Bebelusi de mai-iunie 2005 (76)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Monicica, pentru bebei asa mici sunt expectorante. Humex spre exemplu este pentru bebici si copilasi. Dar de tuse nu au in RO. Si nici in alte parti nu vei gasi... Nu cred ca se fac... Poate Ambroxol... Nu stiu... Bine ca ati terminat cat de cat...

Gusta, super colajul mai... Bravo si multumim mult! Multa munca la el!

Noi acum suntem muciosi rau si tusim... Mai nu pot crede si abia acum 1 luna am scapat de treburi din astea, acum din nou...

Aveti idee Pivalone, este pentru copii? Pentru nasuc? ajuta la ceva? o fi bun?

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

LA MULTI ANI, DELIA, CARINA EMILIA, TEODORA MARIA, GEORGIA MARIA, ERIC CHRISTIAN
Delia, sa-i spui lu' mama ta ca ne e tare dor de ea si vrem sa stim ce mai faceti. Nu de alta, da' ne stim de mult, cum sa-ti zic...de mai mult timp dacat poate un bebe ca tine sa-si imagineze...
Bea-felicitari pentru umblaret, si pe mine m-a miscat mult filmuletul.
Gabitza-antitermicele i le dai la 4 sau la 6 ore? Ca la Iepu' dupa 4 ore incepea iar febra sa urce si ne-a facut o schema cu nurofen si panadol alternate la 4 ore. Ea n-a suportat sosetele cu otet, tipa rau cand i le puneam.
Maysa-moama ce lungan...Iepu' nu mai sta nici la masurat nici la cantarit De fapt nu mai sta in general cand vede un halat alb Pedi a prins miscarea, se dezbraca repede inainte sa intram noi. Si oricum cand o vede Iepu' ii face prompt "PA".

Dupa ce am sunat la trei sferturi din farmaciile din Bucuresti am gasit zyrtec.(Olga-merci frumos de oferta, medicamentul exista bine-merci in Romania, da' "tocmai" lipsea din depozite). Ma rog, am avut bafta, ca dupa ce la Helpnet toate farmaciile la care apare pe site ca il au ne-au zis ca nici vorba, la Batistei ne-au zis ca il au. Fuge Paul acolo si la 15 min dupa tel-cica nu-l mai au ,ca probabil niste salariati l-au luat si nu l-au platit de aia apare disponibil in calculator Noroc ca a avut inspiratia sa intre si intr-o farmacie prapadita de langa helpnet si l-a gasit acolo. Mey, i-am dat o singura data si au disparut toate petele in 2 ore Adica, de disparut ele oricum dispareau in max 15 min, da' nici nu au mai aparut altele Si nici nu e somnolenta de la el-aici nu stiu daca sa ma mai bucur

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Fran, la 4 ore ii dau alternativ Panadol si Nurofen. Doamne ajuta, a scazut temperatura. In continuare nu vrea sa manince, probabil il doare gitul. Si a facut si un scaun apa chioara. E molcutz si marait, dar tot se joaca cu jucariile, n-are stare prea multa. Acum a descoperit ca in cilindrul de la Chicco sint bile

Si el urla la sosete ude si la cearsaf, dar n-am ce sa-i fac, trebuia sa-i scada febra. Am cumparat si pompa aia de nas care se ataseaza la aspirator, ca se sufoca de muci, nici nu putea sa suga.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Moamaaaa ce liniste pe aici, trecui sa vad ca se mai intimpla si am vazut ca era cit pe ce sa ... sa ne ducem pe pagina hurmatoare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

LA MULTI ANI PENTRU DELIA, CARINA EMILIA, TEODORA MARIA, GEORGIA MARIA, ERIC CHRISTIAN ! Sa aveti o primavara frumoasa si cu cat mai multe progrese!

Ce-i atata liniste aici? S-a schimbat ora si odata cu asta ati trecut la program redus? Am inteles ca este frumos afara la voi si probabil va bucurati de week-end-ul in familie.

Gabitza-imi pare rau ca Andrei sufera atat. Multa sanatate ii doresc

Gusta-iti multumesc din suflet pentru colaj, foarte frumos.

Fetele care nu vreti sa mai vorbit cu noi. Chiar asa nu v-am convins cu rugamintile noastre?

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Bea, Pivalone 1% este pentru copii. Ajuta daca are nasul infundat. Pe Filip l-a ajutat noaptea cand fornaia, cate un puf si gata. In schimb mucii sunt in floare ca sa zic asa. Cred ca am implinit luna de cand ii tot vidanjez, si ei nu se lasa si tot curg.
Cred ca seamana cu mine ca io sunt asa mucioasa. Daca racesc ma tin si 2 luni si inevitabil ajung si dependenta de olinth. moama si vine si primavara sa vezi distractia dreq cu stranut, nas infundat si rosu, oki umflati si rosii. o placere ce sa mai...

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Andreea, stii cumva dca poi sa-i dau si Pivalone si Vibrocil in acelasi timp?

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Gusta, esti minunata. Stiu cat te-ai chinuit cu calculatorul din cauza ca au fost prea multe poze. Multumesc!!! Mamicilor, sunt grozavi bebelusii. Toti. Am vazut figuri care pt mine sunt noi. Cred ca sunt mamicile nou-venite. Am sa incerc maine sa ma uit peste albumele voastre,pe masura ce apar mesaje de la voi. Chiar sunt curioasa acum.
S-aveti o noapte blanda !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Gusta multumim pentru colaj! Ai avut o idee minunata!
Ce scumpi sunt bebelusii! Mai sunt cateva luni si-i trecem la copilasi!
Ce frumos!

La Multi Ani sarbatoritilor de azi! Multe bucurii si progrese!

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Beatrice, nici nu cred ca este necesar avand in vedere ca ambele sunt pentru acelasi lucru: desfundarea nasului.

Gusta si eu iti multumesc pentru colaj.

Fetelor, ce bbei frumosi avem

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput