fetele, al doilea colaj de bebelusi facut de Gusta este gata. Am pus linkurile si in lista. Il puteti vedea aici si puteti face si www.savefile.com/files.php?fid=8718068" target="_blank">download.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni
gabitzam spune:
Am avut o dupamiaza ieri si o noapte care a urmat foarte grele. Cu citeva ture de impachetari in cearsaf ud, sosetele cu otet, antitermice la 4 ore. Urlete, maraiala, lacrimi de ambele parti.Uf, ce se mai chinuie micutzul! Am chemat si salvarea de la CMU. Nu ne-a zis mai mult decit stiam si noi. Am sunat si pediatra, de aseara am inceput si antibioticul. A scazut temperatura spre dimineata pe la 4 si am putut dormi citeva ore, vreo trei. N-a disparut de tot, se mentine la o valoare mai mica. Sper sa-l lase, sa nu mai am inca o noapte ca cea trecuta.
Acum doarme, cred ca l-am epuizat azinoapte si noi si febra 39. De-abiaa mincat putin, noroc cu tzitzi ca n-a fost chiat nemincat complet.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni
patriciaRO spune:
DELIA, CARINA EMILIA, TEODORA MARIA, GEORGIA MARIA, ERIC CHRISTIAN
Sa cresteti mari, frumosi si sa-i bucurati pe parinti!
Omustata, da mai nu ne venea a crede ca poate ... Ca eu tot am senzatia ca e mic si cand la-m avzut am plans la fel de fericire...
Ada_74, depinde cu ce pleiezi filmuletul. De regula media player, parca...
Danelutza, multumim...
Beatrice, mami de
Alex pifos
corni spune:
Ioanailincam,ce i-a crescut parul Anei,foarte frumoase pozele in natura.May ,dar sa stii ca vernilul cu roz chiar se asorteaza la hainutzele ptr. copii,iti exemplific printr-o poza cu geaca Timeei
ce zici
Ada_74,mi-a placut mult poza cu Sergiu printre scoici si cu marea in spate cu ocazia asta am vazut si eu marea.Ai baiat mare.
Babygirl,Lucas ce frumos se tin ei de manutze.
Beatrice,bravo pentru Alexu'.
Fran,bine ca dr. ti-a dat un diagnostic clar cat de cat si nu a bajbait,sa speram ca a fost ceva ocazional.
monicica spune:
Salut
Gabitzam imi pare tare rau..cred ca ai avut o noapte ingrozitoare..multa sanatate
Ioana este o dulceata Ana, am vazut pozele, este incantatoare.
Gusta multumim frumos de colaj, tare frumos si cred ca a fost multa munca. Dar eu m-am uitat de cinci ori, poate nu vad eu bine, unde e Maruta ta?
Si daca ma mai uit inca o data, unde e Delia??
Noi am avut prima raceala, nasol, cu tot tacamul, nas, gat, ochisori, febra dar acuma sper ca a trecut. Bebe e din ce ince mai greu, nu stiu cate kile are dar mergem saptamana viitoare la doctor ca vreau sa ii dea ceva pentru gat si sper sa il si cantareasca.
Stiti cumva de vreun sirop sau ceva pentru gat pentru copii sub 1 an? La farmacie mi-au spus ca sub 1 an nu exista nimic...
Va pupam si sanatate bebeilor bolnavi
Monica&Robbie