Bebelusi de mai-iunie 2005 (76)
Raspunsuri - Pagina 7
ioanailincam spune:
Salutare pe sub seara!
Si eu sunt fleasca de oboseala. Mi-e rau de obosita ce sunt, mai devreme era sa vomit de la mirosul de spirt
(si nu, nu sunt insarcinata). A fost frumos la tara, dar m-a lasat fara vlaga. Maimuta a fost cam maraita, de, nu nu prea cunostea mediul, a si urlat la un moment dat cand a latrat un catelus spre ea (desi initial ii placuse de el si chiuia de bucurie. Partea buna e ca a dormit de-a spart programul si pe drum si acolo. Acum insa zici ca e bagat in priza, mi-e clar ca e franta, dar nu vrea sa stea locului neam.
Am fost si la Lumea Copiilor (nu va zic ca pana am nimerit...), intr-adeavr frumusel magazin, merita revizitat cu ceva parale in buzunar. Partea cea mai buna a fost ca tata - cu care ne-am vazut la jumatatea drumului - ne-a dat 100 Euroi pentru ANa (ma plansesm eu mamei ca n-am avut bani la Baby Expo). Asa ca am aranjat-o pe Ana de ceva hainute de vara si mai ales incaltari. Totusi, nu ma reped inca sa-i cumpar ca mie tot nu mi-e clar ce sa-i iau: e clar ca ghete imblanite nu mai e cazul, dar daca nu merge pana vin caldurile si ii iau ghetute de pomana? Deci astept sa vedem cum evolueaza cu statul biped.
Mikka- buna idee, demult voiam sa fac ceva in acest sens, dar pur si simplu nu ma hotaram cum. Ce- dreot mesajele mele vor ocupa toata pagina, dar nu in seara asta...
Ma duc sa-i fac baita la Mogaldoi si cu ajutorul Domnului sa il culc. Mai prost e ca in halul asta de lesin in care ma aflu nu cred ca am putere sa invata ceva diseara. E, si maine e zi... Seara buna si nu ma asteptati la chat. Scuze daca am scris cu greseli multe, noroc ca se scrie aici, ca si sa scot 2 cuvinte mi-e greu, totusi nu garantez pentru calitatea gramaticii.
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
babygirl spune:
am primit permisiunea. aici link catre pozele din parc. ema&matei. nu stiu cum s-au simtit copiii, dar noi parintii ne-am amuzat copios. si cand ma gandesc ca abia a implinit 10 luni domnisoara mea...
![]()

![]()
enjoy! http://pg.photos.yahoo.com/ph/adina_hrincu/album?.dir=4012&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/adina_hrincu/my_photos
ICorina spune:
Buna seara! Am lipsit cateva zile si m-am intors cu nerabdarea de a citi din urma, de a vedea ce s-a mai intamplat.Sincer, sunt un pic bulversata de ..discutii, insa ma gandesc la toleranta, intelegere si, mai ales la unitate in diversitate.La inceput am citit amuzata de discutii; fara suparare, unele replici sunt chiar funny.Apoi am vazut ca lumea chiar se ambaleaza si se supara rau,si nu prea inteleg.Poate ca inca nu am prins eu ideea forumului, insa eu cred tare mult in chestia cu unitatea in diversitate.
Sanatate multa puilor bolnaviori, si liniste mamicilor !
Alex a fost la doc, trebuia sa-i faca D3 injectabil, a mai facut una acum 2 luni si se pare ca asta ar fi ultima.O sa trecem pe vigantolete de la 1 an.In rest,ne invadeaza dintii.are 2 jos, si ies 2 sus.Spun "ne invadeaza " pentru ca pana la 10 luni nici urma si acum ...
I-am luat pampersi pt bazin, little swimmers, pe care in RO nu i-am gasit deloc!de fapt, unde intrebam , se uitau la mine ca la urs!Acum mai ramane sa gasim si un bazin plin cu bebelusi! Apropos, stiti vreunul?
Va pup! Noapte buna!
Corina si Mihai Alexandru (12.05.2005)
Poze
babygirl spune:
ICorina,aici poti sa-ti duci bebelusul la bazin alaturi de alti bebelusi: http://www.activecenter.ro/
O sa ai nevoie de o hartie de la pediatru.
lucas spune:
salutare,
am fost in parc. bey are EMA niste ochi albastri de mori, nu alta.
au fost super tari cum se tineau de mina, iar Ema cu o mina il tinea pe MAtei si cu cealalta avea degetul in gura, au fost super haiosi. Adina sar´mina mult de aprecieri, intr-adevar vorbesteeeeeeee.a se intelege mai clar scoate sunete, multe si chiote.
poti sa pui poze, acu cit mai decidem noi pentru ei, dupa aia....vai de noi.
Gabitza sanatate lui Andrei.
Ioana, super bunic are Ana.
ICorina spune:
Oau! Babygirl, multumim! Super! Abia asteptam!
Poze
gabitzam spune:
Corina, si asta http://www.miciicampioni.ro/home.php
Andrei inca are temperatura, nu mai e 39 dar nici nu scade.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni
ICorina spune:
Multumim, Gabitza! Pupam Andreiashu' si speram sa scada rapid temperatura asta pacatoasa!
Poze
fran spune:
Adina, mey nu stiu cum sa-ti zic da' baiatu' pare cam insistent. Eu as sta cu ochii in paispe![]()
![]()
![]()
Corina-pampersi pt. bazin in Ro sunt de la firma kushies-cel putin eu asa am luat-se gasesc la miniblu, sfinx, sau se pot comanda(sunt in jur de 500).Bazin pt. bebelusi exista,da' am pliantul in camera la Iepu' si nu ma risc sa intru cand doarme. Desi tarifele am inteles ca sunt destul de mari mie tot mi-e teama de partea cu curatenia/dezinfectarea pe acolo. Asa ca noi cel putin anul asta zicem pas la piscina. Slipul l-am luat pentru la mare, sa nu intre nisip la pasa![]()
Ioana-pai si eu zic nu are rost sa-i iei deja incaltari de mers. E vorba si de numar-la ritmul in care cresc ei...
Mey nu gasesc zyrtec-cica lipseste de o luna din depozite. Am gasit pe net niste farmacii helpnet care l-ar avea dar inchisesera la 18. Mai incercam si maine
Gabitza-tin eu minte bine, i-ai dat lui Andrei claritin sirop? Ca am impresia ca asta ar fi in loc de zyrtec, dar nu stiu daca merge si sub un an? Voi acum ce folositi la baita, ca mie nu mi-a zis nimic -sa-i schimb, sa-i dau tot cu alea...
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
maysa spune:
Seara buna mamici!
Am reusit sa vad bebelusii la plimbare - bravo lor si mamicilor.
Am auzit ca sint bebeci care merg singurei - Felicitari!
Pentru bebicii bolnaviori cu febra, rosu-n git, alergii sau alte probleme insanatosire grabnica!
Fran si Rares ramine cu semne pentru citeva minute daca-l string putin mai tare dar si eu credeam ca bebelusii au pielea foarte sensibila. Mai ales la baita reusesc sa vad cum ii fac tot felul de semne care din fericire trec destul de repede. Tinem pumnii strinsi sa fie o chestie trecatoare la Patricia.
Asa pe scurt vreau sa va spun ca am trecut cu bine de vizita la doctor(aveam ceva emotii pentru ca am schimbat doctorita si cabinetul). Rares a fost foarte vesel, a acceptat usor chiar si controlul ala nasol in git cu betisorul(drept pentru care doctorita i-a facut cadou betisorul
). Deci Gabitza in primul rind sanatate lui Andrei, sa-i treaca febra si cind ai timp ne actualizezi si pe noi: G 9.27 H 79cm la 10 luni si 3 saptamini. Multam! Acum interpretate datele cica e buna greutatea, inaltimea e chiar 'inalta' o mica problema este la corelatia intre ele. Prin urmare ne-a bagat o masa de cereale inainte de culcare. In seara asta a mers, sper sa nu fi fost numai pentru gustul nou. Ramine de vazut.
O seara linistita!